icon

Termín júl 2017

melanka13
31. okt 2016

Ahojte.Tento mesiac som ešte založený nenašla 😉.Uvidíme či to bude aj keď testy sa už tvária"duchovo"😃.Ak to nevide mne dúfam ,že téma poslúži ostatným a verím že nás bude veľa,Tak ktoré uz tušíte? Čakáte?

jarunka102
7. sep 2018

@kattky nasa mala mesiacik pomaranca a v pohode. Ona je jak srotovnik,spapa vsetko :D

petrikazuzka
7. sep 2018

Ahojte maminky, uz to tu nestiham ani sledovat, nie este prispievat, kedze okrem drobca aj pracujem doma. Chcela som Vas pozdravit, mate krasne deticky...navyse aj sikovne. Nase zlaticko je tiez sikovnicek, ale ma svoj cas a vsetko po jeho. Stvornozkuje ako raketa aj okolo nabytku si chodi krasne, najviac ho laka vyrvat telku zo stolika 😂 Spieva Spievankovo pesnicky lala papa jajaaj a baaac. Vylezie na gauc aj zlezie, len nie a nie chodit, aj choditko-vozik ma po kolenackacg ho tlaci, alebo urobi 3kroky. Za ruky ani nahodou hned je na kolienkach. Mam byt s tym este v pohode? 15.7 je narodeny. Neda sa ho nejako podporovat nejakymi ,,cvikmi” ku chodeniu.Ako aj moj brat neskoro zacal chodit az na 16mesiacov, ale neviem veru, zacinam mat obavy, ci robim vsetko dobre. Oblecenie Tesco body a pyzamka uz mame 92. Vahu ma cca 12kg a vysku okolo 86cm. Narodil sa pritom drobcek 3210g a 48cm ...Ma uz 13zubov v tomto zase mame od zaciatku prvenstvo, i ked neviem, ci je to vyhra 😂

zuzacka16
7. sep 2018

@petrikazuzka to je v pohode, čítala som, že do 18 mesiacov majú čas chodiť 😉 neboj, to už príde zachvíľu.. A tiež máme 13 zubov 😊

juliane126
7. sep 2018

@petrikazuzka urobi ti sam 3 kroky? Do mesiaca ti chodi i bez nutenia. Vsetko je v poriadku, len si este netrufa. Nas tiez zacal chodit teraz. Tiez ma 13 zubov a 12 kg😁

jarunka102
7. sep 2018

@petrikazuzka cosiiiii 13zubov? Wau,to je super,nasa ma len 6,ale zase zacala slintat,takze mozme ocakavat dalsi 🙂 a to chodenie neries,on sa ti sam zacne pustat do priestoru,netreba ho nutit,ani cvicit...pride to samo 🙂

olylili
7. sep 2018

Takto ho milujem najviac 💙💙💙🌜

kattky
8. sep 2018

@jarunka102 to aj nas a len aby nevidel hrozno a ktik s paradajkou, lebo hned chce a ked sa mu neda, tak hrozne zacne vystrajat

blondie257
11. sep 2018

@kattky my sme tiez srotovnicek..co.vidi to srotuje...co nepasuje.to hned vypluje 🤣

Paradajka musi.byt denne...
Uhorky...dokonca mi zledla.aj kyslu...uff nic jej nebolo chvalabohu...
Hrozno.uz mame odspodu doslova ošklbane ..ostali len prazdne strapce...

@olylili toto mi.niekedy tak chyba.....
No...zamamičkovana je aj tak....

smiesko20143
12. sep 2018

Mamicky co este dojcite rano....po mliecku davate hned aj ranajky? Alebo v akom odstupe? Alebo ranajky su mliecko z prsa?

olylili
12. sep 2018

@smiesko20143 áno hneď raňajky papa a keď sa naobeduje cecik musí byť

jarunka102
12. sep 2018

Maminky jedli uz vase deturence sisky,alebo buchty na pare? Palacinky uz moja jedla a chcela by som urobit sisky,co si myslite?

kattky
12. sep 2018

@blondie257 aj nas uz spapal nakladanu uhorku. Na ranajky nema problem spasat pol parky s chlebom. Len uz neviem co mu mam varit. Ma vrlmi rad polievky, len vzdy tie iste dookola.mu varit a aj jedlo. Uz ani mne sa nechce.

olylili
12. sep 2018

@jarunka102 áno pred vcerom som robila no môjmu absolútne nič sladké nechutí

olylili
12. sep 2018

@kattky nás už je všetko čo my nevarím zvlášť len keď máme niečo čo fakt že nemôže ale inak zje s nami polievku pred spaním a druhé jedlo keď vstane

miriama11
12. sep 2018

@jarunka102 uz aj karfiol vyprazany, len aby som daco do nej dostala.

bubibu
12. sep 2018

@olylili 😂😁 toto doverne poznam. Aj to co robi s jednym aj s druhym cicikom

zuzacka16
12. sep 2018

@jarunka102 buchty na pare určite môžeš dať, šišky ja osobne by som nedala, je to mastné, ale tak to je na každom..naša je všetko, no snažím sa vyhýbať mastným jedlám a vyprážaným..no ona keby mohla aj slaninu zje, ona je veľký jedák 🙂

bubibu
12. sep 2018

My sme na jednom spanku uz ked mala 1rok . Narodena 7.7.2017, teraz ma tak 9,5 kg, beha , skace na trampoline ale rozpravat sa jej zatial moc nechce. Spi tak 10-12hodin v noci a cez den 1-2hodiny. Mam v plane kupit- vyrobit uciacu vezu, mate skusenosti?

kattky
12. sep 2018

@olylili ako aj nas ale ako pises ked mame nieco co on este nemoze, tak mam ptoblem vymyslat a ked vymyslym, tak aj dufam, ze to zje. A dnes rozmysla.co mu uvarim

kattky
12. sep 2018

@zuzacka16 nas uz jedno kolecko klobasy ochutnal. Nedalo sa tomu nejak zabranit

kattky
12. sep 2018

@bubibu a naco je ta veza vlastne dobra?

zuzacka16
12. sep 2018

@kattky moja mala zatiaľ len koleno 😂😂 ale nie nejak veľa samozrejme..zatiaľ majú čas na všetko a vidím, že si nevyberá, tak sa nebojím toho

zuzacka16
12. sep 2018

@kattky že ti môže pomáhať, keď niečo robíš, napríklad varíš, že ťa vidí to dieťa, čo práve robíš a podobne..ja som najskôr myslela, že je to nejaká hračka, ale to z dreva taká veža 😂😂

blondie257
12. sep 2018

@zuzacka16
@kattky
baby ano ta učiaca veza je fajn....pokial vase dieta je take ze vystoji....posedi.....
lebo ja som to mala poziciane ale emka v tom vydrzi tak 20sek....a uz sa pýta behat dole...ona neposedi nevystoji....potrebuje pohyb...takze som ju ani nekupovala...zbytocne

zuzacka16
12. sep 2018

@blondie257 no neviem, celkom dosť drahé to je, kašlem na to asi 😂😂 nemusíme mať všetko 😝

jarunka102
12. sep 2018

Super baby dakujem za rady :-*

jance333
12. sep 2018

@petrikazuzka naša sa narodila 4.7. a ešte sama nechodí. popri nábytku áno, dva krôčiky smerom ku mne dá, ale inak má na háku. nevodím ju za ruky, nemáme chodák ani nič podobné. nechávam to na ňu. lozí rýchlosťou blesku, už aj bez držania postojí, veľa "rozpráva", jemnú motoriku má vymakanú až sa čudujem, čo dokáže, ale to chodenie ju zatiaľ neláka. mám v pláne brať ju viac na ihrisko medzi deti, či ju to nemotivuje, ale nestresujem a nenútim. do 18 mes. je to úplne ok, keby nezačala ani potom, budem riešiť.
čo sa týka učiacej veže, čo sa tu niekto pýta, my sme kúpili na narodeniny, za peniaze od babiek a teraz do nej malá sama vylezie a pohrá sa tam. baví ju to. akurát mám malú kuchyňu, tak ju tam nemám vždy, ale minule som v pohodičke navarila, kým ona stála pri mne a hrala sa :D za mňa dosť v pohode vec, ale využije sa viac asi trošku neskôr, keď budú asistovať napr. pri pečení a pod.

kitty18
12. sep 2018

@bubibu môj muž mi ju vyrobil a za nás maximálna spokojnosť mala má vidí keď niečo robím a je spokojná dám jej misky varechy a vari so mnou 😊

bubibu
13. sep 2018

@kitty18 super, presne toto sa mi paci 🙂 muž je šikovný. Robili ste to podle návodu a schodiky máte z IKEA?

kitty18
13. sep 2018

@bubibu ďakujeme 😊 nie vyrábal si to podľa seba je stolár tak si poradil 😁 ja som už len maľovala 😀