icon

Termín júl 2017

melanka13
31. okt 2016

Ahojte.Tento mesiac som ešte založený nenašla 😉.Uvidíme či to bude aj keď testy sa už tvária"duchovo"😃.Ak to nevide mne dúfam ,že téma poslúži ostatným a verím že nás bude veľa,Tak ktoré uz tušíte? Čakáte?

milagros
3. máj 2018

@anaj44 my sme boli 16.1.mala 7kil 20.3.mala 7kil a 18.4.mala 7.3kg ale dokina ze je to ok ked ju vidi ze sa vytiahla a ma faldiky...toho 20.3. Mala 72cm....ale ja som sa zlakla tak som jej pridala rano jedno kojenie zato asi tolko pribrala 🙊

miriama11
3. máj 2018

@oravocka tak prajem lahky priebeh

oravocka
3. máj 2018

@miriama11 ďakujem

miriama11
3. máj 2018

@oravocka mozem sa opytat, kojis este? Lebo kamoskyn syn dostal koahne a mysli si ze mala nedostane lebo ju koji, podla mna blbost

oravocka
4. máj 2018

@miriama11 ahoj. Nie, bola som v nemocnici, užívam lieky kedy nemôžem kojit. Ale starší syn ju stále stískal, bozkal, takže by bol zázrak, keby ich nedostala. Aspoň budem vedieť, že ich mali a budeme mať pokoj.😉

miriama11
4. máj 2018

@oravocka aha.dakujem.ale aj tak si myslim ze ani kojenie neochrani .mozno kratko po porode.

nenuska25
4. máj 2018

dievcata, co davate drobcovi na olovrant?

jarunka102
4. máj 2018

Ahojte. Aj my sme mali dnes poradnu a velmi sme neboli poteseni. Doma sme ju vazili oed mala 8,5 mesiaca a mala 7200,no odvtedy prestala jest,nespala,plakala,zvracala,hnackovala, teplotovala...zuby...dokonca sme dostali aj tu siestu chorobu...takze po dnesku vazime 6790g a narastli sme o 1cm - 71cm. Co uz,snad to dobehneme...

jarunka102
4. máj 2018

@nenuska25 nasa papa ovsene kasicky s ovocim,alebo krupicu,alebo kase

zuzacka16
4. máj 2018

@nenuska25 ja dávam bio kaše z DM alebo puding alebo krupicu, striedam jej to, nech to nemá jednotvárne 😉

kitty18
4. máj 2018

@nenuska25 ja davam druhe jedlo kedze na obed ma polievku tak okolo 4 ma druhe a potom vecer kasu 😉

oravocka
4. máj 2018

@miriama11 aj ja si to myslím, uvidíš, potom povieš či ochránilo alebo nie. Ale je to hrozné, má ich chúďatko všade, aj na susulke, v ustočkách má asi 5, grcka keď ju natiahne ( aj hodinu po jedení), no strašne niečo. Nech už máme po.

miriama11
4. máj 2018

@oravocka jooj, najhorsie take male ked maju lebo ved v tej plienocke sa im to nevetra.sa to moze lahko zapalit. Si neviem predstavit moju ze by mala ved ona kaka aj 5x za den sak to by jake mala.

katuscakzms
5. máj 2018

Ahojte mamky....moj Natanik prešiel na druhy level....skusa co sa da,no aj pády su....a mamka sa nudila a skusali sme v ktorych okuliaroch je väčší frajer

kattky
6. máj 2018

@katuscakzms tiez mame take bodiky. Len su 74ky a su ze ltt

katuscakzms
6. máj 2018

@kattky pekne su,moj ma 80 ...volam ich tlapkova patrola podla rozpravky 😀...Damianko je nich fešák 😉

kattky
7. máj 2018

@katuscakzms my sme ich Damkovi kupili este na Vianoce. Vtedy nosil 68, tak sme vzali 74ku. A teraz uz nosi 80 a niektore body a tricka 86

katuscakzms
7. máj 2018

@kattky moj podobne.. Presli sme na 80-86 ... Zalezi od znacky...teplaciky pepco ma 86 a body 80-86 ....rastu rychlo a rychlo sa ucia a vstrebavaju vsetko ako spongia....nam vcera konecne sa ukazal 3 zubok...a vy mate uz dalsie,pamatam si ze tiez iba 2 ste mali....velmi pomalicky sa mojmu tlacia a taky je nervozny z toho....mesiac mal uplne zubok uz pri dasne a nechcel ist von 😞

kattky
7. máj 2018

@katuscakzms nam na 9 mesiacov vysiel prvy zubok. Teraz 3.5. sme mali 10 mesiacov a mame 3 zubky no hore druhy uz sa tirz prerezava lebo uz ma az priesvitne dasienko. Nechce ani papat tuhu stravu, tak sme na mlieku aj polievocky mu varim a este jogutt, alebo riedsiu kasu mu robim

katuscakzms
7. máj 2018

@kattky moj mal tiez 3.5 10 mesiacov a len teraz mu 3 zacina vykuka😞teda uz vychadza von,len nieje este cely,vedla neho ma uz tiez zubok poriadne navrety, uplne pri dasienku a presvita ... Som zvedava ako dlho mu pojde von ten 😞

kattky
7. máj 2018

@katuscakzms aj nas je taky mrzuty z teho. Prehanalo ho no teraz prezmenu kaka kazdy druhy den ale aj tak riedke. Nalozi plnu plienku. Dokonca aj troska hlieny ma od tych zubov. Aj u vas taky vietor fuka??? Tu uz 4 dni ... Nieco hrozne ...

miriama11
7. máj 2018

@kattky my sm dnes ani vonku nesli .strasne fuka.

kattky
7. máj 2018

@miriama11 my len rano v obchide boli ale inac nechodime ani na prechadzku kvoli vetru

kattky
7. máj 2018

Takto sa ja vozim s tatkom ...

katuscakzms
7. máj 2018

@kattky aj nas tak fúka. ..dnes uz sice trosku slabšie ale na mna aj tak dosť. ..uz by mohlo prestat...neznasam ked silno fuka....a to obliekanie zase . ..maly by chcel ist aj na zem nielen v kociku byt...no pri takom vetre ani na terasu nejdeme a tak by siel do piesku a pohral sa...odreagoval by sa trošku od tych zubkov....moj zase nema riedke kakose...ma formovanu aj 5 x za den a poslednu dobu co musi brat zelezo tak az tvrdu ...ale on vzdy mi kakal niekolko krat za den..

oravocka
7. máj 2018

@katuscakzms že tretí, my už 8., 9. Na cese. My kiahne, takže von nechodíme, ale von straaaašne fučí.

katuscakzms
7. máj 2018

8-9 super..... .mojmu vychadzaju veelmi pomaly ... Mate kiahne? Budete 😉mat uz aspon za sebou 😉 a kedze silno fuka tak aspon nemrzi ze nejdete von

katuscakzms
8. máj 2018
kattky
8. máj 2018

@katuscakzms nas kakal viackrat na den iba na zaciatku ked som ho kojila, potom kazdy druhy az kazdy treti den a potom som mu zacala davat probiotika a bolo lepsie. Kakal uz kazdy den.

oravocka
8. máj 2018

@katuscakzms to áno, neodfukne nás😆