Termín júl 2017
Ahojte.Tento mesiac som ešte založený nenašla 😉.Uvidíme či to bude aj keď testy sa už tvária"duchovo"😃.Ak to nevide mne dúfam ,že téma poslúži ostatným a verím že nás bude veľa,Tak ktoré uz tušíte? Čakáte?
@jance333 zle si sa vyjadrila. Tvoje dieta by mozno sedelo rovnako ako jej,ale kedze to neskusame tak nevieme😊. Ja tiez cakam kym si sadne sam, ked bude chrbtica na to pripravena. Dcera si tak ale nikdy nesadla. Ona len stvornozkovala a potom stala. Sedenie vyn
@juliane126 ja keď zaspím v jednej polohe ráno ma tak nájdeš 😂
@juliane126 😂 asi tak. ale pravdupovediac, ja som nereagovala vôbec nijak. len som sa usmiala, že hej super 😂 sú mamičky, s ktorými sa mi nejak nechce prehodiť ani pol slova. všeobecne sa nerada rozprávam s cudzími ľuďmi, takže občas len s úsmevom a polovicou vety ukončím "debatu" rovno v úvodnom nádychu a "hledím si svýho" 😂
@olylili nemysleli si že čakáš dvojičky?))))
@lilianna1xs mysleli 😀
@blondie257 nemyslim si,lebo nikdy to nerobila...a ked piska,tak zvykne zatlacit ako pri kakani
@jarunka102 krasna
@blondie257 dakujem 🙂 neviem po kom tu krasu ma
@blondie257 😂😂😂
@olylili tak sa furt uklada...hlavu musi mat vo vankusi ..abo vankus na nej...no hroznee bo musim kontrolovat ci dycha kym zaspi....strach neskutocny
@blondie257 vraj su z deichmanu. Dostal ich na meniny
@kchan uz pomaly vyzera ako rocny. Kolko ti vazi fesacik?
@blondie257 fotka pre socialku.. To ako prisla na tento sposob zaspavania? Maly mi zaspava pri kojeni a ked nie, tak ho necham v zuzlat zuvaciu perinu a ked mrnci dokojim.
@juliane126 ako teraz. Len problem, lebo dnes mi 1x vysiel z postielky a skoro sa poposuval dolu. On sa nechce tocit. Stale je na 4, ale ide dozadu.
@kchan jeej fesaak dalsi...
Mate ciapku ED ..👌
Ja chcem.tiez ...mame deku botanic ale ciapky ani neviem ci su..neviem sa rozhodnut aku....a velkost mate aku?
@kattky aaanoo ja som ich tam kupovala
@juliane126 no ona od mala musela mat zaborenu tvaricku ..najprv do mojho cici ked som este kojila....potom deka...mojkacikovia na hlave vo vajci museli byt na hlave...na rukach tiez....
Myslim.ze to ma od toho ako bola v bruchu ...bola s tvarickou stale zaborena ...lekarka stale vravela ze je pritlacena lickom
Inak ani nechce zaspat...vezmem jej vankus tak stiahne na seba prikryvku..deku...co najde
Nam asi vysiel 3. zub. Test s lyzickou _ nieco strnglo. Tak uvidime o tyzden. Tento tyzden mam len 1 dieta, tak si to uzivame. Ziadne terminy,skolky. Skoda len, ze sa ma popsut pocasie
@olylili inac uz tak sam hopka?
@blondie257 podarená 😂 nás sa bojí len mu body cez hlavu obliekam 😀
@blondie257 áno tak sa mi pekne vybavi aj v kociari chce len sedieť keď leží napína sa a krok na porazenie od mala s tým kočíkom
@blondie257 aj moja musi mat stale nieco bud v ruke,alebo pri tvaricke,alebo na hlave :D ale po novom sa trepe na brucho a tak chce spat...dnes nad ranom som ju nasla spat na bruchu stylom,ze ricku mala vystrcenu hore do neba a nozky akoby klacala :D tak sladko spaka,nechcela som ju budit pretacanim, no sla som si lahnut spät s malou dusickou...aj by som ju mozno nechala spat na brusku,ved ma sikmo postielku,takze nemalo by sa nic stat...ale ona sa zvykne zobudit s placom na to,ze chce otocit hlavicku na druhu stranu :/

@olylili aha, tak ja vstavam. Ja ked zaspim som nebezpecna