Termín júl 2017
Ahojte.Tento mesiac som ešte založený nenašla 😉.Uvidíme či to bude aj keď testy sa už tvária"duchovo"😃.Ak to nevide mne dúfam ,že téma poslúži ostatným a verím že nás bude veľa,Tak ktoré uz tušíte? Čakáte?
@eja118 ja furt mam dilemu ktory....lebo do mesta mi treba maly skladny...
U nas na dedinsku cestu zas ideal terenny nejaky
No ani tak ani onak
Kedze mala sa bars rada nevozi. Akonahle si zmysli ze sa tam.bude španovat a bečat....tak ci vobec ma vyznam taka investicia..
@oravocka skore uzdravenie ti prajem,nech si cim skôr doma...co sa tyka kojenia,ak v tom chces pokračovať ak budeš zdrava tak si stale odsavaj kolko da.. Ja som pri dcerke nemohla kojiť tyzden,bola na flaske a ja som odsavala,kazdym dnom menej a menej lebo odsavacka neudrzi tak mlieko ako dieta a po tyzdni sme opat presli na kojenie,prvy den bol taky pre dcerku nervoznejsi ale presla v pohode... Pokiaľ uz nechceš kojit,tak si len skus raz za cas poodsavat,mlieko sa prestane tvorit...len aby si nemala plne prsniky
Maminky preco sa deticky v ich veku teraz par dni do 8mesiacov v noci budia. Mame za sebou strasnu noc, neustale sa budil, pretacal, on aj chcel spat, len sa nevedel ulozit.. Rano o 7h uz bol hore zaspal az o 9:10 aj to uz o 9:50 bol hore...posledne dni doobeda si pospinkal aj 2hod. Totalne som teraz vycerpana 😓
@blondie257 uz sme vybrali 🙂
@petrikazuzka aj naša má teraz také noci. občas sa v polospánku dá na štyri a chce loziť 😂 som jak výzvratok už, ale tak snáď i toto prejde 😴
@jance333 tak sa vzdy potesim, ze nie som aspon jedina...prezit dnesok bude teda boj 🙏
@petrikazuzka ahoj my to iste.ako vazne uvazujem ze ju odstavim.
@blondie257 dakujem mrknem na ne...uz mam v tom hokej...presne ako Ty na mesto mi staci nieco lahke no dedina ine..najst ten priemerny ideal...a presne ma teraz co buduca zima...j aaaj veda tieto kociky 🙂 🙂
@jarunka102 a co ste vybrali?
@katuscakzms ahoj. Vraj už nemôžem po toľkých liekoch čo do mňa pchaju☹ este ct s kontrastom, takže už radšej nie. Prsia odsajem toľko aby neboleli a mám ich previazane elastickym obväzom.
Naša malá sa včera prvý krát v postieľke postavila😊😄😆 chytila sa paličiek a tancuje tam. Super, teším sa.
@oravocka tak nas uz mesiac nerobi nic ine. Ale uz nastastie tak nepada ako prve 2 tyzdne. Dokoknca som pocula ze niektore deti najskor chodia az potom sedia
My uz plaziiiime 🙂
@jarunka102 akyy?
@eja118 ja mam ten britax affinity...je fajn ale buducu zimu s fusakom to uz neda ten kocik...
Su krasnw tie kociky moderne...ale podla mna cisto mestske kociky to su..na rovne chodniky...v zime bez snehu.
A zase kociky na dedinu..teren..sneh su velke ako z 3kombi...naor taky baby active sport..je super lebo jw otocny v oboch smeroch..kolesa nafukovacie..odpruzene....ale taku ogaru davat zas do kufra a do mesta s nim..no otras
Pozri ai stranku babybabo.sk maju dobre ceny na sportove kociky..najdes tam vsetky co som apominala
@oravocka tak to ma mrzi....lekari a ty uz viete lepšie co a kolko beries a ci mozes...a zistili ti uz z čoho si mala tie vysoké teploty? Dutiny vedia potrapit poriadne ...a si stale v nemocnici?... Inak to najdolezitejsie si jej z mliecka uz dala 😉..
@nenuska25 Britax Romer Dualfix
ženy, tak z tých všetkých viróz naokolo už niečo chytila i malá. má nádchu, vodové sople, zaslzené oči a nepekne kašle (tak vlhko, asi z tých hlienov). nedovolala som sa dnes k lekárke, nechcela som sa tam peši trepať medzi ešte chorejšie deti, lebo našťastie, teploty nemá. také malé deti sa asi ešte neliečia voľnopredajnými liekmi od kašľa, že? skúsim ďalej volať, možno ráno sa mi podarí, len sa pýtam, aké máte skúsenosti vy.
@jance333 a ty si kde male doteraz mala? My sme mali nadchu najmenej 15x. Prvykrat 6tyzdnovy. To mate paradnu imunitu. Nam da lekar max. Kvapky nazvlhcenie sliznice so solou. A drzi ho to vysebtyzdna. Najhorsie su noci, ked nevedia dychat nostekom. Skore uzdravenie
@juliane126 😀 doteraz sme raz mali zlatého stafylokoka v nose, dávali sme kvapky a odsávali s vysávačom. skôr ma teraz zlostí ten kašeľ. uvidím, či sa zajtra dovolám ku lekárke alebo sa pôjdeme prejsť a nakuknem tam.
@jance333 moj mal stale od kasla stoptusin...je na kasel rozneho pôvodu a lekarka ho malemu vzdy odporúčala ked kaslal a aj mu zabral...kaslal casto zo soplikov..bral ho uz asi 4x,stoptusin hlieny pekne rozpusti...kupovala som na odporucanie dr kvapky. .dostaval 8kv 3x denne
@miriama11
@katuscakzms ďakujem krásne, baby
@blondie257 a co hovoris na peg perego book plus s?
@eja118 pozerala som video.....plusy :to polstrovanie sedacky vyzera super,kolesa vyzera ze zvladly akykolvek teren,obe smery upevnenia sedacky,aj dobre zlozitelny so sedackou,kosik paradny velky a to ohnutie aby sa lepsie vkladalo fajn....vesiaky na tasku,strieska fajn...
chyba mi mus dlhsia cast na nozicky a ta rucka...neviem..nemam skusenost s takto ohnutou ruckou
Hm mohol by byt az na tu cenu cisto sportiaka
Ja by som do sportiaka neinvestovala tolko...lebo nevies ci bude chciet byt mala este v kociku aj buducu zimu alebo nie
A este ma napadlo ci tam vojde aj s fusakom do toho tvarovaneho polstrovania na opierke
@blondie257 urcite by som ho kupovala,z druhej ruky ...no a tot je asi pri vsetkych kocikoch ci vojde aj s fusakom buducu zimu...🙂 jaaaj kociky
@petrikazuzka moj sa budi uz 2 tyzdne kazdu hodinu v noci, od narodenia sa mu podarilo iba 2x aby sa v noci zobudil len 2-3 razy, zvacsa tak 6-7x. Zvykla som si, nic ine mi nezostava.

@eja118 neskusala si pozriet kocik petite&mars street? Je do 25kg..miesta dost.
Zalezi aj od toho ci chces teren alebo mesto
Otocny aj k tebe alebo staci len od teba
Ci ma predlzenu striesku proti slnku a vetru
A zaklad velkost sedacky pre priadne vozenie za buducu zimu a ci hrkotaju kolesa...ze vraj na niektorych pocut dost...ale to hrkotaju tie konztrukcie nie koleso teda druh pneumatiky ci gumena ci penova.
Penove su blud..rychlo sa tam otlacia nerovnosti
Mne sa pacil valco snap ale ked som ho videla...a chytila material ma to odradilo...
Graco evo mal blbe recenzie
Mamas &papas mi prisiel taky holy nekryty
Britaxi su fajn ale take mohutne mi pridu..ideal pre vacsie babatka....nasa 8kg so svojimi 70cm sa tam stracala...
Gumene kolieska ok...ja ich mam na affinity a pohoda aj na teren.
Skus pozriet na youtube videa....kocik Joie literax...a moon jet r (to je novinka) a cybex balios m