icon

Termín júl 2017

melanka13
31. okt 2016

Ahojte.Tento mesiac som ešte založený nenašla 😉.Uvidíme či to bude aj keď testy sa už tvária"duchovo"😃.Ak to nevide mne dúfam ,že téma poslúži ostatným a verím že nás bude veľa,Tak ktoré uz tušíte? Čakáte?

olylili
9. jan 2018

@anaj44 my máme vyše 9 no naše prikrmovanie ako začalo tak aj skončilo za boha neotvorí ústa vidí lyžičku tak stisne pery a odbija mi ruku a potom rev neviem čo bude ďalej a len cecik deň noc

olylili
9. jan 2018

Nezbednik a veľký špekulant 😀

miriama11
9. jan 2018

@anaj44 ja som zacala vcera .pred 3tyzdnami som skusila mrkvu ale sa vyhadzala tak teraz jablko ale tvari sa ako keby som jej dala citron.a zje tak 3lyzicky.mrka jej viac chutila.

anaj44
9. jan 2018

@olylili tak čítala som že dieťa musí byť psych. Pripravené. Asi treba ešte počkať určite to prejde

olylili
9. jan 2018

@anaj44 áno presne dnes sme so sestrou vraveli lebo aj dievčatá mi začali pekne papať až v 7 mesiaci

anaj44
9. jan 2018

@miriama11 😂😂😂podarené tak ja chcem ešte počkať minimálne keď odbije 6 m. Lebo sa vkuse vyhadzal a ani prvé očkovanie ešte nemáme

miriama11
9. jan 2018

@anaj44 aha, no my sme mali tiez 2fh ockovanie odlozene o par dni

kattky
9. jan 2018

@olylili aj my mame take bodiky 🙂

olylili
9. jan 2018

@kattky manžel mu stále v tescu kupuje 😊

kattky
9. jan 2018

@olylili my ich mame od svokry

olylili
9. jan 2018

@kattky mám rada veci z Tesca dobrý materiál nežmolkuju sa

kika2988
9. jan 2018

@olylili my tiez kupujeme veci z tesca a som nadmieru spokojna

kattky
9. jan 2018

@olylili ano. Nam aj maleho krstny ked donesie veci z anglicka, tak vsetko z tesca

jance333
9. jan 2018

@anaj44 my prikrmujeme, ale veeeelmi pomaly sa nam to rozbieha. mala je vrabciak, 6mes - necelych 6kg a dost citlivo reaguje na zeleninu. z mrkvy ju zapeka, z petrzlenu boli brucho, vacsinou sme na zemiaku a hokkaide, batate a trosku mrkvy v kombinaciach medzi sebou.

terez01
9. jan 2018

@jance333
@jance333 mna dr upozorňovala,že do roka nemám dávať ani petržlen ani zeler.

zuzacka16
9. jan 2018

@terez01 mne tiez povedala ze zeler a petrzlen nie ze su aromaticke ale nepovedala do akeho veku..zatial som malej nedala

jance333
9. jan 2018

@terez01 ja ze len zeler sa nema.. co uz. myslite ze sa mohla vyhadzat z vareneho jablka?

zuzacka16
9. jan 2018

@jance333 hmm zo suroveho ano ale z vareneho?to skor asi nie..co este dnes papala?

jance333
9. jan 2018

@zuzacka16 ono to ani nie je doslova vyhádzanie, urobil sa jej na brušku a na líčku taký suchý červený drsný fľak. jeden maličký,jeden väčší. má taký aj na nohe vzadu,to som si myslela, že som jej len zle utrela záhyb, keď som ju umývala, ale tie nové sa mi nepozdávajú.neviem, či to môže byť z jedla, lebo nejedla nič iné ako predtým, ja tiež nie, nemenila som prac. prášok ani kozmetiku (používame len trošku jemného šampónu a detské mydlo na zadok, inak nič.

zuzacka16
9. jan 2018

@jance333 vies co toto drsne trosku cervene mame aj my jeden na licku a jeden na lavym prsom a natieram jej to takou mastou co mi dr dala zarobit v lekarni..raz to ma a raz nie uz to ani neriesim..sem tam ma taje mini cervene akoby vyrazky vyzera to ako potnicky a to moze byt lebo predsa deti budu vselico skusat co sa tyka zeleniny takze tak..pokial to nebude mat na druhy den neries to 😉

juliane126
9. jan 2018

@jarunka102 dcere ked sli zuby bola zas kazdych 20min kojena. Nonstop. Takze aspon sa vyspis. A pises ze sa ti tesi na obed. Asi jej viac chuti varene ako mlieko.Alebo moc dobre varis😊

jarunka102
9. jan 2018

@juliane126 ja nekojim,ale ano pospim si lebo vstane na mliecko len raz...no zatial jej chutilo vsetko 🙂 a som rada 🙂 a budu to zuby,ma opuchnute dasna a stale len cumlik chce,ktory od malicka nikdy nechcela...a uz druhy vecer strasne plakala vyse hodiny,dala som jej gelik a spinka zatial,tak uvidime :/

katuscakzms
10. jan 2018

@jance333 moja dcerka ma s takymi flakmi problem uz od bábätka. ..vyskusali sme rozne masticky id dr aj robene a stale sa to vrátilo. ..zacala som kupat v Balneu -olej do kupela ..odporúčala to aj dr a vie ho aj predpísať, a natieram exipialom mliekom...a je dobrá aj kozmetika Linola ..ma tiež do kupela olej aj mlieko a krém- aj z toho niektore vie dat dr ba recept...ale vsetko sa da aj na voľno kúpiť len drahsie

katuscakzms
10. jan 2018

Zienky nam teploty na druhy den ustupili a taktiez aj riedka stolica. Takze to muselo byt zo zubkov...pre zmenu je teraz usopleny a kasle a zacal sa mi od tych teplot budit v noci kazdu pol hodinu. ..takze som hotova ...doteraz sa budil kazdu hodinu a mal jeden spanok dlhsi aj 2 hodky...dasna ma uz navrete 2 mesiace a nič. ..snad sa uz prestane trapit a vyjdu von aj ked mam z toho hrozu aby som nebola dokusana 😁

kika2988
10. jan 2018

Ahojte dnes nam vysiel druhy zubcek

nikol207
Autor odpoveď zmazal
kattky
10. jan 2018

@nikol207 to je kniha ci fotoalbum?

nikol207
Autor odpoveď zmazal
kattky
10. jan 2018

@nikol207 aha. Dobra vecicka. My sme od dvovery dostali tasku a v nej boli veci z lekarne ako krem na zapareniny, krem na opalovanie s 50 faktorom, caj, a dalsie veci ...

jarunka102
10. jan 2018

@kika2988 jeeej,gratulujem...aj my uz chceme 🙂