Termín júl 2017
Ahojte.Tento mesiac som ešte založený nenašla 😉.Uvidíme či to bude aj keď testy sa už tvária"duchovo"😃.Ak to nevide mne dúfam ,že téma poslúži ostatným a verím že nás bude veľa,Tak ktoré uz tušíte? Čakáte?
dievcata, co davate drobcovi na olovrant?
Ahojte. Aj my sme mali dnes poradnu a velmi sme neboli poteseni. Doma sme ju vazili oed mala 8,5 mesiaca a mala 7200,no odvtedy prestala jest,nespala,plakala,zvracala,hnackovala, teplotovala...zuby...dokonca sme dostali aj tu siestu chorobu...takze po dnesku vazime 6790g a narastli sme o 1cm - 71cm. Co uz,snad to dobehneme...
@nenuska25 nasa papa ovsene kasicky s ovocim,alebo krupicu,alebo kase
@katuscakzms tiez mame take bodiky. Len su 74ky a su ze ltt
@kattky pekne su,moj ma 80 ...volam ich tlapkova patrola podla rozpravky 😀...Damianko je nich fešák 😉
@katuscakzms my sme ich Damkovi kupili este na Vianoce. Vtedy nosil 68, tak sme vzali 74ku. A teraz uz nosi 80 a niektore body a tricka 86
@kattky moj podobne.. Presli sme na 80-86 ... Zalezi od znacky...teplaciky pepco ma 86 a body 80-86 ....rastu rychlo a rychlo sa ucia a vstrebavaju vsetko ako spongia....nam vcera konecne sa ukazal 3 zubok...a vy mate uz dalsie,pamatam si ze tiez iba 2 ste mali....velmi pomalicky sa mojmu tlacia a taky je nervozny z toho....mesiac mal uplne zubok uz pri dasne a nechcel ist von 😞
@katuscakzms nam na 9 mesiacov vysiel prvy zubok. Teraz 3.5. sme mali 10 mesiacov a mame 3 zubky no hore druhy uz sa tirz prerezava lebo uz ma az priesvitne dasienko. Nechce ani papat tuhu stravu, tak sme na mlieku aj polievocky mu varim a este jogutt, alebo riedsiu kasu mu robim
@kattky moj mal tiez 3.5 10 mesiacov a len teraz mu 3 zacina vykuka😞teda uz vychadza von,len nieje este cely,vedla neho ma uz tiez zubok poriadne navrety, uplne pri dasienku a presvita ... Som zvedava ako dlho mu pojde von ten 😞
@katuscakzms aj nas je taky mrzuty z teho. Prehanalo ho no teraz prezmenu kaka kazdy druhy den ale aj tak riedke. Nalozi plnu plienku. Dokonca aj troska hlieny ma od tych zubov. Aj u vas taky vietor fuka??? Tu uz 4 dni ... Nieco hrozne ...
@kattky aj nas tak fúka. ..dnes uz sice trosku slabšie ale na mna aj tak dosť. ..uz by mohlo prestat...neznasam ked silno fuka....a to obliekanie zase . ..maly by chcel ist aj na zem nielen v kociku byt...no pri takom vetre ani na terasu nejdeme a tak by siel do piesku a pohral sa...odreagoval by sa trošku od tych zubkov....moj zase nema riedke kakose...ma formovanu aj 5 x za den a poslednu dobu co musi brat zelezo tak az tvrdu ...ale on vzdy mi kakal niekolko krat za den..
@katuscakzms že tretí, my už 8., 9. Na cese. My kiahne, takže von nechodíme, ale von straaaašne fučí.
8-9 super..... .mojmu vychadzaju veelmi pomaly ... Mate kiahne? Budete 😉mat uz aspon za sebou 😉 a kedze silno fuka tak aspon nemrzi ze nejdete von
@katuscakzms nas kakal viackrat na den iba na zaciatku ked som ho kojila, potom kazdy druhy az kazdy treti den a potom som mu zacala davat probiotika a bolo lepsie. Kakal uz kazdy den.
@katuscakzms to áno, neodfukne nás😆

@anaj44 my sme boli 16.1.mala 7kil 20.3.mala 7kil a 18.4.mala 7.3kg ale dokina ze je to ok ked ju vidi ze sa vytiahla a ma faldiky...toho 20.3. Mala 72cm....ale ja som sa zlakla tak som jej pridala rano jedno kojenie zato asi tolko pribrala 🙊