Termín júl 2017
Ahojte.Tento mesiac som ešte založený nenašla 😉.Uvidíme či to bude aj keď testy sa už tvária"duchovo"😃.Ak to nevide mne dúfam ,že téma poslúži ostatným a verím že nás bude veľa,Tak ktoré uz tušíte? Čakáte?
@jarunka102 no ako vam je fajne 😊
@olylili anooo 🙂
@jarunka102 my sme boli na jazerách a zajtra bazenik kým uvarím 😁
@jarunka102 poriadne vyrastla
Baby chcem sa vas,opytat beriete Antikocepciu ja som ju prestala brat som tolko jedla a zarastala som ako opica))))A sa mi zda ze som tehotna opat.
@lilianna1xs v profile máš že si v 34 týždni 😁
@olylili hihi vazne.
@lilianna1xs aj vasa :-*
@lilianna1xs robila si test?
@miriama11 zajzra si,urobim citim to mala,som ms jeden den,na druhy den len flacik a strastne som unavena,a krize ma bolia.Tak som sa citila den ked som bola,tehu.
@lilianna1xs tak daj potom vediet co a ako ... Viacej mamiciek ako som si vsimla uz su tehotne, alebo uz sa snazia mat dalsie babo
@lilianna1xs nooo tak daj zajtra nech vieme ci blahozelat 😉a svagrina tak mala iba take trosku krvacanie a uz bola tehu
Čaute baby, chystáte sa s našimi/ vašimi julovčatkami niekam na "dovolenku"? My by sme mali ísť zajtra na päť dní do štúrova. Teším sa a zároveň mám aj strach, lebo moc nechce spať v kočíku, len v postieľke, tak som zvedavá ako bude. Prinajhoršom sa vrátime. Je to síce 200 km, ale čo už😉 držte palce, nech to dobre dopadne
@oravocka dopadne to dobre, neboj sa nič. my sme boli teraz 4 dni v Budapešti a paráda. malá to zvládla skvele, 5hod v aute aj pobyt tam. kočiar sme z auta ani nevytiahli, vonku sme ju mali v nosiči, v ňom aj spala, lebo ona v cudzom prostredí ťažko zaspáva. hlavne buď v kľude a bude aj drobko 😉 užite si to.
inak sme s malou boli už párkrát na niekoľkodňové výlety, keď mala asi 3 mes. bolo prvýkrát a tiež bez problémov.
@miriama11 No dufam ze,to tak nebude teraz ledva ze stiham.))))).
@kattky Ja som ani neplanovala,))))Davali den pozor Dajak nam to nevyslo)))).
@lilianna1xs ale tak ked sa zadarilo, tak hadam by si ho nedala prec
@lilianna1xs noo zaciatok by bol asi narocny ale potom parada , pekne by sa hrali.skoro ako dvojcatka
@kattky Robila som si test,videl negativy .Dufam ze to bude aj tak lekarke som volala povedala mi, ze ked som mala teraz to spinenie dvojdnove Tak mam skusit test a nabuduci tyzden mam ist knej. Neviem co by som urobila mam syna puberataka teraz mam toho vela,muz cely den praci po syna chodim do skoly potom ide zasa na trening mam,vela behacky plus este z malou.No vobec neviem.
@lilianna1xs 👍🏻Treba dufat aby to tak ostalo.ja by som uz tretie asi nezvladla.
@lilianna1xs aha ... No ved uvidis ... Ja zase najradsej by som uz druhe cakala ni este je skoro aspon pre mna.
@kattky to je zato dost,na zenu ja mam dve deti,mam Co robit.Chystam sa ku kadernicke tru mesiace))).Dajak neviem sa k nej dostat.
@miriama11 to vam verim.)))).
@lilianna1xs
@miriama11 ženy ja mám 31 rokov deti 10, 7 , rokov a 10 mesiacov úplne v pohode všetko stíham manžel chodí na tri mesiace preč rodičov mám 400 km vzdialených čiže na všetko sama jedna stvrtacka druhá prváčka všetko mám od riti vodičák nemám takže denne nachodim s malým 8 km peso o piatej vstávam o pol ôsmej sú dievčatá v škole vyprevadene o desiatej už mám navarené nám aj malému potom po jednu o hodinu po druhu utekám úlohy príprava do školy von zmrzka večer všetci kúpeľ teraz sme mali črevnú chrípku takže lekári lieky vedrá 😂 a stále mám pocit že keby bolo štvrté čo už nemôžem tak pohodička

@zuzacka16
@olylili nasa je z bazenika hotova :D ani von z neho nechcela ist :D tal som sa k nej clupla aj ja :D