Termín júl 2017
Ahojte.Tento mesiac som ešte založený nenašla 😉.Uvidíme či to bude aj keď testy sa už tvária"duchovo"😃.Ak to nevide mne dúfam ,že téma poslúži ostatným a verím že nás bude veľa,Tak ktoré uz tušíte? Čakáte?
@juliane126 my nemame este ani jeden a vy uz mate 8
Idem sa pochváliť tou mojou laskou...po vsetkom tom blabotani si samohlasok a roznych spoluhlasok a výkrikoch ,po ktorych vzdy sa tesi aky krásny ma hlas ..začal Natanko konecne hovorit zopar mini slovicok..pred 4 dnami začal baba ...a pred 3 dňami mama...samozrejne ze mama len vtedy ked ma nevidi alebo potrebuje suurne na ruky ☺ ..ale za to krasne slovicko mu to prepacim...dcerka začínala presne tak isto a v rovnakom veku ....je nádherné počuť uz niečo ine ako brr, bb mm,aa atd.....
@katuscakzms napodobne...mne povedala Bianka mama len raz,ale zato denne pocujem mami,hami,papi,wau a havo...a uz dva dni vykrikuje m mam :D a samozrejme same neeeee a aaaa a ach :D
@jarunka102 na toto som sa velmi tešila. ..je take krasne pocut hlasok svojich deti a inak to znie ako ked si len blabocu 😉 moj si popri baba povie aj papa ale tak baba a mama je naj ...dokonca si raz zatapkal rucickami-hrame sa tapi tapi tapusky..zboznuje to...no skoro som odpadla aky bol rozkosny. .. Tie nase deturence idu neuveritelnou rychlostou dopredu....coskoro budu mat vzdorovite obdobie, skusanie a testovanie rodicovskej trpezlivosti a my budeme spominat na ich prve krasne slovicka 😁
@katuscakzms tak ako pises 🙂 aj my hrame tapu tapu tapusky,ale moja radsej s nozkami tapka :D preskocila plazenie,vie uz byt na styroch,pohla sa o 2cm...uz si aj sama sadla raz,ale odrazu si zmyslela,ze preskoci aj stvornozkovanie a stavia sa na nohy,tak som zvedava ako to bude s tym sedenim :D
@kattky ani my nemame este ani jeden
@blondie257 tvoja aj starsia dcera mala neskor ze?
@kattky ano az v 9tom mesiaci prvy zub.
Em vidno teraz zubky pod dasienkami ale ani naznak zeby sa chcel nejaky uz predrat von...je sice nervna...a taka umrncana ale ma hlieny a ju dusia...a nespi dobre tak je nevyspata
@blondie257 nas v noci vzdy place zo sna. Vies, maly sme na lampe zaveseny lapac snov taky velky a zistila som, ze sa len vtedy toci ked maly spi, tak priatel ze nech ho dam radsej dole no od vtedy ako by maly vzdy zo sna poplakaval.
@kattky lapace snov zboznujem...mame ich v kazdej izbe v dome...aj vonku v lete v altanku...v aute mam....
Skus ho tam zavesit naspata
@blondie257 asik budem musiet. My tiez mame v aute taky malicky a ten v izbe bol taky velky fialovy
@blondie257
@kattky to naozaj funguje? Bianka sa tiez budi s placom zo sna :(
@jarunka102 neviem, ale tak vidis ze asik nieco to robi dnes o 4 rano spustil plac a hned bol hore. Minule tak zacal plakat, ze aj ked som ho vzala na ruky, tak nemohla som ho utisit. A tocil sa len vtedy ked maly spinkal. Asik bol jeho.
tak ženy, mali sme včera poradňu. 7,5mes. 65,5cm, 6,15kg, zaradiť od jedálnička chlebík (lepok), jogurt ešte nie, až od 10.mes. aj to nízkotučný (a jej tak šmakoval hustý smotanový 😃 ). lozenie po štyroch bez problémov (pri najväčšej únave to dáva plazením), párkrát si sama sadla, ale sed ju moc neláka, príliš statické asi, ona musí byť nonstop v pohybe ,pomaly začína trénovať vstávanie na nožičky. dnes v noci sa prerezal prvý zub a hlboký kočiar sa bojkotuje. koniec mojej idylke. neviem, či je to tou nervozitou zo zubov alebo už chce pozerať pred seba, no pomaly a isto štartujeme šporťák (snáď sa mi v ňom načisto nestratí, moja miniatúra dievčatka 😂 )
Ahojte kto má podobný problém ? Malý je zvedavý na prechádzke chce všetko vidieť len čo vydeme von tak robí cirkus lebo je vo vanicke ako náhle mu dám ruky tak sa pritiahne so sedu a sedieť bude do nepeicerna aj keď u nevladze. Vaničku mám nastaviteľnu ale aj keď dám na Max čo je dosť vysoko nechce sa oprieť, len aby nesedel. No dr povedala že ho nemám dať sedieť kým sa sám neposadi. Boji. Sa že mu skodim ak sedí a asi prestanem s ním chodiť von kým si sám nesadne máte na to nejakú radu? Dakujem
@anaj44 ja som mala polohovatelnu vanicku tiez ale kedze tam neboli popruhy tak sa furt zosmykla dole.
Mam korytkove sedeniw resp lezanie a ato je na atoto obdobie top...i ked mi chodime s kocikom malokedy ale fajn poloha lebo nelezi nesedi a vidi krasne von
@blondie257 to je aka ynacka kočiara a to tu druhu čast mate tak ci vanicku
@anaj44 prvy kocik bol camarelo carmela...a druhy je britax affinity....
Kociky co maju korytkove sedenie su parada v tychto veciach a coraz viac idu do popredia

@juliane126 8mi zub?? Parada uz moze rezne jest😂