icon

Termín júl 2017

melanka13
31. okt 2016

Ahojte.Tento mesiac som ešte založený nenašla 😉.Uvidíme či to bude aj keď testy sa už tvária"duchovo"😃.Ak to nevide mne dúfam ,že téma poslúži ostatným a verím že nás bude veľa,Tak ktoré uz tušíte? Čakáte?

miriama11
20. jan 2018

@juliane126 ja som presne to dnes vravela ze uz kked bude na 4behat tak hned znizim dole.ale zatial vidim ze sa nevytoahne tak v pohode.

zuzacka16
20. jan 2018

@nenuska25 mne panadol a nurofen povedala dr no panadol bol od 9kg az a to este nemame a paralen je od 7kg a panadol a paralen je ta ista ucinna latka..dakujeme zatial nam nic nenasli ze asi zuby trosku uz lepsie sme na tom..vy sa ako mavate?ake pokroky uz robite??

blondie257
20. jan 2018

@slniecko323 ano vyskusaj toto...ak nie tak este pockaj...ved kojis...musi na to sam dozriet a chciet...

Kamoskina mala vypluvala prikrmy...nic nezjedla hned vyplula von.....a skusala skusala kazdym dnom...a az terax po dovrseni 6tich mesiacov zacala pekne papat

blondie257
20. jan 2018

@slniecko323 ano kupis to aj v DMke...ale kludne objednas aj cez alzu...a mali to aj v predajni "pre deti"

juliane126
20. jan 2018

@blondie257 no kamoskino 3.dieta ma 14 mesiacov a 8kg a okrem kojenia skoro nic nechce.

anaj44
21. jan 2018

@slniecko323 ja aom včera 1x dala mrkvu lyžičkou a potom som dala koliesko mrkvy do cucatka ale nie sieťky ale do umelej časti čudoval sa ale keď do toho kúsok tak zakaždým niečo vyšlo a pomaly sa s tým zoznamoval

Mne to krstná kúpila v pepcco

katuscakzms
21. jan 2018

Papam kresielko. ...pristihnuty pri čine, ale tvári sa že nič

katuscakzms
21. jan 2018

A tiez uz popri lozeni skúšame po stvornozky,zatial len pokusy

katuscakzms
21. jan 2018

Ospravedlnujem sa za tolko fotiek...no nudime sa 😀 a pridavame k bezzubačikom-mame 6 mes a 19 dni a stále nemame zuby

kattky
21. jan 2018

@katuscakzms ani my zubky este nemame

kattky
21. jan 2018

Hram sa u babky zo sesternicou

katuscakzms
21. jan 2018

@kattky vyborne riešenie 😉 o zabavu je postarane...

blondie257
21. jan 2018

@kattky
@katuscakzms ani my zuby nemame...a ani ich tak skoro necakam....kedze prvej vysiel prby zub v 9.mes

blondie257
21. jan 2018

@juliane126 no to nie je dobre ze 14mes a len kojenie

blondie257
21. jan 2018

@juliane126 ja uz mam znizenu postielku v spalni aj obyvacke od zac.januara ...

katuscakzms
21. jan 2018

@blondie257 mojej dcerke prvy v 7 mesiaci tak u maleho uz cakam kazdu chvilu aj ked moze prekvapiť a nebude nic 😀 ...len nech sa uz netrapi lebo tie dasna ho veľmi znervoznuju a bolia...dcerka to az tak tazko neprezivala ako on

katuscakzms
21. jan 2018

Vykupany...pripraveny spinkat s mamkou...a este posledne santenie v posteli

sanylind
21. jan 2018

Ahoj dávnejšie ste niektore písali že sa Vám.deturence obrátili akoby vymenenéboli.Maly začal štrajkovať s jedením,zaspavanim a čím ďalej viac sa jeduje a plačeme.kolko to trvalo (ak teda prešlo toto obdobie)?🤔 Ďakujem

katuscakzms
21. jan 2018

@sanylind u nas so zaspavanim alebo nespanim v noci bol problem tyzden a jedol po menej asi tiez tak dlho...potom sa to pomaly zlepšovalo a vrátilo do normalu

jance333
21. jan 2018

@sanylind naša zle spala asi 2týždne, s jedením je to kedy ako a niekedy je nervóznejšia,ale to pripisujem zubom. presvitajú, ale prerezané stále nič. vkuse do všetkého hryzie a slinky jej tečú skoro prúdom.

nikol207
21. jan 2018

@sanylind náš malý je zas samé prekvapenie. Skoro týždeň noci prereval, potom spal normalne s jedným prebudenim, predvčerom spal cca od druhej, včera spal celu noc a teraz spí síce, ale nevyzerá to nadlho. Nikdy neviem, co čakať. Dni tak isto, chvíľu spokojný a ochvilu mu nic neni dobré. Papat mu chutí skoro vsetko, s tym problém nemame ☺

blondie257
21. jan 2018

@sanylind my mame preste take to vymenene obdobie....no nam uz trva cca 2tyzdne...mozno aj viac...
Dnes brutal zly den...vstavala s placom o 6tej....nic je dobre nebolo..spat o 8mej no do pol deviatej boj kym zaspala...pospala do 10tej.
Spat o 12tej..boj do 12.37 a hore 13.11 s vreskotom....o 15.30 spat...nervozna nervna sa furt huzdila revala pretacala na brucho zas nerva bo na brucbu je....az uz som skrikla na nu...stichla a zaspala do 5min.
Vstali sme obe o 18tej.....mala s nervami....nic zas jej dobre nebolo....revala vrieskala ked ne toto ta mrncala.....
Sli sme spat po 20tej a zaspala bo velkom boji o 20.47
Cely den sa len do luku napinala....
Brucho by to byt nemalo..nejedla nic take co by uz nejedla skor a bolo dobre..

Den ...slaby vyraz katastrofa.....
Dasna opuchnute...presvitaju zuby no prerezat ani za frasa....
A ked mi niekto povie ze to od zubov ta mu asi ....vybijem jeho ..vrrr.....

Mame noci a dni nastriedacku...do ry zly katastrofalny...a zas..dobry zly katastrofalny......len cakam a modlim sa za vyborny nech uz su vyborne dni....

Neviem co sa stalo....je uplne ako vymenena

sanylind
21. jan 2018

@blondie257 fuu tak to má mrzí a dúfam že sa bambuľka hodí do normálu a všetko bude fajn.U nás to nie je až tak ale s vždy smejka sa stáva malý jedos,uspávanie na rukách,stále musím byť s ním a hlavne nechceme papat, prikrm trochu a mlieko raz 180 niekedy 100😔 a niekedy nechce.Nastadtie váha v pohode tak uvidíme.Tak drzim palce nech malinká poslúcha a robí len radosť 😉

juliane126
22. jan 2018

@blondie257 mate presne opacne casy spania. Ked vstavame, vy zaspavate. Ale spi len, resp. Az 2x cez den.

eja118
22. jan 2018

@blondie257 u nas detto...masaker tuto noc co maly daval.zaspat nevedrl krical reval hrozne a ked uz zaspal kazdu hodinu sa zobudil so strasnym revom..

slniecko323
22. jan 2018

@anaj44 dakujem velmi pekne 🙂 vyskusame, uvidime ako s tym pochodim ;)

katuscakzms
22. jan 2018

@eja118 ja som toto mala s malym pred tyzdnom. ..budil sa kazdu pol hodinu s presnostou a neskutocmym krikom a uspat som ho musela len na rukach za pochodu..nechcel ani prsnil...trvalo to 5 dni a nevyspala som sa vobec ..lebo kym som ho uspala a lahla mozno 8-10 min co uz presla pol hodka a sa zobudil zas...potom sa to zacalo pomaly zlepsovat a mal aj jeden 1 a pol hodinovy spanok a po týždni uz nereval tolko len po hodine ked zaspal tak sa zobudil a plakal kym sa mi ho nepodarilo uspat a potom uz kludne budenia na jedenie

eja118
22. jan 2018

@katuscakzms fuu tak snad to aj u nas coskoro prejde...som to este nezazila...najskor mu od piatku skakali teploty zrazu tento rev...snad to je len bud siesta choroba (cakam na vysyp) abo zubky a uz sa to nezopakuje...

blondie257
22. jan 2018

@sanylind tak snad sa to zmeni a bude dobre...dnesna noc bola ok....vstala 2x na mliecko cca 90ml a potom sme vstali o 7mej. takze noc bola ok.

@juliane126 nasa nevydrzi dlhsie ako 2hod hore.....niekedy pospí 2hod niekedy len 30min ....
ked boli fajn casy tak mi pospala 2 az 2apol hod....vstala usmievava s dobrou naladou aj sa dlshie sama pohrala....

@eja118 no poznam take stavy..... a ked vstane zas kolotoc nie a nie kludne zaspat ale povacsine sa budi kludne na mliecko a zaspi....

kattky
22. jan 2018

Papam kestik ....