Termín júl 2017
Ahojte.Tento mesiac som ešte založený nenašla 😉.Uvidíme či to bude aj keď testy sa už tvária"duchovo"😃.Ak to nevide mne dúfam ,že téma poslúži ostatným a verím že nás bude veľa,Tak ktoré uz tušíte? Čakáte?
No zienky boli sme dnes na poradni, 68,5 cm a 6800 g , pribrala malo , za pol roka ani kilo .nechce jest , teda sladke by jedla ale inak obedy 0bodov.mali sme ockovanie tak uvidime reakciu.zatial bola ok.
@olylili co zje? No rano vypije mliecko , potom asi za hodinku a pol ma ranajky (jogurt , alebo chlieb z maslielkom a paradajku alebo z lucinou alebo nieco take) potom ide spat.zobudi sa okolo obeda a dam jej polievku alebo nejake ine jedlo a tu uz je problem, tie obedy jej nejak neberu, potom ma banan alebo melon alebo nejake ine veci, vecer kasa alebo zas chlieb a nakoniec mlieko.neviem no
Tak nema po kom byt velka , ale uz aj ja sa cudujem ze tak malinko pribera a kaka 3,4,5 x na den.neviem no
@miriama11 no malinko pribera....ale zas ak je dieta akcnejsie tak ani sa to neuklada do tela.
Ani Em vela nepoje....v noci este 2x120ml mlieka,to druhe o 5tej rano a potom ranakly len podzabka a nakrusi viac ako zje.Potom ide spat tak.150ml mlieka....obed len polievka...potom zas ide spat tak mlieko pije tych 120ml.....a tak uz len vecera....teraz vela ovocia poje zaradom vsetko....
A vecera ak sa mi podari do nej napchat nejaku kasu som happy.
Pocuj mme aby zjedla daco co nechce...pripad e vymysla....pustim jej na youtube Smejko a Tanculienka....od nich tri prasiatka,pecival,Ahoj, atd su top....vtedy cumi na to a otvara pysu zaradom....
Vyskusaj
@blondie257 😂vyskusam. Vcera som sa az cudovala ze sa napchavala.a prerezal sa jej konecne zub.tak som zvedava ako bude jest dnes.
@blondie257 nas tiez pozera scambu a aj mafiu corner a este mira jarosa 😀
Ahojte, mame deti v rovnakom veku tak sa pytam, co ine im este davate jest, lebo ja asi stale to iste dokola... A este medzi jednotlivými jedlami ojrem kukuricnych chrumiek a ovocia co este moze? A ked idete von, ake jedla si balite? Ďakujem
@miriama11 no lebo citam, ze niektore uz aj paradajku daju, aj uhorku.. Ja som vzdy taka uatrachana, ze co ked mu dam nieco nevhodne co rste nemoze a bude zle... A moze aj pribinacik a napriklad karicku? Lebo ja stale to iste, rano mlieko, dooveda ovocie alebo jogurtvalebo chlieb s maslom, obed zelenina s maskom vymixovana, poovede zas ovocie, ryzova kasa a vecer mlieko. Medzitym kukuricne chrumky, na cestu vyziva. Inak neviem co by som este mohla dat. Našťastie v noci spi a nepapa ☺️
@lus83 ahoj 😉 môžu už skoro všetko, naša už mala aj uhorku aj papriku, pôjdem dať aj rajčinu, kukuricu mala keďže teraz je obdobie a v podstate všetko jej dávam, zatiaľ nesolím, no pomaly začnem od roku sa môže.. A môžeš dať aj pribináčik, no ja nedávam takéto veci radšej cukor vo forme ovocia, zbytočne ju nechcem na sladké učiť, nehovorím že nikdy nič sladké nedostane, no podľa mňa je to zbytočné a hlavne nezdravé, radšej jej urobím doma pribinaka aj brumikov domácich sa chystám 😉 no to je samozrejme na každej mamičke 😊😊
@sanylind ráno ma chlebík s maslom,lucinou,dnes dokonca banoveckou pomazánkou,rajčiny raz mám uhorku ale tá mu moc nešla, mozzarellu,niekedy len mlieko.Na desiatu ovocie alebo výživu,obed zelenina,mäso,alebo čo máme my,poobede jogurt,rohlik,chrumky,piškóty,večer kaša alebo čo je uvarené,noc mlieko,a v noci teraz poslednú dobu 2×mlieko ale už len 150 ale nemá problém aj 180 len mi bolo povedané už by nemusel vôbec v noci?
@sanylind moj prespi od 4.mesiaca celu noc a ked sa idvtedy aj nahodou zobudil, len si ho vezmem na ruky ucicikam, pripadne dam cumlik a spi dalej. Uz som ho odvtedy v noci nekrmila. Tusim zo zaciatku, teda po tom stvrtom mesiaci sa zibul prvyjrat rano o stvrtej, som nakrmila, spal dalej, ale uz od pol roka v noci vobec nejrmim, ani voda, ani caj. Zaspi vecer okolo 20.30 a budi sa rano o 6.00
@lus83 ahoj. Nasmu tirz uz davam vsetko sezonne ovocie. Ochutnal uz vsetko co mame dima aj ovocie a aj zeleninu. Jahody, maliny, slivky, egrese, marhule, melon, kiwi, cucoriedky, paradajky, uhorky ...a z varrnych veci ked chce tak mu davame troska ochutnat. Teraz uz aj prejdeme na kravske mlieko. Jogurty a vyzivy papa jrdna radost takisto.
@lus83 tak neviem asi karicku nie ale lucinu ta je fajna a je aj detska , mozno tvrdy syr , paradajka uhorka paprika , uz aj cesnak som davala do jedla a pohoda melon slivky jahody maliny cucoriedky vsetko davam, pribinacka nedavam ale koli tomu ze je sladky dost , davam biely jogurt z vyzivou a uz pridavam aj sol .
baby, tavené syry - karičky - nie sú veľmi vhodné ani pre dospelých, nieto pre také malé deti. urobte im radšej domácu lučinu - kyslú smotanu zmiešať s bielym jogurtom, pomer 1:1 a nechajte na sitku s gázou v chladničke odtiecť od prebytočnej tekutiny deň alebo i dva. dostanete skvelý základ na nátierky, krémiky s ovocím, môžete dať na halušky a pod. lacné a oveľa zdravšie ako taveňáky.
už skôr sme tu dávali link na album jednej šikovnej mamičky, kde je plno inšpirácie. nie je to žiadny eko-bio extrém, určite si tam niečo nájdete https://www.modrykonik.sk/blog/katriona1/album/...
@lus83 tak nasa vsetko zaradom chutna....akurat jogurty eee.....
papa ovocie nech je akokolvek kysle, od ríbezli po cernice...cucoriedky....
zelenina ....uhorka...paradajka...paprika uz za nami....a nikdy nemala ani bolave brusko ani hnacky z toho ani sa nevysypala takze....super...
dokonca minule kyslu uhorku...tie zboznuje.....tie so jedla na kila v tehu tak sa necudujem 😂
ale sladke vobec nechce....ziadne piskoty nechce, ci tie keksiky jablkove , bananove....puding vobec.. krupica vobec....je skor tyčinkova....
a davam jej uz vsetko.....zipser sunku zjedla....toto by jedla radom..... ale raz do tyzdna jej doprajem...lebo ked ma maso a nie je mixnute uplne na kasu tak ho nezje....
samozrejme vyprazane a udeniny nie ( az na tu sunku, ale vzdy len kvalitnejsiu)
ani strukoviny nerobia problem....ona nema problem s kakanim ani prdkanim ..... 😂
stolicu ma ok ....a to kaka aj 6x denne
@blondie257 aj Damianko ma rad tycinky. Pooberam mu z nich sol a papa jedna radost. A aj takisto kyslu uhorku uz papal
Ahojte ...pridavame sa chodcom 😃 ako Natanko dovŕšil 1 rok tak zacal aj sám chodit...co sa tyka jedenia tak zje vsetko co nezje jeho aj ked na to nevyzera je sice chudsi ale aj dlhsi....miluje ovocie a ako skoncili jahody oblubil si maliny,vinicky,egrese a carnice...slivky,baracky a jablka su tiez top...zo zeleliny mal zatial len uhorku,paradajku a ostatne len vo varenom stave...pomedzi jedla musi chrustat piskoty najlepsie su mini, chrumky a aj rozne pecivo..najradsej ma syrovo cesnakoveho slimacika...a polievočky zboznuje ale aj varene masko a rozne omacky a prilohy ...vonku sme najviac v piesku ..tam sa vie vyhrat dlho ..bazen je top ale pocasie je o nicom..inak by tam travil asi hodiny ...kocik pouzivam na dlhe presuny ale uz v nom byt nechce...len na zem a chodit...
Ahojte zajtra má malý rok dnes mám takú nostalgiu moju poslednú poradňu ako lekár povedal že zajtra ho máte pri sebe úplne to všetko prežívam plačem a smejem sa od radosti a zároveň nemôžem uveriť že môj chlapček tak rýchlo skočil na jeden rok dnes nám akurát vyšiel piaty zubček sestričky sa tešia na zajtrajsiu oslavu presne 14.7 o 9:16 začíname naplno 😀 milujeme ho najviac na svete je to náš princ 😍💙💙🎂🍭🍰

@jarunka102 Tak dibre. Iba mamina sestra nrmoze prist k nam lebo hrozne place