icon

Termín júl 2017

melanka13
31. okt 2016

Ahojte.Tento mesiac som ešte založený nenašla 😉.Uvidíme či to bude aj keď testy sa už tvária"duchovo"😃.Ak to nevide mne dúfam ,že téma poslúži ostatným a verím že nás bude veľa,Tak ktoré uz tušíte? Čakáte?

zuzacka16
18. jan 2018

@blondie257 och ti nasi lekari totalne debilni a to ti povedal aj napriek tomu ze si povedala co ste mali v rodine?no vidim ze ti jedna mamicka vybavila sono tak kedy tam idete??a inak co sa tyka tych bio vyziv a podobne co si pisala ja tomu neverim ze je to bio..este aj na malych detoch budu svinstva robit vid teraz kauza ovocne vyzivy a kojenecke mlieko 😐

juliane126
18. jan 2018

@blondie257 drzim palce nech to zmizne tak rychlo ako to prislo.

juliane126
18. jan 2018

Ahojte, maju vase babatka uz viac ako 3 zuby? Lebo sa mi zda ze nasemu to ide ako huby po dazdi. Ma tri jednotky a stvrty rastie teraz, ale sa mi zda, ze hore dvojka. Vsade same hrbolce az po ocne. Budi sa kazdu hodinu ked sa prerezavaju a uz by som potrebovala pauzu..

jja
19. jan 2018

@juliane126 😏my ešte nemáme ani jeden zúbok... tiež je už nervny... ďasná navrete a furt nist 😣

oravocka
19. jan 2018

@juliane126 ahoj. My máme dva, už zase sa strašne moooc slini, všetko dáva do úst, ako malé tigríča, taký trhač, včera dala takú malú guľku na bábike do úst a nie a nie pustiť. Len sa škeri, mrvinka krásna😂

kattky
19. jan 2018

@miriama11 no a to vodicku sam si pyta lebo zacne sa mrvit a v noci sa nahadzuje

kattky
19. jan 2018

@zuzacka16 aha, tak dufam ze budete v poriadku a ak nieco tak skore uzdravenie prajem

blondie257
19. jan 2018

@miriama11 ja pisem na mobile tiez....tiez mi zavadzala klavesnica....ale mne pomohlo co som ti pisala...skusaj

kattky
19. jan 2018

@blondie257 a chodis cez appku ci cez prehladavac? Lebo ja nemam appku len cez prehlasavac chodim a zatial oki

jja
19. jan 2018

Dievčatá prosím vás, beriete nejaké vitamíny? Hlavne tie, ktoré dojcíte.

juliane126
19. jan 2018

@jja nas nie je moc nervny. Len ma dost zrychleny metabolizmus predtym. A budi sa v noci. Ale to vzdy. Bud rychlo rastie, ma nadchu al. Zuby. A sa to strieda. Dnes bol hore len 2x. Rekord

miriama11
19. jan 2018

@blondie257 hmm nepomaha fakt.klikam jak salena a nic. Asi skusim aplikaciu stiahnut

juliane126
19. jan 2018

@miriama11 mne to zas po 4 riadkoch zamrzne a cakam i polhodiny ci mi to co som napisala znova nabehne alebo navzdy zmizne. To fakt nebavi

juliane126
19. jan 2018

@jja mne kazali v porodnici jod, ale berem ho ukazkovo asi raz za mesiac. Ja a tabletky...A ked fakt nevladzem, tak zelezo. A obcas vit. d ked nejdem von a po slnku ziadna stopa.

blondie257
19. jan 2018

Babenky....tak boli sme na to sono.. ..vsetko je v poriadku,
Je to zdurena zliazka takze nic vazne....vdakabohu...
Kontrola o 3mes.

A obrovska vdaka patri pre @slniecko323 .. ktora nam rychlo vybavila sono...aby sme mohli byt kludne...DAKUJEME ....nabuduce kavicka u nas...
A ked budete chciet spolocnost tak sa radi zastavime pokecat a pokocikovat...
Drobec je uuuuuzasnyyýyy a maminka tiez...😙

katuscakzms
19. jan 2018

@blondie257 vydychla som si...teším sa ze Emka je v poriadku 😊

sticker
slniecko323
19. jan 2018

@blondie257 Rada pomozem ked mozem a viem 😊 Vrlmi nas tesila Vasa spolocnost, som rada, ze sme spojili prijemne s uzitocnym 😉 A hlavne, ze je vsetko v poriadku 😘 Radi Vas s drobcom uvidime aj nabuduce, staci sa ohlasit 😉😁

zuzacka16
19. jan 2018

@kattky no boli sme dnes u dr lebo v noci 39 teplota a popocuvala ju uska pozrela moc skontrolovala a vsetko ok..povedala ze spodne zuby sa jej asi zachvilu prerezu..no nevies nejaku fintu ako znizit teplotu?

zuzacka16
19. jan 2018

@blondie257 super ze ste ok to ma velmi tesi zelam aj do buducna pevne zdravie 😘

kattky
19. jan 2018

@blondie257 supeeer .... Tesim s tebou ... Aspon vidis ze dobry ludia existuju . .

kattky
19. jan 2018

@zuzacka16 a striedas jej znacky liekov na znizenie teploty? Potom viem ze aj telo na telo znizuje teplotu.

zuzacka16
19. jan 2018

@kattky ano kupili sme dnes paralen mali sme nurofen tak po 4h jej dam zas paralen..telo na telo teda vyzliect ju a dat na mna?

kattky
19. jan 2018

@zuzacka16 ano ty sa vyzlec a aj ju a daj ju na seba. Vacsinou potom deti v satke nosiacej maju. Treba striedat znaky, lebo inac teplotu nedas dole.

olylili
19. jan 2018

Dnes sme aspoň hodinku pospali v kočíku 😀

zuzacka16
19. jan 2018

@kattky ok tak ked vstane tak urobim a do nosica si ju dam..no len ja som to nevedela ze mozem striedat dnes mi to dr povedala ze kazde 4h..dakujem 😘

kattky
19. jan 2018

@zuzacka16 ano. Raz paralen potom napr. Panadol a tak. Jj do nosica a pomojkaj si ju troska

blondie257
19. jan 2018

@kattky cez prehladavac.appka mi furt blbla

nenuska25
19. jan 2018

@zuzacka16 aj mne pediatricka odporucala striedat paralen a nurofen, nieco na tom bude 🙂
Zelam skoreee uzdravenie Timi

olylili
19. jan 2018

@kattky Paralen panadol je tá istá zložka Paralen nurofen panadol nurofen aj na pohotovosti mi povedali čo mal teraz nonstop sedem dní 39

olylili
19. jan 2018

Chválim túto vec keďže malý nechce vôbec papať odtiaľ si aspoň sám vycucka ovocie alebo zeleninu má to dve nasadky sieťka alebo silikónová 😀👌