Termín júl 2017
Ahojte.Tento mesiac som ešte založený nenašla 😉.Uvidíme či to bude aj keď testy sa už tvária"duchovo"😃.Ak to nevide mne dúfam ,že téma poslúži ostatným a verím že nás bude veľa,Tak ktoré uz tušíte? Čakáte?
@katuscakzms tiež sa rozhodujem nad značkou. ale určite sandálky vpredu zavreté alebo s pásikmi aj spredu cez pršteky. aby pršteky boli chránené, keď zakopnú. mám v pláne ísť pozrieť do predajne Slovobuv, majú výrobu priamo u nás a začali teraz vyrábať aj topánočky s mäkšou podrážkou. tak som zvedavá. minule som v lekárni chytila do ruky sandálky Protetika a šialené, rovno môžem dať malej nasadiť dlahu, bude to to isté akurát lacnejšie 😂
@jance333 tie su krasne 😉 .. Tiez nechcem aby mal prsteky okopane a citala som clanok kde sa opisuju tazke protetiky a barenfudky atd..
https://eduworld.sk/cd/zuzana-granska/4751/fyzi...
@katuscakzms na web stránke, myslím bosá nôžka alebo niečo podobné som zadávala dĺžku a šírku nôžky a vyhodnotilo mi to, že malá má úzku nohu a topánky má mať s nadsázkou 1,5 cm (čo sa mi ale zdá celkom dosť). takže ešte uvidím, čo mi poradia v predajni. ona ešte nechodí ani neskúša, len stojí a trošku sa kyvká do strán, tak mi to až tak nesúri zatiaľ.
na skúšku som si práve objednala z bazáriku takmer nenosené barefoot topánočky. chcem to vyskúšať a určite nie za plnú sumu :D tak uvidím, keď prídu. doma malá chodí vždy naboso, máme koberce,takže na doma papučky vôbec neriešim
@suzie28 super 😍...kolko ma vasa?
@jarunka102 10m včera mala . Vaša ? ... vyzerá tak nezbedne 😊
@suzie28 nasa ma 9,teraz 27 bude mat 10 🙂 jooj,ona je riadny sibal a neposedko. Clovek by si myslel,ze to len chlapcekovia su taky :D
@jance333 no dcere som kupovala s rezervou 1cm...a tym ze maly chodi popri nabytku tak potrebuje uz mat volu na naslap...ale som uz hotova z toho vyberania...ma 11,8cm nohuna rozmyslam ze mu vezmem 12,5 cm ale hoc ake topanocky ked ma tak vyzera akoby tam mal az 2 cm vôľu. .nechcapem ako tam krci tie prsteky...no vyzera akoby mu boli vsetky straaasne velke
@katuscakzms deti reflexívne krčia pršteky. naša má nohu dlhú 11cm a odporúčali mi topánky s vnút.dĺžkou 12,5cm. tak vám by asi trebalo väčšie.
@katuscakzms inak ccc obuv tie lasocky maju pre chlapcekov v predu uzavrete a celkom fajn sa mi zdali
@katuscakzms hej, vyzerá to veľa. nemá stiahnuté pršteky? sa mi zdá, že aj hej. tak či tak, mne sa tá rezerva 1,5cm zdá fest veľa, ale tak múdra stránka radí. 1cm by mi prišlo tak akurát asi. nemám predstavu ako rýchlo deťom rastú nohy, ale naša je štíhlunká, aj nohy má také tenučké, uzučké, som sama zvedavá, či nebude problém kúpiť topánky, aby jej to nelietalo na nohe spredu-dozadu-zboka-nabok
@jance333 ja mu kupim len 1cm rezervou....ked bude viac tak sa mu bude velmi zle chodit a tusim aj pri dcerke som kupovala iba s 1cm rozdielom. ..v tych sandalkach ma prsteky rovno
@kattky action boy ? Tie mam ulozene medzi favoritmi....aku velkost mate a aka je vnutorna dlzka prosim
@katuscakzms 1,5cm je velmi vela. prisli nam tie barefootky... totalne obrovske su jej. siroke, dlhe, remienok tiez uplne volny. uz to vidim, ze budeme mat problem s tymi malymi uzuckymi nozickami ... tesim sa teda
Baby, skuasali ste dat uz drobcovi jahody?
@katuscakzms velkost mame 19. Topanocky mame 18ky ale sandalky som mu skusala a v pohodke 19ky su mu oki a aj volu maju. Mame vysoky nart a sedia dobre. Popritom stali iba 15,95€. A vnutotna dlzka je 12cm
Mamicky je medzi nami drocek co spi denne 3x po pol hodke? (Dlhsie iba v kociku alebo nalepeny na maminke? 🙂
@kattky dakujem ..ja mam vybrate 20-ky,mali by mat vnutro 13cm
@smiesko20143 moj spi 1 a pol az 2 h jedine ked je na rukach....v kociku 1hod max hodinu a pol ....ked spi sam tak da 20 min.... Od narodenia mi sam dlho nepospi
@nenuska25 ja sa este len chystam,akonahle budeme mat na zahrade dostane ...mal len jahodovu vyzivu ale ta jahody urcite nevidela 😂
@nenuska25 ano skusali. Len tak po troske. Aj melon uz papal. Jemu chuti vsetko
@smiesko20143 nas uz spi len raz denne, ale tak 1,5 hod. Dlhsie,ked spi v noci menej ako 10hodin.

@oravocka ja tie uzavrete by chcela koli tomu aby si nezodral prsteky pri chodeni...ale zase jemu sa velmi potia nozicky a tie otvorene su vzdusnejsie...