icon

Termín júl 2017

melanka13
31. okt 2016

Ahojte.Tento mesiac som ešte založený nenašla 😉.Uvidíme či to bude aj keď testy sa už tvária"duchovo"😃.Ak to nevide mne dúfam ,že téma poslúži ostatným a verím že nás bude veľa,Tak ktoré uz tušíte? Čakáte?

katuscakzms
22. jan 2018

@eja118 u nas to odstartovala vysoka teplota ..mal 39,5 ale len 24hodin nastastie a potom sopliky a prehanalo ho ale tiez iba den ..no odvtedy bol taky ani jest velmi nechcel...nastastie preslo...drzim palce nech aj u vas .nech je drobec cim skor v poriadku

katuscakzms
22. jan 2018

@kattky ja malemu uz tiez davam piskotku ale mu trosku odlamujem a aj z pohankovych chrumiek..sa bojim aby mu nezabehlo..lebo on vsetko naraz do pusiny chce dat...super ze si tak sam hryzka..zlatucky je 😊

kattky
22. jan 2018

@katuscakzms Ja mu davam od hami tie susienky, ktore su od 6 mesiaca. Aj do vyzivky mu davam piskoty tak 3-4

katuscakzms
22. jan 2018

@kattky ja som mojmu skusala davat piskoty do jablcka alebo bananu a tak nechcel ..len ciste ..budem mu musiet uz kupit tiez susienky...zatial som to odkladala ale tak musi stale nieco chrustat tak nech ma zmenu ...

kattky
22. jan 2018

@katuscakzms nastastie nasmu chuti vsetko

eja118
22. jan 2018

@katuscakzms dakujem...snad jo..uz sa potrebujem kusok vyspat a nacerpat energy 🙂

olylili
22. jan 2018

Fotečka s maminou😀📷💙

blondie257
22. jan 2018

@olylili ste nadherniii....
Uf ale mas co dvihat...
Bozinkuu jedz dacoooo ...
Nepytaju sa kolko mas rokov a uz mas dieta? Deti??? ..lebo vyzeras ako utle mlade dievcatko

olylili
22. jan 2018

@blondie257 ďakujeme .... heeej dnes akurát malej učiteľka že vyzerám ako by som súrodencov strážila 😀

kattky
23. jan 2018

Teta mi uhackovala hracku

kattky
23. jan 2018

Tak dievcata uz nech je cim skor stvrtok aby sme uz isli na tu nefrologiu. Predchvilkou mi volala obvodna dr, ze ma pozitivne vysledky z mocu. Leukocyty a aj e-coly ze ma 10 na 6 co neviem co znamena a aj citlivost je zvysena, ze nevie ci do stvrtku, tak vydrzime. A ja jej vravym, ze my ziadne priznaky nastastie nemame, tak bola v uzase ze maly je zazracne dieta, ze taje zle vysledky a ziadne priznaky nema

slniecko323
23. jan 2018

@kattky 10 na 5 znamena, ze je vysoka bakteriemia v moci ( je povrdene, ze ma infekciu v moci). Chce Ti maly papat? Ziadne nechutenstvo, zvrackanie, teploty? Drzim palce, aby ste to aj nadalej takto super zvladali a nefrologii poriesili. Ono to bude na dlhodobe sledovanie, nefrolog Ti vysvetli. Drzte sa 😘

kattky
23. jan 2018

@slniecko323 papa aj pije zatial v pohode. A zatial ani teploty nema

miriama11
23. jan 2018

@kattky kup tu Dmanosu si precitaj o tom ecoli vyplavuje jedna radost.das mu tak tretinu lyzicky do maleho mnozstva vody 3x denne.lekari ti to neodporucia lebo s tym nemaju skusenost ale ublizit mu nemoze lebo je to iba pritodny cukor ktory mozu aj diabetici.taze urcite este dnes by som to sla kupit

kattky
23. jan 2018

@miriama11 a nebude mat tym skreslene vysledky? Naposledy aj cukor v moci mal co sme sa zlakli no od vtedy mu kontrolujem moc pruzkami a ma ho negativny

zuzacka16
23. jan 2018

@kattky Kati drzim palce aby sa vam to uz dalo do normalu to uz nie je mozne ze sa to tak dlho s vami vlece ale aspon ze maly je v pohode a vyzera ze ho nic neboli 😉 daj vediet potom co ste vybavili vo stvrtok 😘

kattky
23. jan 2018

Hopam

kattky
23. jan 2018

@zuzacka16 ano dame vediet. Verim, ze tam nam pomozu

miriama11
23. jan 2018

@kattky to neviem ale lekarka sa bude riadit tym co mas na papieri od lekarky taze ked chces tak pockaj na nefrologiu ale ja by som dala hned.my sme mali 3bakterie v moci okrem nich aj ecoli vysoke mnozstvo a nedala nam nic ale to som ti pisala.az nasa detska dala antibiotika lebo sa nezlepsovalo.nefrologicka pdporucila urologicky caj a brusinkovy sirup..ale toto som kupila sama od seba.davala ku liekom a ma cisty moc. Ale to mam overene od kamosky co ma strasne problemi z mocovxmi cestami ze ta dmanosa zabera perfektne.

miriama11
23. jan 2018
miriama11
23. jan 2018

@kattky ja som konkretne tuto davala ale je este tusim uroval manosaale musi to byt prasok lebo v tom sirupe je male mnozstvo.

miriama11
23. jan 2018

@kattky stedny prispevok si precitaj.

miriama11
23. jan 2018
kattky
23. jan 2018

@miriama11 uz mam stiahnuty obrazok.

blondie257
23. jan 2018

@kattky drzkajte sa aby bolo vsetko cim skor v poriadku a malinky zdravý...

kattky
23. jan 2018

@blondie257 dakujeme

slniecko323
23. jan 2018

@miriama11 ak je v moci vela bakterii, resp.viac ako jedna, tak je moc kontaminovany stolicou, neberie sa to ako infekcia.

katuscakzms
23. jan 2018

My od vcerajska opat teplotujeme 😞 ...pred tyzdnom mal vysoké teploty ,sopliky,kasel-vo stvrtok dobral trifed,v nedelu pamykon a od vcera zase teploty. .tecie mu z nosteka a pokasliava .. Uz je taky vycerpany chudatko moje 😔...

slniecko323
23. jan 2018

@katuscakzms panecku, chudatko 😢 Boli ste sa ukazat lekarke/ovi?

katuscakzms
23. jan 2018

@slniecko323 bola som..ako vzdy ..hrdielko ciste,dychanie tiez..niejaka virozka alebo zubky ..kasel ma skor zo zatekajucich soplikov....od dvoch mesiacov bojujeme stale so soplikmi ale tie teploty k tomu ho vycerpavaju a mna tiez