Termín júl 2017
Ahojte.Tento mesiac som ešte založený nenašla 😉.Uvidíme či to bude aj keď testy sa už tvária"duchovo"😃.Ak to nevide mne dúfam ,že téma poslúži ostatným a verím že nás bude veľa,Tak ktoré uz tušíte? Čakáte?
@petrikazuzka ale kdeze. Priemerne si sadju deti same v 8. Mesiaci, ale je uplne normalne ked i v 10. Pohodlnejsie deti neskor.
@petrikazuzka my sme v piatok cestovali a mala v aute taku tycku s prepacenim hodila ze az som sa nalakalaa pritom uz sa reflux ustalil ze nevracka skoro vobec ale predtym papala tak asi sa moc nahltala ... A u cas to mozu byt zubky niektore deti vracaju ked im zubky idu ...
@sanylind huraaa nie je jediny julovy, moj nazor vsetko ma svoj cas, ja zase to nesurim, zase dievcata zvyknu byt sikovnejsie...no a cviky z rehabky s nim uz takmer nezvladnem.
Prosím, poradíte mi lacnú dobrú polohovatelnu autosedacku od 9 do 25 kg? Ďakujem
baby, čo sa týka autosedačiek, my používame stále vajíčko, zatiaľ sa tam drobka zmestí, ale už jej nie je až tak pohodlne v tej polohe asi alebo nevidí, no už sa jej tam prestáva páčiť. problém je, že má len 6kg, sama ešte nesedí. akú sedačku by sme teda mali kúpiť, keď tie štandardné sú od 9kg čo pozerám. 9kg rátam, že bude mať tak v roku najskôr 😒
Ahojte, ja predávam na svojom bazáriku autosedačku, ktorá je od narodenia až do 18kg. My tiež takú používame a je výborná. Dá sa polohovať, je to značka Renolux. Kľudne pozrite.
Moja malá má 7 mesiacov a 7,2kg a sedí sa jej v nej výborne 😊
@dundula Ahoj ja som kupila naniu polohovatelna od 9kg a som snou velmi spokojna nova stoji 60€ malej sa tam dobre sedi ma uz 8,5kg 😉
@erikababula aka to je znacka alebo kde ste kupili
Ahojte . nakoniec sme kúpili Caretero sport turbo za 89 e novú Od 9 do 25 kg.Malý ma zajtra 8 mesiacov a 10,5 kg. Ešte ho máme vo vajíčku. Trcia mu nohy aj hlava. Dúfam ze co najskôr príde.
@erikababula aky je to prosim presne typ?
@kitty18 my sme na tom tak so zubami....velmi vela hlienoch a velmi ju to boli...ani papat nechce ..mrzuta..neusmieva sa....na ockach jej vidno ze sa trapi....a ja s nou 😭
Dnesna noc bola prva po tyzdni nocneho kriku bolesti dusenia sa...a vyvracavania hlienov i mlieka
V noci stale vyvracka hlieny...ani mlieko uz nechce pit v noci...tuto noc pila az o 3tej rano a potom buvkala este do 7mej.
@dundula my mame caretero deluxe ...od 0-25kg polohovatelna...a som spokojna...nebola az taka draha a je v pohode.
A mala musi vydrzat je fajn vyvysena tazke dobre vidi vonku a sa aspon ako tak zabavi...lebo jej sa v podstate nepaci nikde...okrem maminych ruk...
@anaj44 na nete😉
@anaj44 inac stranka heureka od 40€ do 70€ stoja. 😉
@nenuska25 neviem na hdureke je popis viem ze je to nania😊

My sedime ale nestvornozkujeme len na brusku sa kruti ale zato sa mu paci staviat na nozky...kazde dieta je ine....