icon

Termín júl 2017

melanka13
31. okt 2016

Ahojte.Tento mesiac som ešte založený nenašla 😉.Uvidíme či to bude aj keď testy sa už tvária"duchovo"😃.Ak to nevide mne dúfam ,že téma poslúži ostatným a verím že nás bude veľa,Tak ktoré uz tušíte? Čakáte?

kattky
25. jan 2018

Tak na nefrologii sme dopadli nijako. Odisli sme bez liekov. Vraj staci brusnicovy sirup a probiotika a ze je to bec aj urologa, lebo ze malemu nejde moc dole predkozka, tak mame cistit harmancekom a natieraz framikoinom. A vraj leukocity su bezna vec u takych deti, lebo je to plienkovane dieta

kattky
25. jan 2018

Cesta nas unavila ...

nenuska25
25. jan 2018

@kattky jeeej aj my mame tu bundu

nenuska25
25. jan 2018

@kattky verim, ze to casom odznie a vysrabori sa z toho uz konecne

nenuska25
25. jan 2018

Dievcata inak ako casto chodite s drobcami von?

miriama11
25. jan 2018

@kattky 👍🏻Tak presne sme to mali my.a nakoniec detska dala antibiotika.

miriama11
25. jan 2018

@kattky a pytala si sa na tu d mamosu?

nikol207
Autor odpoveď zmazal
nikol207
25. jan 2018

@nenuska25 a vonku chodime kazducky deň

nenuska25
25. jan 2018

@nikol207 to jasne...Ale ako casto pocas dna

kattky
25. jan 2018

@miriama11 Zabudla som. Ale zajtra ju priatel pojde kupit do lekarne. Budeme mu davat urinal a aj biogaiu

kattky
25. jan 2018

@nenuska25
@nikol207 my sme ju dostali a nosi ju asik mesiac lebo doteraz mu bolo v nej moc horuco a plakal. Mame aj baranicovu ciapku no tu mu zatial nedavam ked ideme autom, lebo by mu bolo moc horuco. No ked pojdeme vonku tak mu dam

nikol207
25. jan 2018

@nenuska25 iba raz, poobede. Aspon dve hodinu, keď to počasie dovoli. Akonahle sa otepli, tak budeme chodit častejšie lebo aj mna aj maleho to baví

nikol207
25. jan 2018

@kattky my, ked ideme skoro rano autom, ponahlame sa tak tam je taka zima v tom nasom aute, ze aspon 10min musim cakat, kym mu dam ciapku dole a rozopnem ho. Neznasam nase auto

miriama11
25. jan 2018

@kattky mne z toho grcala , straaasne sladke to ke .inak ta d manosa je z brusnic a je to len jemnulinko sladke..

slniecko323
25. jan 2018

@nenuska25 chodime raz denne na 3-4 hodiny.. kym sa mi zobudi.

zuzacka16
25. jan 2018

@nenuska25 raz denne na 1.5h az 2h..ked bude teplejsie tak aj na 3-4h ako predtym ked sme chodili

zuzacka16
25. jan 2018

@kattky tak dufam ze sa mu to zlepsi tymi brusnicami tie su celkovo na mocove cesty aj pre dospelych..a vela tekutin nech to vycikaca

nenuska25
25. jan 2018

@zuzacka16 no aj my tak..ale to by mi asi 3 hodiny nevydrzal ani a ani neviem kde by som 3 hodiny s nim chodila :D

zuzacka16
25. jan 2018

@nenuska25 podla mna 3h je uz dlho nepoviem keby bolo 15 stupnov ale ked su 2-3 stupne to uplne staci..cez leto sme boli aj 4h vonku no to bola kojenec este takze nemala problem aj tolko dlho spat 😂

nenuska25
25. jan 2018

@zuzacka16 ved toto...To uz by asi ani nevydrzal tak dlho v kociku....A do nakupneho centra ho nerada taham...Boli casy ked sme chodili aj 2 az 3krat denne lebo inak nezaspal...ale teraz ho ucim spat v posteli cez den a uz 2. mesiac mi zaspi aj na hodinu aj stvrt v posteli a aspon nieco stihnem aj urobit v domacnosti...takto som nestihala vela, lebo v stojacom kociku sa zobudil prakticky rychlo....myslim ze dobre ze pospi aj vnutri, nakolko ked bude vacsi a bude mat uz Len jeden spanok poobede nebude mat hadam problem zaspat doma. Potom kludne aj von sa pohrat a podobne...

zuzacka16
25. jan 2018

@nenuska25 inak presne viem o com hovoris..mne Timi ako mala nechcela doma vobec spavat max 30min a vonku aj 4h v kociku no musel byt v pohybe ked som aj na lavicke sedela tak som nohou ju musela hegat 🤣🤣 potom sa naucila aj doma spat tak 2-3h no potom zas len 30min spanky a furt sa nam to meni..dnes napriklad spala doma 2x po 1.5h az som nechapala 😄😄 tiez neuznavam nakupne centra lebo predsa je to tam take aj ta klima ktoru necistia..a nechcem ju na to ucit ani do buducna radsej pekne von sa hrat..

jja
25. jan 2018

@olylili panecku , zenska, ty si este citis telo? moj ma 9,5 kg, ja podstatne viac od teba a uz si ruky a chrbat necitim....klobuk dole...
Co s atyka kramo, ja som odporodu do septembra vkuse krvacala, ci to boli kramy, netusim, ale mam pocit ze aj ano. /potom som si dala vnutromat. teliesko a od septembra nist..klopklopklop...
a tenn kocik..tak isto ...da sa mi zdvihnut do polosedu tak ho tam tak musim mat, inac neskutocne revy v kociari.,..a takto obzer cely svet, po chvili zaspii a potom ho zlozim dorovna a psi aj dve, tri hodky...kedy ako..

olylili
25. jan 2018

@jja ešte chvála Bohu že malý nie je vôbec na rukách len keď ho mojim a dávam vrgnut 😀 ja dnes desiaty deň a mega silné ...môj tiež vrieska a tak je aspoň ticho a obzerá sa všade kým neodkvecne v apríli už skúsim športovú časť

katuscakzms
25. jan 2018

@nenuska25 ja chodim 2x ale to musim ...rano o pol 8 mame prvu prechadzku do skolky-nesiem dcerku,zajdem do obchodu a vybavim aj ine ak treba a doma sme do pol 9 ..maly si pekne pospi..aj ked vlozenie do kocika je s velkym revom...potom o pol 4 idem pre dcerku....tak ma dalsi spanok vonku...hoc mi poobede pospi..ked bude teplejsie tak budem dlhsie a castejsie ...

kchan
25. jan 2018

@nenuska25 my chodime 3x za den na hodku 🙂 rano, poobede a navecer okolo 5ej 🙂

jja
26. jan 2018

@olylili ja tiež chcem čo najdlhšie aby vydržal v tomto kočíku. Uvidíme či sa nám to podarí 😀😁😃

kattky
26. jan 2018

@nikol207 tak nase natopi rychlo

kattky
26. jan 2018

@miriama11 nas to znasa v pohode nastastie ten urinal

kattky
26. jan 2018

@zuzacka16 ved prave, ze on kopu vody popije, len on na zuzenu tu predkozku a tam sa mu to vsetko zachytava. Budem mu to harmancekom kazdy den cisti a framikoinom natierat no a snazit sa pomaly to uvolnovat aby sme potom nemuseli k tomu urologovy