icon

Termín júl 2017

melanka13
31. okt 2016

Ahojte.Tento mesiac som ešte založený nenašla 😉.Uvidíme či to bude aj keď testy sa už tvária"duchovo"😃.Ak to nevide mne dúfam ,že téma poslúži ostatným a verím že nás bude veľa,Tak ktoré uz tušíte? Čakáte?

blondie257
16. jún 2018

Babenky ...vo stvrtok sme boli na ockovanie.....doteraz bezpriznakove....ziadna teplota,ziadna amrzutost....akčnaa ako vzdy....bezo zmeny.....akurat mieato v pichu je cervensie a citlive na dotyk ale inak nic

olylili
16. jún 2018

@blondie257 super paráda dúfam že to aj my tak dáme lebo prvé dve hrôza

kattky
16. jún 2018

@blondie257 tak aspon to uz matr za sebou. Verim, ze aj my tak to prezijeme. Nas po ockovani aj pri prvom a aj pri druhom mal len zvysenu teplotu a bol ospaly

jarunka102
16. jún 2018

Ahojte, dnes sme mali prvé meninky 🙂

katie23
16. jún 2018

@jarunka102 Jemine tá je rozkošná 😍😍😍

jarunka102
16. jún 2018

@katie23 dakujem 😉

sanylind
16. jún 2018

@jarunka102 všetko najlepšie prajeme princeznej a ako pekne sedka a nechá sa fotiť👍

miriama11
16. jún 2018

Idem sa aj ja pochvalit, dnes som robila torticku pre moje krsniatko

katuscakzms
17. jún 2018

@sanylind u mna podobne....ale snazim sa ho nosom steklit na brusku..alebo ked dvihnem nozicky tak cez ne robime kuky kuk...alebo ked si jeho chodidlami zakrivam oci alebo si nimi posucham nos...vtedy sa smeje a ja rychlo konam 😀...no niekedy ani to nepomaha,zalezi len od jeho nalady a stava sa ze je to s placom a plienka je narychlo dana tak ze sa bojim ze odpadne 😃 ...prv ho zaujali niejake nove veci ktore nepozna...ale teraz uz nie,je to skor o santeni pri prebalovani,lebo to on ma rad

blondie257
17. jún 2018

@jarunka102 vsetko naj k meninka dodatocne...
Uzasna je...ake ma super vlasky

jarunka102
17. jún 2018

@sanylind dakujeme ;) pekne sedka na stiii pokus :D

jarunka102
17. jún 2018

@blondie257 Dakujem krasne 😉

jarunka102
17. jún 2018

@miriama11 kraaasne torta,az skoda zjest 😍

miriama11
17. jún 2018

@jarunka102 dakujem, dufam ze sa ten medved nerozpadne, lebo uz bol dost labilny ked som ho prekladala

kattky
17. jún 2018

Dievcata co mate chlapcov, ide im pekne predkozka dole? Lebo nam vobec. Ako malinku uplne dierocku ma na konci. Uz sme si zaobstarali slezovy krem.

olylili
17. jún 2018

@kattky tiež má malinkú dierku ja ani neviem ako to má ísť dole alebo čo ako chlapovi alebo ako boha 😂

kattky
17. jún 2018

@olylili ta pomaly by sa mu ta koza mala dat stiahnut. My sme kvoli tomu maly zly moc a aj hrozne balonikuje. V Ke nam dr nefrologicka povedala, zr mame to kremom skusit pouvolnovat pomaly. A ze ak nepojde, tak potom az za urologom a isto by ho cakala obriezka. A to nechcem

jarunka102
17. jún 2018

Dnes deň otcov,znova sa vypekalo :D

sanylind
17. jún 2018

@kattky ahoj nášmu tiež nejde ale nemyslím si že to je takto skoro problém,alebo sa mýlim???

sanylind
17. jún 2018

@kattky tak snáď nezabudnem ale na to sa opýtam teda na poradni,ja som bola v tom že do 2-3 rokov neriešiť len pri kúpaní trocha pozmolit nestahovat(ochranná funkcia kvôli infekcii)

dundula
17. jún 2018

@kattky na poradni povedala, že do roka a pol vôbec nič s nim nerobiť

jarunka102
18. jún 2018

Zienky chcem sa spytat,vy poznate krvnu skupinu vasich deticiek?

zuzacka16
18. jún 2018

@jarunka102 áno 😉

kattky
18. jún 2018

@dundula Nam povedala ked mal maly pol roka ze mizme pomaly zacat stahovat.

kattky
18. jún 2018

@jarunka102 nie a aj som sa pytala sestricky ci nepise im v papieroch tak hladala no nenasla.

anaj44
18. jún 2018

@kattky pri kupani manžel stahuje predkozku ale bojime sa stiahnut uplne dole lebo sa moze stat ze ostatne zajtra ideme ku dr tak sa chcem poradit či uz mame celkom stahovat

jarunka102
18. jún 2018

@kattky ani ja neviem a ani v papieroch som nenasla.

oliali
18. jún 2018

@kattky nasmu nejde, ma len malu dierocku... detska lekarka nas poslala za urologom (MUDr. Barton), ten povedal ze 90 % chlapcov to tak ma a ze sa nemame stresovat, netreba s tym do 2 rokov nic robit... hlavne nie nasilu lebo to spravi viac zla ako dobra... samozrejme pokial ma chlapcek problem cikat alebo ma zapal tak to asi riesit treba ale pokial je vsetko ok tak to nechat napokoji

kattky
18. jún 2018

@oliali on mal vzdy lrukocyty v moci a aj tie bakterie co volaju ecoly. V Mi vzdy do neho trieskaly ATB a tak sme sa rozhodly navstivit Kosicku nefrologiu. Tak tam nam povedala ze on ziaden zapal vobec nemal a ze to je z toho ze ma zuzenu predkozku. Dala nam aj papier ze ak sa rozhodneme, tak mozeme ist za urologom detskym v Ke. No zatial sme tam neboli. Natieram mu pipik mastickou

miriama11
18. jún 2018

@jarunka102 viem , v porodnici som sa pytala, ked ma mama 0 krvnu skupinu tak testuju aj deti a je to napisane v papieroch taze preto viem ale spoluleziacej tiez nepovedali.