Termín júl 2017
Ahojte.Tento mesiac som ešte založený nenašla 😉.Uvidíme či to bude aj keď testy sa už tvária"duchovo"😃.Ak to nevide mne dúfam ,že téma poslúži ostatným a verím že nás bude veľa,Tak ktoré uz tušíte? Čakáte?
@zuzacka16 ono to ani nie je doslova vyhádzanie, urobil sa jej na brušku a na líčku taký suchý červený drsný fľak. jeden maličký,jeden väčší. má taký aj na nohe vzadu,to som si myslela, že som jej len zle utrela záhyb, keď som ju umývala, ale tie nové sa mi nepozdávajú.neviem, či to môže byť z jedla, lebo nejedla nič iné ako predtým, ja tiež nie, nemenila som prac. prášok ani kozmetiku (používame len trošku jemného šampónu a detské mydlo na zadok, inak nič.
@jance333 vies co toto drsne trosku cervene mame aj my jeden na licku a jeden na lavym prsom a natieram jej to takou mastou co mi dr dala zarobit v lekarni..raz to ma a raz nie uz to ani neriesim..sem tam ma taje mini cervene akoby vyrazky vyzera to ako potnicky a to moze byt lebo predsa deti budu vselico skusat co sa tyka zeleniny takze tak..pokial to nebude mat na druhy den neries to 😉
@jarunka102 dcere ked sli zuby bola zas kazdych 20min kojena. Nonstop. Takze aspon sa vyspis. A pises ze sa ti tesi na obed. Asi jej viac chuti varene ako mlieko.Alebo moc dobre varis😊
@juliane126 ja nekojim,ale ano pospim si lebo vstane na mliecko len raz...no zatial jej chutilo vsetko 🙂 a som rada 🙂 a budu to zuby,ma opuchnute dasna a stale len cumlik chce,ktory od malicka nikdy nechcela...a uz druhy vecer strasne plakala vyse hodiny,dala som jej gelik a spinka zatial,tak uvidime :/
@jance333 moja dcerka ma s takymi flakmi problem uz od bábätka. ..vyskusali sme rozne masticky id dr aj robene a stale sa to vrátilo. ..zacala som kupat v Balneu -olej do kupela ..odporúčala to aj dr a vie ho aj predpísať, a natieram exipialom mliekom...a je dobrá aj kozmetika Linola ..ma tiež do kupela olej aj mlieko a krém- aj z toho niektore vie dat dr ba recept...ale vsetko sa da aj na voľno kúpiť len drahsie
Zienky nam teploty na druhy den ustupili a taktiez aj riedka stolica. Takze to muselo byt zo zubkov...pre zmenu je teraz usopleny a kasle a zacal sa mi od tych teplot budit v noci kazdu pol hodinu. ..takze som hotova ...doteraz sa budil kazdu hodinu a mal jeden spanok dlhsi aj 2 hodky...dasna ma uz navrete 2 mesiace a nič. ..snad sa uz prestane trapit a vyjdu von aj ked mam z toho hrozu aby som nebola dokusana 😁
Ahojte dnes nam vysiel druhy zubcek
@kika2988 jeeej,gratulujem...aj my uz chceme 🙂

@anaj44 my máme vyše 9 no naše prikrmovanie ako začalo tak aj skončilo za boha neotvorí ústa vidí lyžičku tak stisne pery a odbija mi ruku a potom rev neviem čo bude ďalej a len cecik deň noc