Termín júl 2017
Ahojte.Tento mesiac som ešte založený nenašla 😉.Uvidíme či to bude aj keď testy sa už tvária"duchovo"😃.Ak to nevide mne dúfam ,že téma poslúži ostatným a verím že nás bude veľa,Tak ktoré uz tušíte? Čakáte?
Dievcata inak ako casto chodite s drobcami von?
@nenuska25 chodime raz denne na 3-4 hodiny.. kym sa mi zobudi.
@zuzacka16 ved toto...To uz by asi ani nevydrzal tak dlho v kociku....A do nakupneho centra ho nerada taham...Boli casy ked sme chodili aj 2 az 3krat denne lebo inak nezaspal...ale teraz ho ucim spat v posteli cez den a uz 2. mesiac mi zaspi aj na hodinu aj stvrt v posteli a aspon nieco stihnem aj urobit v domacnosti...takto som nestihala vela, lebo v stojacom kociku sa zobudil prakticky rychlo....myslim ze dobre ze pospi aj vnutri, nakolko ked bude vacsi a bude mat uz Len jeden spanok poobede nebude mat hadam problem zaspat doma. Potom kludne aj von sa pohrat a podobne...
@nenuska25 inak presne viem o com hovoris..mne Timi ako mala nechcela doma vobec spavat max 30min a vonku aj 4h v kociku no musel byt v pohybe ked som aj na lavicke sedela tak som nohou ju musela hegat 🤣🤣 potom sa naucila aj doma spat tak 2-3h no potom zas len 30min spanky a furt sa nam to meni..dnes napriklad spala doma 2x po 1.5h az som nechapala 😄😄 tiez neuznavam nakupne centra lebo predsa je to tam take aj ta klima ktoru necistia..a nechcem ju na to ucit ani do buducna radsej pekne von sa hrat..
@olylili panecku , zenska, ty si este citis telo? moj ma 9,5 kg, ja podstatne viac od teba a uz si ruky a chrbat necitim....klobuk dole...
Co s atyka kramo, ja som odporodu do septembra vkuse krvacala, ci to boli kramy, netusim, ale mam pocit ze aj ano. /potom som si dala vnutromat. teliesko a od septembra nist..klopklopklop...
a tenn kocik..tak isto ...da sa mi zdvihnut do polosedu tak ho tam tak musim mat, inac neskutocne revy v kociari.,..a takto obzer cely svet, po chvili zaspii a potom ho zlozim dorovna a psi aj dve, tri hodky...kedy ako..
@nenuska25 ja chodim 2x ale to musim ...rano o pol 8 mame prvu prechadzku do skolky-nesiem dcerku,zajdem do obchodu a vybavim aj ine ak treba a doma sme do pol 9 ..maly si pekne pospi..aj ked vlozenie do kocika je s velkym revom...potom o pol 4 idem pre dcerku....tak ma dalsi spanok vonku...hoc mi poobede pospi..ked bude teplejsie tak budem dlhsie a castejsie ...

Tak na nefrologii sme dopadli nijako. Odisli sme bez liekov. Vraj staci brusnicovy sirup a probiotika a ze je to bec aj urologa, lebo ze malemu nejde moc dole predkozka, tak mame cistit harmancekom a natieraz framikoinom. A vraj leukocity su bezna vec u takych deti, lebo je to plienkovane dieta