Termín júl 2017
Ahojte.Tento mesiac som ešte založený nenašla 😉.Uvidíme či to bude aj keď testy sa už tvária"duchovo"😃.Ak to nevide mne dúfam ,že téma poslúži ostatným a verím že nás bude veľa,Tak ktoré uz tušíte? Čakáte?
@olylili ja zom to videla v DMke aj na nete je toho kopec tiez som uvazovala ci kupit abo ee.
Ale asi kupim....
Ahoj neviete prosím odkedy môžu drobci v prikrmoch maslovú tekvicu? Dikes
@sanylind už môže kľudne
@podobova15 ďakujem
@sanylind kludne mozes dat do sportiaka pokial ho mas kryty s tou dlhsiou strieskou a do fusaka...
By si sa cudovala ze kolko mamiciek uz da polrocne babo do sportiaka lebo nemaju inu moznost.
Inqc najvacsie vanicky maju Camarelo kociky.
Vsetky ostatne tie moderne luxusne drahsie znacky maju vanicky omnoho mensie a problem s fusakom tam dat vacsie miminko
@olylili 10kg?daj fotku tvojej postavy ss malym. Nevymenili vam ho s nejakym babatkom basketbaloveho paru?😀
@juliane126 koľko má presne,je veľmi šikovný 😃
@katuscakzms áno aj my máme kryt výborná vec
@olylili
@katuscakzms baby a myslite, ze ztoho mi maly zje ovocie, zeleninu ked mi ju z lyzicky uplne odmieta? Nedostanem do.neho nic.. Akonahle mu malinko dam do pusy, tak ho hned napina a snazi sa to vyzvrackat, ale nezvracka. Som uz zufala :(
@slniecko323 áno aj mojeho tak preto som skúsil toto a z toho papa
@slniecko323 ja zeleninu do toho nedavam iba ovocie. ..je zo začiatku nechcel cucatko tak som mu tam trosku to jabĺčko pistlacala aby cítil stavu a vyjedol cele
@katuscakzms tak ja si to kupim, musim vyskusat. Dakujem Vam 🙂. V DM viem kupit,ano?
@juliane126 koľko mesiacov máte ?
@juliane126 nás má 6 a 10 dni zatiaľ zadok hore a na špičky
@juliane126 aj nam sa uz takto hojda 😉je to zlate
Ahojte, kedy sa chystate znizovat postielku. Dat dosky nizsie? Mne sa to uz hore zacina zdat byt nebezpecne😕

@olylili to odkiaľ máš?