Termín júl 2017
Ahojte.Tento mesiac som ešte založený nenašla 😉.Uvidíme či to bude aj keď testy sa už tvária"duchovo"😃.Ak to nevide mne dúfam ,že téma poslúži ostatným a verím že nás bude veľa,Tak ktoré uz tušíte? Čakáte?
@blondie257 super paráda dúfam že to aj my tak dáme lebo prvé dve hrôza
@blondie257 tak aspon to uz matr za sebou. Verim, ze aj my tak to prezijeme. Nas po ockovani aj pri prvom a aj pri druhom mal len zvysenu teplotu a bol ospaly
@jarunka102 Jemine tá je rozkošná 😍😍😍
@katie23 dakujem 😉
@jarunka102 všetko najlepšie prajeme princeznej a ako pekne sedka a nechá sa fotiť👍
@sanylind u mna podobne....ale snazim sa ho nosom steklit na brusku..alebo ked dvihnem nozicky tak cez ne robime kuky kuk...alebo ked si jeho chodidlami zakrivam oci alebo si nimi posucham nos...vtedy sa smeje a ja rychlo konam 😀...no niekedy ani to nepomaha,zalezi len od jeho nalady a stava sa ze je to s placom a plienka je narychlo dana tak ze sa bojim ze odpadne 😃 ...prv ho zaujali niejake nove veci ktore nepozna...ale teraz uz nie,je to skor o santeni pri prebalovani,lebo to on ma rad
@jarunka102 vsetko naj k meninka dodatocne...
Uzasna je...ake ma super vlasky
@sanylind dakujeme ;) pekne sedka na stiii pokus :D
@blondie257 Dakujem krasne 😉
@miriama11 kraaasne torta,az skoda zjest 😍
@jarunka102 dakujem, dufam ze sa ten medved nerozpadne, lebo uz bol dost labilny ked som ho prekladala
Dievcata co mate chlapcov, ide im pekne predkozka dole? Lebo nam vobec. Ako malinku uplne dierocku ma na konci. Uz sme si zaobstarali slezovy krem.
Zienky chcem sa spytat,vy poznate krvnu skupinu vasich deticiek?
@jarunka102 áno 😉
@jarunka102 nie a aj som sa pytala sestricky ci nepise im v papieroch tak hladala no nenasla.
@kattky ani ja neviem a ani v papieroch som nenasla.
@kattky nasmu nejde, ma len malu dierocku... detska lekarka nas poslala za urologom (MUDr. Barton), ten povedal ze 90 % chlapcov to tak ma a ze sa nemame stresovat, netreba s tym do 2 rokov nic robit... hlavne nie nasilu lebo to spravi viac zla ako dobra... samozrejme pokial ma chlapcek problem cikat alebo ma zapal tak to asi riesit treba ale pokial je vsetko ok tak to nechat napokoji
@oliali on mal vzdy lrukocyty v moci a aj tie bakterie co volaju ecoly. V Mi vzdy do neho trieskaly ATB a tak sme sa rozhodly navstivit Kosicku nefrologiu. Tak tam nam povedala ze on ziaden zapal vobec nemal a ze to je z toho ze ma zuzenu predkozku. Dala nam aj papier ze ak sa rozhodneme, tak mozeme ist za urologom detskym v Ke. No zatial sme tam neboli. Natieram mu pipik mastickou
@jarunka102 viem , v porodnici som sa pytala, ked ma mama 0 krvnu skupinu tak testuju aj deti a je to napisane v papieroch taze preto viem ale spoluleziacej tiez nepovedali.

Babenky ...vo stvrtok sme boli na ockovanie.....doteraz bezpriznakove....ziadna teplota,ziadna amrzutost....akčnaa ako vzdy....bezo zmeny.....akurat mieato v pichu je cervensie a citlive na dotyk ale inak nic