icon

Termín júl 2017

melanka13
31. okt 2016

Ahojte.Tento mesiac som ešte založený nenašla 😉.Uvidíme či to bude aj keď testy sa už tvária"duchovo"😃.Ak to nevide mne dúfam ,že téma poslúži ostatným a verím že nás bude veľa,Tak ktoré uz tušíte? Čakáte?

miriama11
1. sep 2018

@anaj44 podla toho kolko chces investovat, ale myslim ze hracka alebo oblecenie nic nepokazi

jarunka102
1. sep 2018

No zienky,asi ano...asi to bude to predpubertalne obdobie...musime to vydrzat,ale dava mi teda riadne zabrat ta potvorka mala a ten krpec v bruchu sa tiez cini :D

miriama11
1. sep 2018

@jarunka102 ako teraz sme mali tazky tyzden , prerezaval sa zub a dostala z toho nejaky virus a 5dni mala teploty a potom sa vyhadzala , a bola cely tyzden na nevydrzanie, specialne podrazdena bola , ale aj tak tazko s nou

kattky
2. sep 2018

@jarunka102 je ti zle?

jarunka102
2. sep 2018

@kattky ano a viac ako pri Bianke. Zvyknem mat akoby kamene v zaludku,co mi je tak zle. Mam taky citak,ci to nebude chlapec :-*

kattky
2. sep 2018

@jarunka102 tak snad tie nevolnosti ta cim skor opustia a uzijes si to. Dufam, ze nam tu budes podavat info po poradiach ako sme si podavali na zaciatku. Neviem preco, ale ja sa velmi tesim ked je niekto tehotny. Taku radost mam s tou osobou. Neviem preco.

olylili
2. sep 2018

@jarunka102 never citakom mne bolo zle pri dievčatách aj teraz pri chlapcovi na 100% som si bola istá že to bude dievča vraj sú aj pri dievčatách silnejšie nevoľnosti pri chlapcovi nie až také a ja som pri dievčatách aj pri chlapcovi grcala 5 mesiacov 😀

jarunka102
3. sep 2018

@kattky hah,dakujem pekne. Snad to prejde rychlo no. Samozrejme budem stale informovat a tesi ma,ze sa somnou tesis 🙂 je to mile a velmi povzbudi 🙂 najblizsie ma caka EKG po 10tt a potom na 12tt 3D ultrazvuk a kombinovany test 🙂

jarunka102
3. sep 2018

@olylili no nespolieham sa na nevolnosti,len sledujem,ze su ine ako pri Bianke. Skor mam akysi vnutorny pocit,ze to bude chlapec. Aj pri Bianke som od pocatia citila,ze to bude dievca a vyslo to, tak mozno mam ten spravny citak aj teraz.

kattky
3. sep 2018

@jarunka102 ja som na EKG vobec nebola. Mne ani mic nekontrolovali. Tak potom tu helfni foto ultrazvuku a info ako ste dopadli

jarunka102
3. sep 2018

@kattky anooo...uz sa neviem dockat uktrazvuku,len tie dni sa tak vlecu od kedy mala Bianka rok

kattky
3. sep 2018

@jarunka102 mne praveze idu rychli vrlmi. Ved dnes ma maly 14 mesiacov. O mesiac na stvrte ockovanie. Uz sa zacal sam pustat co sa tyka chodenia. 15. septembra ideme na svadbu, tak som zvedava ako to tam zvladneme

jarunka102
3. sep 2018

@kattky fuf,no mas to nabite. Nasa chodi a beha vo velkom,len u nas sa ozaj ten cas vlecie :( je to az otravne :(

kattky
4. sep 2018

@jarunka102 tak to mas blbe no ... Umna to je tak ako by buduci meaiac uz Vianoce maly byt. To ze kazdy den sme vonku a neviem si predstavit ked bude prsat, ze co to bude, lebo ked niekedy nejdeme vonku, tak s malym je na nevydrzanie. Vcera tuez uz bol zly, tak sme sli vin na dvor a uz to bolo vymenene dieta a este ked zbadal tatika ze kosi na traktorovej kosacke na zahrade, tak uz z dvora mu maval a potom sa s nim vozil. To bol zazitok pre neho.

kchan
4. sep 2018

Ahojte baby, už ani neviem kedy naposledy som tu bola a čítala Vás, dnes sa mi to konečne podarilo! 🙄😅 Ideme Vás s mojim výmyselnikom pozdraviť a popriať (hlavne tým, ktoré majú doma školopovinných) krásny začiatok školského roka a nech sa darí 🎓 tuto náš chlapak sa konečne minulý týždeň odhodlal postaviť sa bez opory a odvtedy je nezastavitelny 👐 je s ním kopec srandy, všade musí byť a všetko chce vidieť, počuť.. Je to taká naša Kelišová s vajkami 🤭😂 zje všetko čo nezje jeho a to doslova 🍗🍳🍎 spí už rok vkuse celú noc, naďalej miluje mlieko, má 12 zubov a ďalšie sú na ceste 👀🤪 prajeme Vám krásny deň, i keď v BA to na moc slnečno nevyzerá 🌦️🌧️❤️

oravocka
4. sep 2018

@kattky ahoj. Štvrté? My sme ešte neboli na treťom. Najskôr kiahne, potom dovolenka, teraz grckanie. Na nervy, stále čosi, ešte že som na dovolenke😄

jarunka102
4. sep 2018

@kattky joj aj ja sa s nou snazim chodit von,lebo doma sa nudi,ale bohuzial,nie vzdy sa na to citim,kedze ma neustale napina :/ a tak sa nudime doma,plus mne je zle a dni sa tak vlecu :( a tiez si neviem a nechcem ani predstavit,ze by malo teraz vkuse prsat...ved sa zblaznim doma

kattky
4. sep 2018

@oravocka no veru stvrte. Tak na tretie sme mohli ist teraz az v septembri ale v auguste v polovici sme ho dali zaockovat, lebo priatel mal dovokenku a ja sa tak hocikedy s malym do mesta nedostanem, lebo byvame v dedine a auto k dispozicii nemam. No a tak nam povedala ze bud na 14 alebo na 15 mesiacov mame prist na 4 ockovanie co do ramena proti osypkam

kattky
4. sep 2018

@jarunka102 no veru. Na prechadzky moc s nim nechodim nakolko neobsedi moc v kociku a len na ruky sa pyta. To skor ideme pesky na prechadzku po chodniku po ulici. Ked vidi ist velke auto ako nakladiak alebo autobus, tak hned mava mu a taky smutny zostane lebo mu nik nezatrubi.

jarunka102
4. sep 2018

@kattky joooj chudacik. Nasa taka sklamana ostava,ked sa s usmevom rozbehne k inym detom a oni od nej idu prec,lebo je mladsia od nich. Vtedy mi az slzy vojdu do oci,ked vidim tie jej smutne ocka :( ale stale jej posepnem,neboj sa,budes mat onedlho sa s kym hrat 🙂 mne na prechadzke trochu posedi v kociku alebo v trojkolke a potom trochu ide sama peso kym vladze.

miriama11
4. sep 2018

@jarunka102 no tak to potrebuje partacku 😉uz sme viac menej doma, mozme ist dakedy doobedu vonku.

jarunka102
4. sep 2018

@miriama11 tak este si pocka na partaka 🙂 doobedu to nepojde,lebo vtedy chodi spat a je to jediny spanok ktory cez den ma,tak jej ho nechcem narusat.

miriama11
4. sep 2018

@jarunka102 ok tak aj neskor, iba doobebu spinka?

jarunka102
4. sep 2018

@miriama11 bohuzial ano,uz poobede nechce :/ takze jej musim stale vymyslat program,aby som ju do vecera zabavila

miriama11
4. sep 2018

@jarunka102 tak stelka tiez uz vecsinou uba 1x ide spat ale chodi tak na obed a pospi 2 h dakedy viac tak uz ju ani nedavam neskor, ale tak mas co robit ked iba doobedu spi.

kattky
5. sep 2018

@jarunka102 tak ked Damik uz bude sam chosit, tak aj ja tak budem chodit s nim ze aj pesky a aj v kociku. Preto teraz ani fo mesta tak busom nejdem s nim sama lebo neviem ako by to dopadlo. Tiez maly ma rad deti. Sestra s detmi ked tu pride, tak kolo nich ani jest nechce. Stale sa otaca za nimi. A ked ideme kolo skolky, tak hned vsetke deti ked su vin, tak pribehnu ku brane a kricua jeeeej ide babatko, tak sa troska zastavime pri nich niekedy ked ucitelka je vonku. No ked uz bude chidat, tak budem s nim obcas do skolky k detom chodit ked budu na dvore.

blondie257
5. sep 2018

@kchan fesaaaaak..štylovy..
ja nasu obliect paradne....nehrozi....do 10min vsetko zaspinene 😭

blondie257
5. sep 2018

Babenky kedy rano vstavate?

kattky
5. sep 2018

@blondie257 vacsinou o 7:00 ked sa maly zobudi

zuzacka16
5. sep 2018

@blondie257 okolo 7 či pol 8..podla toho kedy večer zaspí.. No spí väčšinou 10h..