icon

Termín júl 2017

melanka13
31. okt 2016

Ahojte.Tento mesiac som ešte založený nenašla 😉.Uvidíme či to bude aj keď testy sa už tvária"duchovo"😃.Ak to nevide mne dúfam ,že téma poslúži ostatným a verím že nás bude veľa,Tak ktoré uz tušíte? Čakáte?

katie23
6. mar 2018

@jance333 Tiez som pozerala...len moj drobcek vsetko okusuje takze skor by som brala nejake plastove...

miriama11
6. mar 2018

@eja118 ahoj mne sa veelmi paci sportovy kociar easywalker disney.krasne potahy maju

anaj44
7. mar 2018

@kattky hraci urcite nie počula som že sa vela dedi zlaklo a uy viac si nan nesadlo

anaj44
7. mar 2018

@kattky vcera na poradni mi dr povedala bieli jogutr ay od 10 m a mlieko ay od roka

kattky
7. mar 2018

@anaj44 tak kazdy lekar asik nieco ine povie na kazdu potravinu. No my sme skusily a od vtedy to este nepapal iba klasiku ako vzdy

kattky
7. mar 2018

Dnes nam prisiel setik. Sila nam ho jedna mila pani tu na MK. Sme spokojny. Uz sa tesime na jar ked to budeme nosit

katie23
7. mar 2018

@kattky Jeeej😍

katuscakzms
7. mar 2018

@kattky pristane mu...je fešák😊

kattky
7. mar 2018

@katie23
@katuscakzms dakujeme :-*

jarunka102
7. mar 2018

@kattky zlatyyy

kattky
8. mar 2018

@jarunka102 Dakujem

kika2988
8. mar 2018

Ahojte maly mi od rana zvracia a kaka a ma strasne navrete dasienka hore moze to byt z toho?

miriama11
8. mar 2018

@kika2988 no ja by som bola skor za vyrozu, neviem ci deti vracaju od zubov.

blondie257
8. mar 2018

@kika2988 moze.my to.tak mame.stolica...raz riedka raz husta...kyslasto zapachajuca....
Hlieny od zubov....vyvraciava co ju tak dusia
Dasna opuchnute

Yz 3tyzden od toho co siel prvy zub....a stale doteraz

blondie257
8. mar 2018

@anaj44 kazdy inac....mne sestricka povedala ze kludne od 7mes biely jogurt
Ina zas povie ze az od 10teho
Dalsi od roka....

A moja mama robila v jasliach 17rokov....od 6mes sa niekedy deti davali do jasli....a uz jedli rozky rozmacane v mlieku...samozrejme prevarene kravske z obchodu.....

No...myslim ze kazda mamicka da vtedy kedy uzna za vhodne....
My mame 8mes ...dala som ochutnat...vyplula...skusime neskor....

katuscakzms
8. mar 2018

@kika2988 mne tesne pred tym ako mu vysiel zubok zvracal pocas dna,som myslela ze sa mu zhorsil reflux..ale dnes sa to opakovalo a druhy zubok uz vykuka .. Takze podla mna zvracanim moze dieta reagovat na zubky ...samozrejme pokial nieje zvracanie caste a prudom...taktiez stolica a hlavne riedka moze byt tiez zo zubkov ako aj sopliky

miriama11
8. mar 2018

@katuscakzms vazne aj zvracaju deti pri zubovh? Tak 2tyzdnove hmacky koli zubom som uz zazila ale grcanie ne

katuscakzms
8. mar 2018

@miriama11 no ja si to iba myslim a aj ine mamky maju taku skusenost.. Pred tym ako mu vysiel zubok mi zvracal 1-2 dni ..a teraz sa to opakuje, dnes zvrackal tiez a druhy zubok bude zajtra alebo pozajtra uz vonku..citit ho aj vidiet no este nam nezacinkal...presne ako pri prvom a na rozdiel od dcerky nema hnacky

miriama11
8. mar 2018

@katuscakzms chudak deti,co si musia vytrpiet pre zuby

blondie257
8. mar 2018

@miriama11 ano mozu..je to z dovodu ze maju zvysene mnozstvo hlienov vzadu....tie prehltaju alebo ich dusia....az kym ich nevykaslu,nevyvrackaju....

nenuska25
9. mar 2018

Presne to iste u nas s tym vracanim a pretlacanim zubov....

kitty18
9. mar 2018

Ano aj mne mala vracala zo zubkov tiez jeden den vracala a do 5 dni mala zubok von... Minuly tyzden zvracala znova a zubok uz vcera bol tak ze cakam kedy vyjde dnes som neepozerala este 😉

kattky
9. mar 2018

Kamoši ...

kika2988
9. mar 2018

Ahojte tak mame zapal priedusiek .....ked zvracia tak aj hlieny su tam

oravocka
10. mar 2018

Ahojte baby. Deti mám teraz relatívne zdravé, no teraz som ja na infekčnom😢 mala som vysoké teploty, nevládala som chodiť, vraj to môže byť z dutín. Najhoršie je, že už nemôžem kojit. 😢 včera ráno som odsavala mliečko a dnes zatiaľ nie, Ciciky nebolia. Len neviem, ono sa to mlieko vstrebe alebo ako to je? Aby som nejaký zápal nedostala. Pa. Užívajte detičky, hlavne že ste s nimi. Krásny deň

juliane126
10. mar 2018

@oravocka ja ked som odstavovala dceru tak som jej davala pit raz denne, potom kazdy druhy den a zo 2 razy po 3 dnoch. Mliecko sa vzdy trochu vytvori, ale ked nie su prsia plne, tak to nevadi. Ja som kvoli zapalu nemohla kojit 2 ci 3 tyzdne. Mlieko som musela vyliat. Po prelieceni som postupne plne kojila. Ale su i tabletky na odstavenie a budes mat moc mlieka. I salviovy a matovy caj niekomu pomaha na nizsiu produkciu

juliane126
10. mar 2018

@oravocka a samozrejme rychle uzdravenie

oravocka
10. mar 2018

@juliane126 ďakujem, no zatiaľ som odsala 2x, teraz som vyliala 120 ml, toľká škoda😢 ale čo už. Ďakujem.

jarunka102
10. mar 2018

Ahojte ake autosedacky mate v plane,po pripade nejaku odporucit...nevieme sa rozhodnut

blondie257
11. mar 2018

@jarunka102 skus pozriet testy a zlad s rozpoctom ktpry na to mas vyhradeny