Termín júl 2017
Ahojte.Tento mesiac som ešte založený nenašla 😉.Uvidíme či to bude aj keď testy sa už tvária"duchovo"😃.Ak to nevide mne dúfam ,že téma poslúži ostatným a verím že nás bude veľa,Tak ktoré uz tušíte? Čakáte?
@zuzacka16 Ano. Chodime na viacero. Mna medzi 4 stenami islo trafit, tak som vyrazila spoznavat dalsie matky 😝 Tu je toho dost, staci si len vybrat. Vy v okoli nemate nic rozumne? Baby balance je vraj super, my chodime na nieco podobne.
@zuzacka16 20percent deti nikdy nelozi a casto preto, ze ich davaju do sedu a oni stratia motivaciu sa namahat na bruchu. Kazdy cm je strasne nanahavy spociatku.
@zuzacka16 a urcite je pre matku pohodlnejsie ked dieta sedi a nelozi. Neriesis ze ked vysavas dieta si s 8 zubmi kabel strka do pusy, stvera sa na zachod, neda ti sekundu pokoj sa najest. Postavi sa vedla teb
@juliane126 a a neda ti pokoj, kym mu nedas ochutnat z tvojho taniera, saha na horuce napoje, vsade pada lebo sa mu nechce vzdy drzat a za 2 sekundy sa postavi pritiahnutim sa za nase nohavice. Nemas ho kde polozit,aby bol spokojny a v bezpeci
@juliane126 tak ja by som bola radsej keby lozila ako ked sedi a nic ine nerobi ver mi..lenze ona sa sama zacala davat do sedu ze sa nas chytila a dvihala sa a davam ju sediet no nie nejak casto teda na dlho cez den aj na brusko ju davam aby sa zacala zapajat..ano je pohodlnejsie ked nelozi kade tade to mas pravdu no zas sa bojim aby nemala nejake problemy
@shannonldy no musim pozriet tu u nas asi nie ale mame poblizku mesto vacsie tak tam isto
@jja tak ak je maly spokojny uzivaj si relax tempo.Ja sa bojim ze uz nam ide 3. Vlna zubov. Este som sa nespametala z tych predoslych.
@zuzacka16 niektore deti vedia ako na rodicov🙂
@zuzacka16 Zuzi, skús sa opýtať vašej lekárky, čo si o tom myslí, veď na poradniach sledujú i motorický vývin. tiež si myslím, že to pekne dobehne, ale pre pokoj duše sa jej opýtaj. možno ťa odporúči na nejaké cvičenie. naša vrtuľa bola od narodenia veľmi pohyblivá, ani ako 2-mesačnú som ju nemohla nechať na gauči bez toho,aby som jej urobila riadny mantinel naokolo.
inak, z plazenia som ju dostala na lezenie tak, že som sa s ňou hrala na zemi a názorne jej ukázala, ako sa lozí. asi náhoda, ale na ďalší deň začala loziť 😂 občas sa cítim ako blázon, ale najlepšie ju namotivujem na pohyb, keď to všetko robím s ňou. keď od nej odchádzam normálne, zastane a plače, aby som ju zobrala na ruky (i keď sa vie pohnúť i bez pomoci). keď idem pred ňou 4-nožky, ide veselo za mnou i cez celý byt 😅
@zuzacka16 dcera sa naucila stat, plazit a lozit za 1 tyzden. Dlho nic nic a potom vsetko naraz. Ale ona vracala na bruchu do 10. Mesiaca, takze polohu na bruchu neznasala
@jance333 ved sme mali v pondelok poradnu a dr ma naplasila lebo ju chytila pod pazuchy ci sa nohami zaprie o stol a ona ak guma a pytala sa ma ci sa plazi alebo stvornozkuje a ja ze nie a ona ze mala by uz no nikam nas neodporucila ze hadam to pride zachvilu povedala tak neviem 🤔
@juliane126 och keby to bol aj nas pripad by bolo super 😊
@zuzacka16 urcite sa nemusi este. Vsak ma len 7 mesiacov. Skus s nou do boku trenovat, to je lahsie ako dopredu.
@zuzacka16 ona zacala az po 9. Mesiaci, svojim tempom,ked bola na to pripravena. Kolko minut ti vydrzi na bruchu? Polhodinu ci 5 minut?
baby, rozmyslam, ze malemu kupim koberec, lebo tie penove puzzle co mame sa mi nechce stale skladat.....mate niektora nejaky typ? pozerala som, ze existuju aj take termo makke, tak neviem....plus chcem urobit aj nejaky ulozny priestor na hracky, taku tu skrinku so suflikmi, lebo pomaly ale isto tie hracky sa dooost hromadia. dikyyy
@juliane126 ako kedy niekedy 5-10minut inokedy aj pol hodinu..
@nenuska25 tie termo niesu zle,pokial myslíš akoby s tym alobalom na spodnej casti,ale casom sa potrha 😒 .. My sme teraz kupily obojstranny -takze je hrubsi ale zase nieje protismikovy,no ale kupily sme este koberce tvister z kobraja ktoré maju zo spodnej casti gumu takze sa nesmykaju..a som s nimi spokojna,nemajú vysoky vlas takze ani hracky sa tam nezasekavaju 😉
@katuscakzms jeeej dakujem moja
@nenuska25 nieje za co 😉
@zuzacka16 áno z TN...ak by si niekedy išla tak sa ozvi...rada ťa spoznám keď nám to už v pôrodnici nevyšlo 😀😁😅
A podľa mňa nestresuj...moja staršia dcérka bla veľmi dlho pohodlná...už si nepamätám presne kedy začala loziť,plazit a podobne ale chodiť začala v 15 mesiacoch. A teraz sa nezastaví...😀
@katuscakzms tak tak,ako pises 🙂 a ked si sustredene podavaju z rucky do rucky hracku 😍
A tie ich grimasky :D
@katie23 dakujem 🙂

@jarunka102 jeeeej kukuk....aka je zlata😙