Termín júl 2017
Ahojte.Tento mesiac som ešte založený nenašla 😉.Uvidíme či to bude aj keď testy sa už tvária"duchovo"😃.Ak to nevide mne dúfam ,že téma poslúži ostatným a verím že nás bude veľa,Tak ktoré uz tušíte? Čakáte?
@jarunka102
@miriama11 je to siesta chorona. Boli smr dnes u dr a ta nas poslala na infekcne kvoli tomu, ze teraz tu je epidemia osypok, tak musia kazdy vysyp posielat tam a aj kvoli tomu, ze nieje ockovany a tam nam povedali, ze je to ta siesta choroba
@kattky este ze tak....tych osypok sa aj ja dost bojim 😕
@katuscakzms Ved prave ... A najskor mozu ockovat od 14 mesiacov. Zlata doktorka nam volala z mobilu ako sme dopadly a ze kde sme. Sa bala o maleho ze co s nim.
@kattky super,ze to nie su osypky...tak nech mu to rychlo zmizne
@jarunka102 uz vcera mu to zmyzlo. Dnes uz sa kupal v bazene ..
@kattky no vidis,super :-* inak babenky Bianka nam zacala chodit 🙂
@jarunka102 pevne nervy prajem, ja ich uz stracam, my mame asi doma tornado, v jednom kuse beha na chate uz na rebrik vylezie, na postel, gauc proste vsade, vcera uz na chate na okno vyliezla.je nezastavitelna.🤦🏻♀️😂
@miriama11 och nezavidim...moja je zatial vo faze prenasania veci z policiek z jednej strany obyvacky na druhu :D vcera sme sa smiali vonku s muzom. Boli sme vecer pred kupkanim vencit psikov a ona nam zacala behat 🙂 odrazu spadla na kolienka,zachmurila sa,postavila sa a miesto kolienok si otrepovala zadok :D
@jarunka102 Super ... Tak uz len ju nahanat. Nasmu sa este nechce. Vcera sme sa boli doobeda kupat na bazene na sirave v jednom penzionr. Zase bolo super. Maly sa vyblaznil aspon
@jarunka102 moja prenasa veci na zem.co je na zemi to sa pocita.dnes vyliezla na zehliacu dosku , mam dost
@kattky supeeeer,my sme boli vcera poobede na Bukovci,ale ladova voda,mala si to velmi rychlo rozmyslela s kupanim 🙂 radsej sa vycapila ku mne na deku,natreli sme sa kremami a sledovali nasho ocka otuzilca 🙂
@miriama11 hahahha...cosiiii,spajdrvumenka :D moja sa stvera na jedalensku stolicku 🙂 jak opicka mala
@jarunka102 tak u nas na sirave je vraj super voda. V sobotu sme boli na krstinach a pred vecerom sme sli na siravu, tak svagrinin manzel sa kupal a povedal ze je skvela. Tak pri tych horucavach sa ani necudujem. My sme pred vcerom napustili bazen, ale este je studena voda
@jarunka102 Gratulka 😉😍😍😍
@jarunka102 super, už minule si si robila test a nepotvrdilo sa to, teraz je opak pravdou.. Blahoželám 😘 chceli ste či??
Ďakujem žienky. Aj áno,takže sa tešíme a dúfam,že bude všetko ok 🙂
@jarunka102 blahozelam.pri prvej dcere som si to tak planovala ze rychlo dame aj druhe... az do porodu, potom som povedala ze tak skoro to nebude😂😂😂
@jarunka102 ciii a teraz pozeram ze si z tahanoviec🤦🏻♀️Sak aj ja😂
@miriama11 ozaj?ktora ulica?
@jarunka102 havanska
Zienky maju vase deturence uz zrastenu fontanelu?
@jarunka102 blahozelam aj ja. Aby sa dribatko drzalo a rastlo zdrave 😉
@katuscakzms Damianko este nema. Vcera som hmatala akurat
@katuscakzms našej na poslednej poradni povedala že už iba pár milimetrov jej chýba

počkajte na 3. rok ... ako to zbehlo 🙂