Termín júl 2017
Ahojte.Tento mesiac som ešte založený nenašla 😉.Uvidíme či to bude aj keď testy sa už tvária"duchovo"😃.Ak to nevide mne dúfam ,že téma poslúži ostatným a verím že nás bude veľa,Tak ktoré uz tušíte? Čakáte?
@blondie257 drzim palce nech to zmizne tak rychlo ako to prislo.
Ahojte, maju vase babatka uz viac ako 3 zuby? Lebo sa mi zda ze nasemu to ide ako huby po dazdi. Ma tri jednotky a stvrty rastie teraz, ale sa mi zda, ze hore dvojka. Vsade same hrbolce az po ocne. Budi sa kazdu hodinu ked sa prerezavaju a uz by som potrebovala pauzu..
@juliane126 😏my ešte nemáme ani jeden zúbok... tiež je už nervny... ďasná navrete a furt nist 😣
@juliane126 ahoj. My máme dva, už zase sa strašne moooc slini, všetko dáva do úst, ako malé tigríča, taký trhač, včera dala takú malú guľku na bábike do úst a nie a nie pustiť. Len sa škeri, mrvinka krásna😂
@miriama11 ja pisem na mobile tiez....tiez mi zavadzala klavesnica....ale mne pomohlo co som ti pisala...skusaj
@blondie257 a chodis cez appku ci cez prehladavac? Lebo ja nemam appku len cez prehlasavac chodim a zatial oki
Dievčatá prosím vás, beriete nejaké vitamíny? Hlavne tie, ktoré dojcíte.
@jja nas nie je moc nervny. Len ma dost zrychleny metabolizmus predtym. A budi sa v noci. Ale to vzdy. Bud rychlo rastie, ma nadchu al. Zuby. A sa to strieda. Dnes bol hore len 2x. Rekord
@blondie257 hmm nepomaha fakt.klikam jak salena a nic. Asi skusim aplikaciu stiahnut
@miriama11 mne to zas po 4 riadkoch zamrzne a cakam i polhodiny ci mi to co som napisala znova nabehne alebo navzdy zmizne. To fakt nebavi
@jja mne kazali v porodnici jod, ale berem ho ukazkovo asi raz za mesiac. Ja a tabletky...A ked fakt nevladzem, tak zelezo. A obcas vit. d ked nejdem von a po slnku ziadna stopa.
Babenky....tak boli sme na to sono.. ..vsetko je v poriadku,
Je to zdurena zliazka takze nic vazne....vdakabohu...
Kontrola o 3mes.
A obrovska vdaka patri pre @slniecko323 .. ktora nam rychlo vybavila sono...aby sme mohli byt kludne...DAKUJEME ....nabuduce kavicka u nas...
A ked budete chciet spolocnost tak sa radi zastavime pokecat a pokocikovat...
Drobec je uuuuuzasnyyýyy a maminka tiez...😙
@blondie257 vydychla som si...teším sa ze Emka je v poriadku 😊

@blondie257 Rada pomozem ked mozem a viem 😊 Vrlmi nas tesila Vasa spolocnost, som rada, ze sme spojili prijemne s uzitocnym 😉 A hlavne, ze je vsetko v poriadku 😘 Radi Vas s drobcom uvidime aj nabuduce, staci sa ohlasit 😉😁
@blondie257 super ze ste ok to ma velmi tesi zelam aj do buducna pevne zdravie 😘
@blondie257 supeeer .... Tesim s tebou ... Aspon vidis ze dobry ludia existuju . .
@kattky cez prehladavac.appka mi furt blbla

@blondie257 och ti nasi lekari totalne debilni a to ti povedal aj napriek tomu ze si povedala co ste mali v rodine?no vidim ze ti jedna mamicka vybavila sono tak kedy tam idete??a inak co sa tyka tych bio vyziv a podobne co si pisala ja tomu neverim ze je to bio..este aj na malych detoch budu svinstva robit vid teraz kauza ovocne vyzivy a kojenecke mlieko 😐