Termín júl 2017
Ahojte.Tento mesiac som ešte založený nenašla 😉.Uvidíme či to bude aj keď testy sa už tvária"duchovo"😃.Ak to nevide mne dúfam ,že téma poslúži ostatným a verím že nás bude veľa,Tak ktoré uz tušíte? Čakáte?
@jarunka102 tak veru. Este pride babo uvidis a mozno aj chlapcek ako by si chcela. Ja tiez chcem este jedno ak sa troska neskor podari a chcely by sme dievcatko. No ak by bol chlapec opat tak nevadi, len aby bolo to zdravucke
@kattky veru veru...to zdravie je dolezite...nas by potesil chlapcek,teda ja by som chcela aj chlapceka...len muz si tak zalubil malu,ze on by uz pristal aj na dalsie dievcatko,uz mu chlapcek nechyba :D :D :D ale vsetko ma svoj cas 🙂 budeme si navzajom drzat palce 🙂
@jarunka102 tak veru a potom tu davat zase fotky pozityvnich testov a prve ultrazvuky ... Tak moj priatel vzdy chcel dievcatko a ma chlapca. Ja tiez som chcela dievca e ked som sa dozvedela ze budeme mat chlapca, tak mi to uz bolo jedno a chcela som aby hlavne bol v poriadku. A uz by som ho vevymenila za nic
@jarunka102 nasmu sa zle stvornozkuje ked je v pevnej obuvy a aj sa mu tazko stavia. Najradsej je bosy no mudi mat aspon ponozky, lebo chladno je od zeme nakolko vsade sama podlaha s dlazba. A este keby mohol byt len uplne v plienke, tsk to by este radsrj bol
@jarunka102 tie sú krásne 😍😍 ja jej idem dnes práve niečo podobné pozrieť 😉
@kattky no moj muz chcel strasne chlapceka,mne bolo jedno co bude prve. Ale od zaciatku som citila,ze to bude dievcatko. No a potom ked sa narodila a presiel kratky cas,muz si ju tak zalubil,ze on by teraz chcel uz len same dievcata :D tak uvidime co nam osud nadeli 🙂 hlavne nech detickam nadeli zdravicka hojne :-* a potom ako pises,si posleme fotky 🙂 a co ty vies,mozno zase budeme mat rovnake terminy :D
@kattky ja by som ju uz tiez za nic nevymenila... A aj nasa bola nemotorna ked sa ucila v nich stavat a stvornozkovat,ale casom si zvykla. Doma sice beha bosa ked je velmi horuco,inak ma ponozky. Ale cakam uz aj na papucky,lebo ked stoji,ma lepsiu rovnovahu a je istejsia aj v krokoch.
@zuzacka16 heh dakujem...chcela som biele,lebi tie jej dopasujem ku kazdej farbe a v skutocnosti su este rozkosnejsie :-*
@jarunka102 ale veď ani táto farba nie je zlá, tiež dopasuješ 😉 som zvedavá či niečo kúpim
@zuzacka16 ano,su bielo strieborne...len fotke to tak pekne nevyzera...v reale su strasne zlate 🙂 potom posli fotku ake si objednala
@katuscakzms tak predsa sa mi to podarilo :D
@juliane126 dakujem....len to co nam ,po mensej uprave....teraz som mu dopiekla cuketove placky ...
@jarunka102 haaaaa zlata je ....
@katuscakzms dakujem 🙂
@jarunka102 ja som neobjednávala priamo v obuvi som bola a takéto sme kúpili 😉
@zuzacka16 jej,tiez pekne :-*
@jarunka102 tiez musime kupit topanocky, lebo co ma tie vanda 18ky, tak uz ma prsteky na konci, tak musime 19ky kupit aby mal nirco na chladne dni
Dievcata co by ste kupili 10 rocnemu dievcatu na narodeniny? Priatelova neter (krstna dcera) bude mat 8 jula narodky a nevieme vobec co jej kupit

Dakujem za tie tipy na jedlo. Nieco dufam najdeme