Termín júl 2017
Ahojte.Tento mesiac som ešte založený nenašla 😉.Uvidíme či to bude aj keď testy sa už tvária"duchovo"😃.Ak to nevide mne dúfam ,že téma poslúži ostatným a verím že nás bude veľa,Tak ktoré uz tušíte? Čakáte?
@jarunka102 v ktorom si tyzdni?
@jarunka102 ahoj a ak sa smiem spýtať rodila si normálne či cisársky.Lebo ja som po cisárskom a celkom mám obavy,dúfam že to maternica vydrží a vydržím až do termínu.
Zienky nemaju vase deti po ockovani este hrcky na nohe? Uz mesiac po a este stale tam je hrca.sa mi zda dlho
@jarunka102 ďakujem krásne 😘😍
Este ne
@sanylind ahoj...aj ja som po cisarskom a tiez mam trosku obavy,pretoze mam obcas bolesti pri natiahnuti,akoby tie vnutorne jazvy...tak snad,som dobre zahojena a ze to zvladnem. Ty si v ktorom?
@jarunka102 ja som v 16tt a teda cítim niekedy podbruško a jazvu,drobec len mama mama a na ruky,uspavanie na rukách ,postieľka nehrozí neviem.ci to môže cítiť,ze už nebude sám,ale dúfam že toto obdobie čoskoro prejde.A čo ti povedala dr.ked si otehotnela?Mne teda poriadne povedala,w tak čo už neplánovali sme tak skoro ale už je to tam.
@sanylind vies co mne zatial nepovedala este nic,lebo som bola len na ten prvy odber krvi,ale ocakavam od nej aj kritiku...mam trosku obavy ako je na tom moja cista,ci sa nezvacsila a ci to nebude nebezpecne tehu pre babo...a nemyslim si,ze maly citi,ze uz nebude sam...nasu vsak na to pomalicky pripravujeme. No skor maju nase deticky teraz take premazovacie sa obdobie -batoliacku pubertu :D lebo moja to nikdy nerobila,ale odrazu sa zacala premazovat a rumazgat a tiez by na ruky chcela,no v ziadnom pripade ju v tom nemienim podporovat. Beriem ju na ruky,len ak jej naozaj nieco je a place. A je pekne naucena zaspavat sama v postielke,ziadne uspavanie na rukach,takze mam o namahu menej.
Maminky mozno predcasne,ale rozmyslali ste uz co deturencom na Vianoce? Ja som z mojej paf. Vcera sme boli v dvoch hrackarstvach,ze jej kupime lego napr to duplo,ale nakoniec sme jej dali volnu ruku,nech si vyberie co len chce. Ta nasa mala koza si vybrala velku kacku :D sme sa skoro pocikali s muzom ked bez tej kacky nechcela odist,sadla na zem a zacala revat :D Takze,kacka je u nas top a pre istotu si uchnapla este jednu malu do zasoby 🙂
@jarunka102 podarená je a tiež vlasáčka 😍 vy už Vianoce riešite?? Nejak skoro 😂😂 my jej asi kúpime kuchynku, minule sme boli v reštike a pekne sa s tým hrala, uvidíme či nás dovtedy ešte nenadchne niečo iné 😉 a tú kačičku jej teraz zoberiete a dáte na Vianoce až?!? 😊😊
@zuzacka16 nieee,ta jej uz ostala...uz ju taha po byte kade tade :D ja este neviem co take jej kupit,asi pockame co ju bude bavit a podla toho.
@jarunka102 aha, jasne, tak nech sa hrá 😉 však áno, máte ešte čas na rozmýšľanie 😊
@jarunka102 super kacka 👍🏻Neviem co na vianoce, ved som nevedela co na narodeniny.ale pri prvom sa da, lego je super hracka a duplo vlacik ten z motorom bol aj je top hracka , to odporucam.knizky sa jej tiez pacia.vsetko je teraz meeeeé😂kuchynka u nas neobstala ale onedlho ju vytiahneme opät.
@miriama11 no ja po pravde zvazujem tu kuchynku,alebo lego duplo...tiez som chceka knizky,ale u nas sa zatial len konzumuju miesto prezerania :D no uvidime,musela by som vidiet,ci ju kuchynka bude bavit...zbehnem ku kmotre na obhliadku :D
@kattky fesaaaak :-*
Mame prebytok jabĺk ak by mal niekto záujem
@jarunka102 dakujeme ... :-*
@jarunka102 kuchynku som videla z ikei a sa mi pacila.taka drevena.
Dala som jej ochutnat vyzivu , striaslo ju a uz nechcela 😂👍🏻Jedna pecka este ze 26flasky sme urobili

@jarunka102 vieš čo, ja som mala tie tampóny napustené tou vazelínou a potom som dostala zápal močových ciest, niekto si to chváli, niekto nie.. To vydržíš, my ženy zvládneme všetko 😉😘