Termín júl 2017
Ahojte.Tento mesiac som ešte založený nenašla 😉.Uvidíme či to bude aj keď testy sa už tvária"duchovo"😃.Ak to nevide mne dúfam ,že téma poslúži ostatným a verím že nás bude veľa,Tak ktoré uz tušíte? Čakáte?
My sme boli na piesku uz velakrat. Uz ho aj papal, sypal na hlavu. Ale co mam robit ked starsia chce byt von i 3 hodiny a maly spi len raz denne. By sa tu unudil a doma ho nestiham nahanat. Ked sa nudi musim ho nosit. V kociku neobsedi ked stojime. A v trave je teraz vela kliestov.
@jarunka102 aka je mala stihlunka. Tie kolenacky super napad. Musim vyskusat bo maly ma kolena dost cervene niekedy. Ale uz vie, ze po kamennej dlazbe musi zmenit styl.
@kattky nas sa zas naucil sediet tento vikend na plavarni. Sedel tam minimalne 10 minut. Svoj rekord predbehol najmenej 5x. A tak som sa bala tam ist. Maleho tiez casto kupem na terase. Staci mu maly vandlik a tam sa maga a clapka. Nakoniec to vzdy cele prevrati. Tolko radosti pri tom. Vacsi bazenik dam az ked bude muz doma. Kym tam nanesiem vodu v tej horucave..
@juliane126 hej,doktorka jej stale vravi ty moja modelecka 🙂 treba chranit kolienka,naco pridavat dalsi bol,ked ich uz dost trapia zubky...
@katuscakzms jasne ale bol statocny. Pekne drzal oproti tomu ako jeho bratranec plakal ked som ho prvykrat strihala
Mamičky,mali vaše detičky hlien v stolici? Moja dnes ráno mala. Môže to byť zo zúbkov?
@jarunka102 my sme raz maly hlien v plienke, ale bez stolice
@kattky aha...no nic tak budem sledovat
@jarunka102 nas mal dva dni po sebe
@kattky a z coho neviete? Lebo vraj zo zubov to nie je a nic nove nejedla
@kattky ale vraj moze byt aj z tepla
@jarunka102 neviem. A nema ani zadne hlieny? Nas vtedy mal troska zadne hlieny
https://najmama.aktuality.sk/clanok/264726/rodi...
Naco ho zvysit ... Asik by sme boly uz moc bohate ... ☹
maminky mali ste po ockovaniach nejaku reakciu? okrem teplot? nam sa urobil velky fliacik, akokeby popalenina a az po txzdni, teda cervene zapalene to mal, aj taku hrcu...neskutocne sa bojim, dr. povedala, ze jeho koza reagovala tak...
@petrikazuzka sestrina dcera mala na pleci taku vyrazku vrlku hnisavu. Mala ist s nou potom na plucne. Aj ked neviem preco na plucne s vyrazkou. Tam jej to prepichli a vycistili. My sme maly akurat stvrdnute miesta po vpichoch ale mame od justu kremik sanactiv a tym som mu nozicky jemne masirovala, tak to rychlo sa vytratilo
@petrikazuzka po 7 juli mame prist na tretie ockovanie. Az sa bojim.
@kattky a ako dlho ste mali hrcku?
@kattky my sme minuly tyzden mali prve, kvoli rehabke nam posuvali doteraz, zbytocne to natahovali, lebo uz sme maloco cvicili...na rehabku sme chodili kvoli stiahnutemu svaliku na krku a to sa chvalabohu dalo do poriadku celkom rychlo, potom nas uz len natahovali kvoli vykonom moj nazor...a detska dr. sa bala ockovat, ze az ked ukoncime...
ja uz som normalne psychicky KO, pred ockovanim som sa bala, no maly to zvladal statocne mal len mierne vyssiu teplotu, dr. vravela, ze to zacervena a moze sa urobit take akokeby vajko...(co napr. ja nepovazujem za normalne), no a dnes ten akoze opuch zcervenanie vyzera ako spalene :( dr. povedala, ze to je ,,len" reakcia koze...
maminky aj ostatne aj ste masirovali niecim, aby to odpuchlo a zmizla hrcka
@petrikazuzka netreba to masirovat, nam po ockovani stale vravela nemasirovat iba studene obklady.starsia mala po prvom ockovani hrcku asi tyzden , po druhom 2tyzdne a po tretom mesiac.ake nie nejaku velku
@petrikazuzka asik tyzden, alebo tyzden a pol
@petrikazuzka my nie ja len som ten krem jemnulinko vmasirovala do koze a nechala tak. Obkladiky sme davali mu asik 3dni po ockovani
@kattky niee..obcas zopar soplikov,nic extra...
@jarunka102 aha ... Tak posleduj a uvidis 😉

@kattky letny strih ....fešáčik 😊