icon

Termín júl 2017

melanka13
31. okt 2016

Ahojte.Tento mesiac som ešte založený nenašla 😉.Uvidíme či to bude aj keď testy sa už tvária"duchovo"😃.Ak to nevide mne dúfam ,že téma poslúži ostatným a verím že nás bude veľa,Tak ktoré uz tušíte? Čakáte?

olylili
22. jún 2018

@jarunka102 dcéry majú súkromného úplne top už tam má kartu aj malý mu prezrela aj jeho dva zuby😂

jarunka102
23. jún 2018

@olylili to je super,ze bol aj drobec. A nebal sa?

Nejaka kosicka mamicka,ktora by vedela odporucit detskeho zubara sa tu nenajde?

kattky
23. jún 2018

@olylili
@jarunka102 my mame tiez vsetci sukromneho. Taky mlady. Prisiel z Prahy tu robit do Mi a je z vedlajsrj dediny no palky ma hrozne. Rozmysla ze pojdem k jednej zubarke co k nej chodi svagor. Aj ked je pravda zs on ma preciznu pracu a plombuje zuby tak, ze ani nevidno ze je tam plomba no niekedy si to dovolit nemizem a z teho rod.prispevku uz vobec

olylili
23. jún 2018

@kattky no pálky sú dobré pred dvoma mesiacmi jej dávala plombu 50€ a teraz ideme to bude zase 40€

miriama11
23. jún 2018

@jarunka102 my chodime na alzbetinu k doktorke vinnaiovej.velmi zlata lekarka.vcera sme tam boli zo starsou zapecatit trvali zub

kattky
23. jún 2018

@olylili ja som 80€ platila uz aj s anestezou. Bez nej si nedam robit nic

sanylind
25. jún 2018

Ahojte tie čo máte chlapcov čo im kupujete alebo ste kúpili k 1 rocku?Rozmýšľali sme trojkolku zatial.

miriama11
25. jún 2018

@sanylind mame dievcata ale trojkolka bola najvyuzivanejsi darcek 👍🏻

blondie257
25. jún 2018

@sanylind mame sice dievca ale top hracka....tatra na dvor a zvazujem tu trojkolku este

kattky
25. jún 2018

@sanylind my vobec netusime. Krstna uz mu kupila to auticko co ovlada aj rodic. A co mu mame my kupit to netusim

sanylind
25. jún 2018

Tak asi tu trojkolku dáku vyberieme.

smiesko20143
25. jún 2018

Mamulky poradte kam ist na Slovensku na vikend (2 noci) s drobcom (v nosici nechce byt ... takze aby bolo okolie dostupne s kocikom)...nejake overene ubytko,vylety?

miriama11
26. jún 2018

@smiesko20143 tak kludne aj tatry, na popradske sa da ist po ceste , na hrebienok, potom v blizkosti je krasny skanzem pribylina.my chodime do tatier casto.

katuscakzms
28. jún 2018

Natanko mal v pondelok poradnu...velmi nepribral ma 8,460kg a dlhy je 78cm....brali mu krv na zelezo a konecne ho mame ok...a aby nebolo malo tak dostal aj očkovanie. ..nervozny bol neskutocne plus tie zúbky. ..teploty sme zvladli max 38,6 ale brala som to uz sportovo,potom ako dcerka mala pri angine 39,8 ....

sanylind
28. jún 2018

@katuscakzms krásny chlapček😊.

katuscakzms
28. jún 2018

@sanylind dakujem 😊

jance333
29. jún 2018

tak aj my po poradni. 4.7. bude mať svištík rok, 71cm, 7270g :D asi škriatok ročníka ´17, ale všetko v poriadku, lozí rýchlosťou blesku, chodiť sa jej preto veľmi nechce, ale nevadí. ešte sa toho nabehá. dostala 3.dávku povin. očkovania, tak dúfam, že to bude bez komplikácií, celkom sa neteším na najbližšie dve noci. kvôli splnu a zubom i tak dosť zle spí, uvidíme, čo to bude dnes. tak pekný deň všetkým 🙂

katie23
29. jún 2018

@jance333 Krasnucka je😍😍😍

miriama11
29. jún 2018

@jance333 zlata 😉no myslim si ze skriatok neni😂nasa ma cca 68cm a 6,6kg 😏dufam ze povyrastie

kattky
29. jún 2018

@jance333
@miriama11
Take drobatka mate? A nas uz ma asik 12kg a nrjakych 80cm

miriama11
29. jún 2018

@kattky mas co nosit

miriama11
29. jún 2018

@kattky mala ale velky betar to je, a to uz aj na detske stolicky lezie aj na vecsiu skrinu prelezie, no mam dost, ani na zachod pri nej😂

dabo123
Autor odpoveď zmazal
dabo123
Autor odpoveď zmazal
dabo123
Autor odpoveď zmazal
dabo123
Autor odpoveď zmazal
kattky
29. jún 2018

@miriama11 veru ze mam co nosit a dnes je taky mrzuty, ze chce byt len na rukach pri mne. Ja tiez tak ze ani oko z neho spustit nemozem a ked na vecko, tak dam do postielky a bezim ostosest. Vecer problem zaspat, lebo dom mame otoceny na zapad a v izbe horuco co cely den prazi slnko. No vcera nam boli namontovat klimu, tak uz snad bude lepsie. Aspon clovek chladi troska izbu ked bude ist spinkat aby mohol v pohode zaspat. Doteraz sme ho vankusom ovievali

miriama11
29. jún 2018

@kattky no bude vam fajnejsie, my mame tiez pol bytu na zapad.nastastie kde mala spi je vychod.ale teplo aj tak

jarunka102
29. jún 2018

@kattky
@miriama11
@jance333 ahojte. Tak my budeme mat 27.7. rocik a dnes sme boli na poradni. Tiez sme trpaslicieho vzrastu,mame 7480g a 72cm,ale vsetko je ok. Je zdrava,vesela,hrava,sikovna a ucenliva. Ak je ocko v blizkosti,tak je premazana a vydzubana,lebo vie ze ocko jej naleti a podlahne :D zaroven je to velky sibal a rychli prieskumnik 🙂 Dnes sme mali aj tretie ockovanie. Zatial sa drzi,tak dufam ze to tak ostane.

miriama11
29. jún 2018

@jarunka102 zlata 😀tie dve zuby 👍🏻