Termín júl 2017
Ahojte.Tento mesiac som ešte založený nenašla 😉.Uvidíme či to bude aj keď testy sa už tvária"duchovo"😃.Ak to nevide mne dúfam ,že téma poslúži ostatným a verím že nás bude veľa,Tak ktoré uz tušíte? Čakáte?
@katie23 a ostatne zubky uz ma ked mu uz idu stolicky?
@juliane126 No už má 11 zubou☺️
@katie23 nas ma 8 a uz skoro 3 mesiace nic nevyrastlo, tak sa bojim, ze to cochvila pride. Okrem toho ze nie je nervny uz priznaky ma, ale to nemusi s tym suvisiet
... Nejaké recepty čo varíme detickam ? Mne sa zdá že moja stále papa to iste
@kattky tak nakoniec som sa rozhodla pre latkove sandalky Rohačan... .a musim povedat ze su skvelé, je to slovenská vyroba,maju anatomicku stielku a aj zo spodu vetracie dierky....rozhodlo to ,ze ked ho dam na zem do piesku atd tak mi ich tak neoskrie ako tie kožené ....aaa nasla som doma po dcerke hnede kozene sandalky sante 😁 ...nemam ani cas prehrabat skrine a uz nepamatam co vsetko mam univerzalne po dcerke pre maleho
@katuscakzms super a brala si mu 20tky?
@katuscakzms moja sestra tiez ma dievca a aj chlapca a neraz som sa jej spytala ci nema nejaku obuv po nom no vzdy povedala ze nevie, ze by musrla pozriet a ani doteraz, tak js uz pytat nebudem a radsej kupim ako sa tolko prosikat ...
@kattky 21-ky ma ...oni uvádzajú vnutornu dlzku 13,5 cm ale jedna baba mi vravela ze 13cm lebo stielka cela ma 13,5 ale ma kraje pri päte a prstekoch ohnuté trosku dohora...a kedze ma 12cm nohu tak nech ma 1cm vôľu. ....prosikat sa ti veru neoplati...ked by chcela tak uz davno pozrie a navybera co potrebujes....je to smutne ale niekto radsej necha veci zatuhnut akoby mal požičať 😒
@katuscakzms no cudzi niekedy skor pomoze ako vlastna rodina. Totiz ona uz zabudla kolko ja som sa detom nakupovala veci. A mala nove nie pouzite. Ten kto nema z coho da od srba skor ako ten co ma z coho.
@katuscakzms ona vzdy skupa bola. Jej vsetko ale ona druhemu poskupo. A vzdy mi bolo povedane doma, ze mne to nikdy vratene nebude a potvrdilo sa to
@kattky s takymi ludmi nic nespravis 😞 ale stve to hlavne ked je krivda na detoch...
Zdravime vsetky julovciatka a ich maminky 😊 od vcera mame uz 10mes , leto sa nezadrzatelne blizi a co nevidiet oslavia nase poklady svoj 1 rok 🙈👀 ani neviem ako ten cas rychlo ubehol 🤔 chyba mi to malicke babo schulene na mojej hrudi, ktore oddychovalo po narocnom boji s prsom alebo flasou 😍 a teraz je z neho sibal, ktory sedi sam zo vsetkych moznych poloh ako pan, plazi sa, stvornozkuje, stoji a snazi sa robit svoje prve kroky... ma 8zubov... je to vymyslenik, ktory si nenecha ujst ziadnu prilezitost na robenie zloby 😂 miluje pokazil wifi na 3dni 😎😂 "háda" sa so mnou viac ako jeho tato.. 😆 och baby, strasne rychlo to leti... co planujete kupit detom k ich 1.rocku? Dajte nejake typy prosiiim 🙏
Ahojte, my sme mali 7.5.18 10 mesiacov. Presne v tento den sme zacali riadne chodit a spavat doma, nie iba v kociku. Takze sa tesim 😀 za to ale pri kazdom novom zubku mame soplik a zacala sa riadne nervovat, ked nie je po jej. Topanocky mame zatial znacku "wanda". Ale dnes idem kupit sandalky a nieco na nozky ku rodicom na doma. Lebo u nas doma len pekne v ponozkach bezka. V noci spinka raz lepsie raz horsie. Takze zhrniem ,je super ze bezka ale tie neustale sopliky a este vydobijanie si svojho da zabrat 😀
@katuscakzms ved prave ... A este ja ked pojde do obchodu a vidim nieco take pekne velkostou na jej deti, tak mam take nutkanie to kupit, ale nakpniec sa zatnem a si poviem ze nie ... Ked moj maly nic nedostane okrem menin, narodenin, vianoc a mikulasa tak ani oni a budem aj ja taka hoci nerada ...
@kattky my sme od niekoho chytili nejaky skolkarsky bacil do nosa a vyse mesiaca sa nevieme zbavit zelenych soplov 😏 chvilu to vyzera ze je to uz ok a potom sa zas objavia. Uz neviem co mu na to dat. Dostal aj pamykon kvapky, prd zabrali. Lekarka vravi, ze na to netreba nic, ale maleho tie sople otravuju, zle sa mu dycha a stale mu z nosa trci z nich sviecka alebo bublina 😐
@kchan ahoj tiez prudko rozmyslam co kupit na narodeniny, po starsej ma vsetko tak jr to o to tahsie, viem ze dostane rozpravajuceho psa fischer price, a dalej neviem , bud autickove odrazadlo alebo taky stan z tunelom a gulkami a dame to na dvor ku svokre.alebo tie plastove hojdacky na zem , inak neviem ci pozas ale je taka zebra na skakanie fischer price a super je dam obrazok
@miriama11 waaaau tak toto vyzera super 😍👍 malemu chce krstny kupit auto-odrazadlo... ja mu idem teraz kupit trojkolku tu s vodiacou tycou, lebo ked ideme len okolo baraku sa prejst tak sa mi nechce stale tahat kocik kedze v nom uz nespi.. ale fisher price pes je tiez dobry napad 🤔 asi spisem zoznam, lebo uz sa ma vsetci z rodiny zacinaju vypytovat co by sme pre neho prijali aby nekupovali zbytocnosti/hluposti..

@katie23 môj má tiež teraz sople tak už len čakám kedy prídu teploty ako stále