icon

Termín júl 2017

melanka13
31. okt 2016

Ahojte.Tento mesiac som ešte založený nenašla 😉.Uvidíme či to bude aj keď testy sa už tvária"duchovo"😃.Ak to nevide mne dúfam ,že téma poslúži ostatným a verím že nás bude veľa,Tak ktoré uz tušíte? Čakáte?

jarunka102
2. jún 2018

@zuzacka16
@olylili nasa je z bazenika hotova :D ani von z neho nechcela ist :D tal som sa k nej clupla aj ja :D

olylili
2. jún 2018

@jarunka102 no ako vam je fajne 😊

jarunka102
2. jún 2018

@olylili anooo 🙂

olylili
2. jún 2018

@jarunka102 my sme boli na jazerách a zajtra bazenik kým uvarím 😁

lilianna1xs
3. jún 2018

Ahojte bambina Ako sa mate ?

lilianna1xs
3. jún 2018

@jarunka102 poriadne vyrastla

lilianna1xs
3. jún 2018

Baby chcem sa vas,opytat beriete Antikocepciu ja som ju prestala brat som tolko jedla a zarastala som ako opica))))A sa mi zda ze som tehotna opat.

olylili
3. jún 2018

@lilianna1xs v profile máš že si v 34 týždni 😁

lilianna1xs
3. jún 2018

@olylili hihi vazne.

jarunka102
3. jún 2018

@lilianna1xs aj vasa :-*

miriama11
3. jún 2018

@lilianna1xs robila si test?

lilianna1xs
3. jún 2018

@miriama11 zajzra si,urobim citim to mala,som ms jeden den,na druhy den len flacik a strastne som unavena,a krize ma bolia.Tak som sa citila den ked som bola,tehu.

kattky
3. jún 2018

@lilianna1xs tak daj potom vediet co a ako ... Viacej mamiciek ako som si vsimla uz su tehotne, alebo uz sa snazia mat dalsie babo

miriama11
3. jún 2018

@lilianna1xs nooo tak daj zajtra nech vieme ci blahozelat 😉a svagrina tak mala iba take trosku krvacanie a uz bola tehu

oravocka
3. jún 2018

Čaute baby, chystáte sa s našimi/ vašimi julovčatkami niekam na "dovolenku"? My by sme mali ísť zajtra na päť dní do štúrova. Teším sa a zároveň mám aj strach, lebo moc nechce spať v kočíku, len v postieľke, tak som zvedavá ako bude. Prinajhoršom sa vrátime. Je to síce 200 km, ale čo už😉 držte palce, nech to dobre dopadne

miriama11
3. jún 2018

@oravocka k moru nie ale uz 3x sme boli v tatrach a raz na orave taze my tak po slovensku

jance333
3. jún 2018

@oravocka dopadne to dobre, neboj sa nič. my sme boli teraz 4 dni v Budapešti a paráda. malá to zvládla skvele, 5hod v aute aj pobyt tam. kočiar sme z auta ani nevytiahli, vonku sme ju mali v nosiči, v ňom aj spala, lebo ona v cudzom prostredí ťažko zaspáva. hlavne buď v kľude a bude aj drobko 😉 užite si to.
inak sme s malou boli už párkrát na niekoľkodňové výlety, keď mala asi 3 mes. bolo prvýkrát a tiež bez problémov.

lilianna1xs
3. jún 2018

@miriama11 No dufam ze,to tak nebude teraz ledva ze stiham.))))).

lilianna1xs
3. jún 2018

@kattky Ja som ani neplanovala,))))Davali den pozor Dajak nam to nevyslo)))).

kattky
4. jún 2018

@lilianna1xs ale tak ked sa zadarilo, tak hadam by si ho nedala prec

miriama11
4. jún 2018

@lilianna1xs noo zaciatok by bol asi narocny ale potom parada , pekne by sa hrali.skoro ako dvojcatka

lilianna1xs
4. jún 2018

@kattky Robila som si test,videl negativy .Dufam ze to bude aj tak lekarke som volala povedala mi, ze ked som mala teraz to spinenie dvojdnove Tak mam skusit test a nabuduci tyzden mam ist knej. Neviem co by som urobila mam syna puberataka teraz mam toho vela,muz cely den praci po syna chodim do skoly potom ide zasa na trening mam,vela behacky plus este z malou.No vobec neviem.

miriama11
4. jún 2018

@lilianna1xs 👍🏻Treba dufat aby to tak ostalo.ja by som uz tretie asi nezvladla.

kattky
4. jún 2018

@lilianna1xs aha ... No ved uvidis ... Ja zase najradsej by som uz druhe cakala ni este je skoro aspon pre mna.

kattky
4. jún 2018

@jance333 ja tiez uz nosic beriem vsade zo sebou. Kebyze nahodou. Este aj do svokry lebo niekedy vecer ked ma ist spat tak hrozne place

lilianna1xs
4. jún 2018

@kattky to je zato dost,na zenu ja mam dve deti,mam Co robit.Chystam sa ku kadernicke tru mesiace))).Dajak neviem sa k nej dostat.

lilianna1xs
4. jún 2018

@miriama11 to vam verim.)))).

lilianna1xs
4. jún 2018

Takto uz chodime.))))Mamina sa nevie pohnut ked je sama z bambulou.

olylili
4. jún 2018

@lilianna1xs
@miriama11 ženy ja mám 31 rokov deti 10, 7 , rokov a 10 mesiacov úplne v pohode všetko stíham manžel chodí na tri mesiace preč rodičov mám 400 km vzdialených čiže na všetko sama jedna stvrtacka druhá prváčka všetko mám od riti vodičák nemám takže denne nachodim s malým 8 km peso o piatej vstávam o pol ôsmej sú dievčatá v škole vyprevadene o desiatej už mám navarené nám aj malému potom po jednu o hodinu po druhu utekám úlohy príprava do školy von zmrzka večer všetci kúpeľ teraz sme mali črevnú chrípku takže lekári lieky vedrá 😂 a stále mám pocit že keby bolo štvrté čo už nemôžem tak pohodička

miriama11
4. jún 2018

@olylili tak ty si superzena 😂👍🏻Ja nieee .ja som ten taky pohodak co nemam rada stres a paniku.