Termín júl 2017
Ahojte.Tento mesiac som ešte založený nenašla 😉.Uvidíme či to bude aj keď testy sa už tvária"duchovo"😃.Ak to nevide mne dúfam ,že téma poslúži ostatným a verím že nás bude veľa,Tak ktoré uz tušíte? Čakáte?
@senta_sofia dakujem pekne...inak dnes ju uz na dotyk neboleli,dokonca si ich kusala :D
@kattky my sme sa dnes boli prejst v meste a pred odchodom si sama davala satku na hlavu :D moja trpaslicia slecna :-*
Dievcata nemate skusenost.... https://www.insportline.sk/21160/detska-trojkol...
A s trojkolkou zopa citigo... https://www.market24.sk/detske-trojkolky/zopa-t...
@jarunka102 chvalabozku
@katuscakzms ja mam zopacitigo...podarilo sa mi kupit za supeeer cenu a okrem mna ju maju dalsie 3kamosky😃 ...chvalim je dooost vymakana...
@milagros a prosim ta ..ma polohovatelnu opierku? A da sa niejako ulozit do auta do kufra,skladatelna nieje ale aspon ci vojde ....vaham nad nou a nad sun baby T500 alebo T400 s T500 je uplne rovnaka. ..len neviem nikde najst video o nej.....nedas mi niejake realne foto ?
@katuscakzms hej polohuje sa opierka na chrbat ja som tiez nad nou a nad t400 vahala sun baby t500 mi tam kde som ju kupila povedali ze je to to iste ...t400 som chcela kvoli nafukovackam ale som si uvedomila ze tym padom bude trojkolka tazsia a teda tazsie sa bude malej pedalovat
Ale do auta sme ju veru este neskusali napakovat
U nas sa vyuziva este aj ako choditko😂
@milagros dakujem krasne za foto...a mala uz tak dosiahne na stupacky? Teda netreba jej uz tie prve ? A este otazocka...nieje tazka? Aspon pri tych sun baby pisu okolo 10 az 11 kg ...pri tejto som nenasla váhu. ..ale moj kocik ma 8 kg ...pridu mi potom trojkolky dost tazke...a konstrukcne da sa lahko odstranit vodiaca tyc a napr zadne kolieska ak by mi nevosla do auta....
@milagros obe trojkolky aj sun baby aj zopa su polske a co som si porovnavala tak zopacitigo a sun baby T500 su identicke akurát sun maju aj modru farbu
@katuscakzms potrebuje tie prve stupacky este ...na foto nieje priputana tak je zosuchnuta 😊ano rozdiel je len ze sunbaby ma ine farby zadne kolesa idu lahko dole lebo muz ich najprv nasadil opacne tak ich prehadzoval ...vodiacu tyc mrknem dnes ale da sa odmontovat urcite
Je tam aj navod aj video
@jarunka102 zlatula. My sme u babky v Trebisove. Bolo horuco, tak sa kupal na balkone. Este ze byva na prvom, lebo sme aspon hned vodu vylialy dole balkonom 😀
Ahojte dievcata, prosim Vas tie, ktore nedojcite.. Ako casto davate detickam mlieko? Pred spanim aj rano, ci len vecer? Dakujem :*
@katuscakzms pozrete?inak vaha asi tak ako sportovy kocik cca10kil
@kattky no ta vam hej. My byvame na 4poschodi,takze musim vedrovat cez cely byt. Ale co je par vedier oproti porodu :D a za tu jej radost, ked sa clapka mi to stoji 🙂
@senta_sofia ahoj. Dnes sme boli u dr a ta nas poslala na kozne. Ale nastastie to nieje ani ekzem ani plesen. Ma to len otlacene od tej malej papucky co mala 🙂 dala nam namiesat masticku,ze to prejde nemam sa bat 🙂
@jarunka102 ved jasne ... Ona hned vodu vyliala dole balkonom. Maly aj tak vylieval vodu z balkona ze az kvapkalo a este vcera sam papal melon, tak bol mokry az po pupok a dole laktami stekalo mu a kvapkalo. Nejde mi pridat fotku, lebo ten kon
odkedy je novy, tak mi hrozne blbne.
@jarunka102 som rada 😊
@milagros pozrete 😃 dakujem velmi za foto aj za link ....zoopa je topka,je krasna len mame maly kufor a nevojde nam tam ...museli by sme odmontovavat vsetko ...ale rozhodla som sa ze sa nebudem plasit a este niejaky cas pockam a potom sa rozhodnem a kupim...teraz je aj tak vecsinou vonku na zemi na odrážadle a na rychlo ked potrebujem niekam zabehnut tak este vydrzi v kočíku ked mu dam uplatok rozok alebo ovocie 😁 ale vela urobi vidiet realne trojkolku ako len na fotkach z vebu....uz z tolkeho prezerania a hladania mam pocit ze poznam vsetky znacky naspamäť 😀
@kattky no moja polku vody povylieva susedom pod nami na balkon,ale ti su v poho 🙂 smeju sa na tom. Ani mne nejde pridat fotky,myslela som ze len ja s tym mam problem :/
@jarunka102 hrozne nieco ... Ani prispevok niekedy nechce mi pridat no potom nejak horko tazko prida ale fotku vobec nie

Dnesny wellnes