Termín júl 2017
Ahojte.Tento mesiac som ešte založený nenašla 😉.Uvidíme či to bude aj keď testy sa už tvária"duchovo"😃.Ak to nevide mne dúfam ,že téma poslúži ostatným a verím že nás bude veľa,Tak ktoré uz tušíte? Čakáte?
@jarunka102 fesanda 🙂 odkial su kolenacky?
@jance333 ista mamicka ma na fb ze vyraba na zelanie..farba aj s tabulou na pisanue ci magnetickou
Na to chcem tiez lebo Em je v kuse pri mne..vsetko musi vidiet..chytit..
@bubibu kockaaa...sikulka ked uz chodi....
@smiesko20143 dakujeeem 🙂 kolenacky? Postrihane pancuchy :D
@jarunka102 super nápad 😊
@sanylind dakujem...ale ano,je to super vec...kedze mala beha kade tade po styroch a pri takej teplote aka bola dnes,mala na sebe len bodiky a bolo mi luto,aby nezosuchala kolienka...tak som schmatla stare pancuchy a chranice kolienok su na svete 🙂
@katuscakzms zlatyyy...moja netrpezlivo čakala,kedy príde jej ocko z práce 🙂
Inak mamky spia vaše drobátka poobede?
@jarunka102 áno niekedy raz niekedy dva krát minimum 15 minút maximum vydrží dve hodiny
@jarunka102 áno, spí aj doobeda od 8.30 do 10.00 , nakoľko každý deň sa budí 5.30, potom aj poobede spí od 14.00 tak do 15.30 niekedy menej... Ale prespi celú noc od 20.00
Dakujem 🙂
@jarunka102 ocko je top 😉 ....môj spinka poobede a niekedy este pred vecerom da kratky spanok . zalezi ako dlho spi..
@katuscakzms a nepapa ten piesok?
@kattky zatial ho to nelakalo....je uneseny tym pieskom ze ho nevie udrzat v rucke a ze sa mu presypa ..tak ho len ohmatava a snazi sa vyhadzovat von s piesku alebo hadzat okolo seba 😁
@jarunka102 fúha odkiaľ kolenacky?
@katuscakzms aha ... My sme este v piesku neboli. Ked je tak brutal horuco, tak sme crly den dnu a jrdine az pred vecerom idem s nim troska vonku. Len vtedy uz aj komare stipu, tak zase sme len trocha vonku. Dnes asik ho ostriham. Sej haj mu stoja tie vlasky a vecne cele mokre ich ma co sa tak poti
@anaj44 to ma len tak napadlo odstrihnut zo starych pancuch co mala,aby si nezosuchala kolienka 🙂
@katuscakzms no ako poznam moju,ta by uprednostnila radsej papanie piesku,nez by sa s nim hrala :D
@jarunka102 tiez je u nas piesok tabu, ta by sa napchala.staci ze ju dam sadnut na zem a uz vyjeda kamienky.jeden vyberem a dalsi pcha do ust.
@miriama11 no sak staci,ze vidim ako berie do ust vsetko zaradom,tak si viem prerstavit co bude rovit s pieskom...este mi to pride skoro,ma cas na piesok...
@kattky ja som mojho uz 2 x sttihala a o chvilu budem zas....ja s nim chodim do tej 10.00 vonku ked este nieje silne slnko a potom poobede od pol 4 ale sme v tieni ..okolo 17.00 ideme uz aj na slniecko...terasu mam zatiahnutu tak sa da ale od 11.00 uz je aj pocitovo velmi teplo tak utekame dnu ...
@katuscakzms my akurat taky cas okolo 10-11h ideme spinkat. A pieskovisko na dvore mame akurat tak ze tam cely den prazi slnko. Jedine co mozem horko tazko presunut do tiena, tak to je konstrukcia s hojdackou. Uz som rozmyslals, ze vytiahnem slnecnik a ma nafuknuty bazenik, tak ze sa oclapka trosku vo vode vonku no neviem. Nechcem aby prechladol ci to nieje este skoro na take deti.
@miriama11
@jarunka102 moj tiez vsetko dava do ust ale vonku je pod dozorom a sama som prekvapena ze piesok zatial neochutnal aj ked to určite pride...ale zatial ho fascinuje jeho struktura a len sa dotýka. ..ked je na trave tak zase mam z neho malu kosacku a hoc sa pokusal dat travicku do pusi tak som tam ...je neskutocme pekne ako to vsetko spoznava ...tym ze mam starsiu dcerku tak mame aj take hracky ktore by som pri nom este neriesila keby bol sam...ale neda sa mi ho odkladat nabok ked ona je v piesku. .tak skusame
@katuscakzms bude z neho nejaky skumatel,badatel :D
@katuscakzms tak a sme ostrihany. Bol statocny. A dnes sme vybraly deku na dvor a zistili sme ze uz nam konecne ide rackovanie 😀

@miriama11 presneeeee 😂 a maly miluje este kable a wifi router a radiatori 🙈