Termín júl 2017
Ahojte.Tento mesiac som ešte založený nenašla 😉.Uvidíme či to bude aj keď testy sa už tvária"duchovo"😃.Ak to nevide mne dúfam ,že téma poslúži ostatným a verím že nás bude veľa,Tak ktoré uz tušíte? Čakáte?
@jarunka102 krasna princeznicka ...
@lilianna1xs Nádherná bambuľka 😍😘😗
@katie23 ďakujem jak rychlo to zbehlo.
@lilianna1xs No veď to a starší synček má koľko rokov? Medzi mojimi je 7rocny rozdiel...
@katie23 môj mal 14 rokov máme rozdiel velky.ale on syn je taky hrave dieta.
@lilianna1xs A vyhrajú sa?
@katie23 ano aj ju dava spat.
@lilianna1xs Vážne 😀 Aký úžasný bráško 😎😎😎
@kattky dakujem 🙂
@lilianna1xs vsetko najlepsie bambulke k prvemu rocku prajem 🙂 zlataaa 🙂
Blahozelam vsetkym drobatkam,ktore uz mali 1 rôcik a aj tym ktore este len budu mat svoj krasny narodeninovy den....Natanko prave dnes 3.7 slavy velku 1 ....a pred tyzdnom zacal so svojimi prvymi krôčikmi a mame uz aj prvy cestny lisaj 😀 je to velky sibal a vsetko rad spoznava no napriek vsetkemu je ustavicne nalepeny na mne 😀 je to moje cucatko male
@kattky blahozelam 😊
@katuscakzms aj my vam blahozelame :-*
@kattky
@katuscakzms BLAHOZELAME....nech ste zdravučkí hlavne
my osavujeme zajtra.....
baby .....rok zbehol.....ochhhh
@blondie257 veru a hrooozne rychlo. Ked si spomeniem na porod este vzdy vuem ako bolely tie kontrakcie a sitie .... A uz je tomu rok ...
@kattky vsetko najlepsie milacikovi,vela zdravicka,stasticka a laaasocky :-* a nech mamka s ockom posluchaju 🙂
@katuscakzms aj Natankovi vsetko najlepsie k rociku...nech mu ten rozkoany usmev nikdy z tvare mezmizne :-*
@jarunka102 dakujeme krasne .... Budeme sa snazit pocuvat
@blondie257 dakujeme....je to pre mna az neuveritelne ze to tak rychlo zbehlo a akosi to vsetko intenzivnejsie prezivam ako pri dcerke...aj ked aj pri nej som bola namäkko zo všetkého. ..no pri nom úplne. ..asi to robi aj ten dlhsi vekovi rozdiel a po tych 4 rokoch a v mojich rokoch to beriem vsetko ako zazrak 😊
@jarunka102 dakujem krásne. ..tak snad bude po tatinkovi vzdy usmiaty a v dobrej nalade 😉
@juliane126
@blondie257 vsetko najlepsie k prvemu rociku aj vasim drobatkam zienky :-* hlavne vela,vela,vela zdravicka :-*
Všetkým julovcatkam všetko najlepšie k narodeninám hlavne nech maminkam robia len radosť a pokroky.
@jarunka102 dakujemeee😗
Aj my prajeme všetko dobré, hlavne zdravíčka veľa. Sandruša je 13.

@miriama11 styri 🙂 horne nevidno 🙂