Termín júl 2017
Ahojte.Tento mesiac som ešte založený nenašla 😉.Uvidíme či to bude aj keď testy sa už tvária"duchovo"😃.Ak to nevide mne dúfam ,že téma poslúži ostatným a verím že nás bude veľa,Tak ktoré uz tušíte? Čakáte?
@kattky pristane mu...je fešák😊
@katie23
@katuscakzms dakujeme :-*
@kattky zlatyyy
@jarunka102 Dakujem
Ahojte maly mi od rana zvracia a kaka a ma strasne navrete dasienka hore moze to byt z toho?
@kika2988 moze.my to.tak mame.stolica...raz riedka raz husta...kyslasto zapachajuca....
Hlieny od zubov....vyvraciava co ju tak dusia
Dasna opuchnute
Yz 3tyzden od toho co siel prvy zub....a stale doteraz
@anaj44 kazdy inac....mne sestricka povedala ze kludne od 7mes biely jogurt
Ina zas povie ze az od 10teho
Dalsi od roka....
A moja mama robila v jasliach 17rokov....od 6mes sa niekedy deti davali do jasli....a uz jedli rozky rozmacane v mlieku...samozrejme prevarene kravske z obchodu.....
No...myslim ze kazda mamicka da vtedy kedy uzna za vhodne....
My mame 8mes ...dala som ochutnat...vyplula...skusime neskor....
@kika2988 mne tesne pred tym ako mu vysiel zubok zvracal pocas dna,som myslela ze sa mu zhorsil reflux..ale dnes sa to opakovalo a druhy zubok uz vykuka .. Takze podla mna zvracanim moze dieta reagovat na zubky ...samozrejme pokial nieje zvracanie caste a prudom...taktiez stolica a hlavne riedka moze byt tiez zo zubkov ako aj sopliky
@katuscakzms vazne aj zvracaju deti pri zubovh? Tak 2tyzdnove hmacky koli zubom som uz zazila ale grcanie ne
@miriama11 no ja si to iba myslim a aj ine mamky maju taku skusenost.. Pred tym ako mu vysiel zubok mi zvracal 1-2 dni ..a teraz sa to opakuje, dnes zvrackal tiez a druhy zubok bude zajtra alebo pozajtra uz vonku..citit ho aj vidiet no este nam nezacinkal...presne ako pri prvom a na rozdiel od dcerky nema hnacky
@katuscakzms chudak deti,co si musia vytrpiet pre zuby
@miriama11 ano mozu..je to z dovodu ze maju zvysene mnozstvo hlienov vzadu....tie prehltaju alebo ich dusia....az kym ich nevykaslu,nevyvrackaju....
Presne to iste u nas s tym vracanim a pretlacanim zubov....
Ano aj mne mala vracala zo zubkov tiez jeden den vracala a do 5 dni mala zubok von... Minuly tyzden zvracala znova a zubok uz vcera bol tak ze cakam kedy vyjde dnes som neepozerala este 😉
Ahojte tak mame zapal priedusiek .....ked zvracia tak aj hlieny su tam
Ahojte baby. Deti mám teraz relatívne zdravé, no teraz som ja na infekčnom😢 mala som vysoké teploty, nevládala som chodiť, vraj to môže byť z dutín. Najhoršie je, že už nemôžem kojit. 😢 včera ráno som odsavala mliečko a dnes zatiaľ nie, Ciciky nebolia. Len neviem, ono sa to mlieko vstrebe alebo ako to je? Aby som nejaký zápal nedostala. Pa. Užívajte detičky, hlavne že ste s nimi. Krásny deň
@oravocka ja ked som odstavovala dceru tak som jej davala pit raz denne, potom kazdy druhy den a zo 2 razy po 3 dnoch. Mliecko sa vzdy trochu vytvori, ale ked nie su prsia plne, tak to nevadi. Ja som kvoli zapalu nemohla kojit 2 ci 3 tyzdne. Mlieko som musela vyliat. Po prelieceni som postupne plne kojila. Ale su i tabletky na odstavenie a budes mat moc mlieka. I salviovy a matovy caj niekomu pomaha na nizsiu produkciu
@oravocka a samozrejme rychle uzdravenie
@juliane126 ďakujem, no zatiaľ som odsala 2x, teraz som vyliala 120 ml, toľká škoda😢 ale čo už. Ďakujem.
Ahojte ake autosedacky mate v plane,po pripade nejaku odporucit...nevieme sa rozhodnut
@jarunka102 skus pozriet testy a zlad s rozpoctom ktpry na to mas vyhradeny

@jance333 Tiez som pozerala...len moj drobcek vsetko okusuje takze skor by som brala nejake plastove...