Termín júl 2017
Ahojte.Tento mesiac som ešte založený nenašla 😉.Uvidíme či to bude aj keď testy sa už tvária"duchovo"😃.Ak to nevide mne dúfam ,že téma poslúži ostatným a verím že nás bude veľa,Tak ktoré uz tušíte? Čakáte?
@katuscakzms mne sa ziada tiez plus....musim lebo nosim malu v manduce ..satke ...a ta mi tak tlaci to moje brucho dole...vyzera to otrasne...
A tiez je problem cas...mala ak pospi tak varim ci upratujem ci ine starosti okolo domu...a vecer ked zaspi som unavena ze sa mi uz vobec nechce
@katuscakzms ja už po bruchu nemám ani stopy, čo pripisujem môjmu kočiaru-tanku s neotočnými kolesami a váhou asi 15kg 😂 keď naložím ešte nákup, je to fest drina. na iné cvičenie neostáva čas ani sila 😀
@blondie257 časovo je to tazke aj u mna,som na prasky ked mam varit, upratovat,prat atd..vela krat moje chudata psi jedia az poobede kym mozem vyjst von..maly je urevany nalepeny stale na mne...len ked mam doma dcerku a manzel ked príde tak mi ho vedia zabavyt na chvíľu. .lebo akonahle ma zbada kričí. .ale brusaky by som vedela aj s nim robiť a možno by sa aj zabavil ...ale viem ze raz mi toto bude chýbať tak len predychavam aj ked tazko
@katuscakzms no to poznam...mala je tiez takto narocna...tak tebe aspon ma ju kto zabavit...
my mame retrieverku a je neskutocne smutna...citi ze je zanedbavana a chybaju jej nase prechadzky ...
@jance333 tak to je vaha 😉 ja mam 9kg plus maly 7,5 a nákup robim tiez poriadny..ked idem schodami tak kolesa len trpia. ..a mam co robit . ..tak klobúk dole. ...ja som nemala problem dat dole brucho po prirodzenych porodoch ale teraz po sekcii je tam ..menšie ale je ako bochnik chleba 😒
@blondie257 psi citia ,a moji su vonku ale chyba im spoločnosť. ..vela krat vidim ze mi naschval urobia neplechu co nechcu byt sami ..a ano mam lepsie ze manzel je od 17.00 doma a teraz v zime nema robotu vonku tak sa pohra s detmi a som vdacna aj za 2 min v sprche. .viac mi nieje dopriate lebo dcera hned pribehne a ,,musí,, mi robit spoločnosť ..kedysi som aj zatapala..mame len na tuhé ale v jari sme prerábali kurenie a teraz mi mm stale nabije nádrž a vydrzi topiť cely den a aj voda tepla. .tak viem co to mas ked musíš kurit drevom a este popri malej a inym pracam ...
inak, baby, ohľadom prikrmovania, kedy dávate deťom večer kašu? naša jedáva na desiatu ovocie (väčšinou s trochou kaše zahustené), na obed zeleninu (raz do týždňa pol žĺtka, mäso zháňam domáce, zatiaľ nemala ešte), na olovrant okolo štvrtej-piatej má kašu (čistú nemliečnu alebo s troškou ovocia) a potom už len kojím. akurát, že keď zaspí nanoc, sa mi o 2hod. budí na hlad. neviem, či mám dať ešte pred spaním niečo alebo to nechám tak. kojím stále kedy chce, ale cez deň väčšinou mladá nemá čas, lebo ju zaujíma všetko ostatné, len nie mlieko (+ je sýtejšia z tých príkrmov samozrejme).
@jance333 ja este desiatu nedavam..aj ked uz coskoro zacnem...obed papa uz vselico okolo 11.00-11.30...potom mal mlieko(len kojim) a poobede par chrumiek alebo piskoty a okolo 18.00-18.30 kasu alebo kasu+ovocie ..teraz som to trochu posunula aby mal kasu okolo 17.30-18.00 ..
Zienky mozem ibalgin...mam teplotu a vsetko ma bolí. .uz nevladzem ani dychat
@katuscakzms ked kojis len paralen
Ja tiež len paralen klasický, ani panadol nie
@katuscakzms mne dali panadol novum a super zabral, už som fit po troch dňoch, samozrejme veľa tekutín
@katuscakzms môžeš Ibalgin....
@katuscakzms jasne daj si ja som brala aj penicilín dva týždne som bola úplne mimo
Inak este k tomu menzesu,nie len ze je to horsie ako pred porodom,ale stale dostavam o tyzden skor 😈 ide mi to na nervy!
@jarunka102 mne teraz skoncili po 19 dňoch mega silné bola som na krvný obraz tak sa lekár zhrozil
@olylili a nepovedali ti preco trvali tak dlho? Sak to masaker....
A zeleza mam malo aj ja....ze po kramoch mi klesne brutalne...sak baby ja aj normalne citim zelezo ...
A vcera sa mi z nosa spustila krv z nicoho nic....som sa bavcala s Emkou a na pre som zacitila ze ci mi uz sibe ze sopel 😂😂😂 a to krv bola
Ale som vycerpana tak neviem ci nie z toho...
Tlak som mala 94/66 a pulz 68....
No jak pred asi ......
@jja tiez na mamile som citala clanok ale iny...
@katuscakzms mamila povoluje rozne diskutabilne veci.. az tak vazne by som ju nebrala.

@oravocka ja dufam tiez ze v lete sadneme na bicykle ...rada by som ...