icon

Termín júl 2017

melanka13
31. okt 2016

Ahojte.Tento mesiac som ešte založený nenašla 😉.Uvidíme či to bude aj keď testy sa už tvária"duchovo"😃.Ak to nevide mne dúfam ,že téma poslúži ostatným a verím že nás bude veľa,Tak ktoré uz tušíte? Čakáte?

jarunka102
6. okt 2018

@katie23 dakujem 🙂

kattky
6. okt 2018

@katuscakzms jeeej tam mala aj svagrova sestra svadbu. Tak nas tak nebehal az pomedzi stoly ale bavil sa tiez dost. A aj mu chutilo tam papat

jarunka102
8. okt 2018

Ahojte...zaciname sa gulatit 🙂

petrikazuzka
8. okt 2018

maminky, este je tu niektora julovka, ktorej dietatko sa nepustilo samo chodit, nas maly konecne tento vikend zacal tlacit choditko sam od seba a s nim spaciroval po byte, cela bez seba som bola, ale uz odvtedy len sem tam a chvilu ho to bavi, popri nabytku, kde sa ma o co chytit prejde v pohode, ale nie a nie sa pustit sam 🤦‍♀️ podla mna sa mu nechce...ale cakam na ten den ked sa konecne pusti uz pomaly ako na termin porodu 😂😂😂 i ked uz teraz to s nim je nenormalne narocne....

olylili
8. okt 2018

Krásna teplá jeseň 😊💗💗💙🍁🌲

kattky
9. okt 2018

@jarunka102 kraaasne brusko. Tesim sa s tebou :-*

kattky
9. okt 2018

@petrikazuzka je iba lenivy. Este sa neodvazil. Nas tiez sa pustal a potom uplne prestal a iba stvornozkoval no a zo dna na den sa pustil a uz od vtedy beha

jance333
9. okt 2018

@petrikazuzka jasnéééé, naša už vie sama urobiť pár krokov, aj s kočiarikom prejde, ale nechce sa jej. len na našu výzvu chodí. buď v kľude, o nič neprichádzame, keď sa rozbehnú, už ich nedobehneme

jarunka102
9. okt 2018

@kattky dakujem 🙂

suzie28
9. okt 2018

@petrikazuzka naša sa ešte nepustila sama ... len minuly týždeň začala chodiť za ruky ... a dnes už začala tak že ju držíme za jednu ruku a v druhej má svoju obľúbenú hračku .. ale sama ešte nejde ... a to už začala choditko tlačiť v 11m . Takze len trpezlivosť ..... ani sa nenazdame a budú lietať po dome 😀

juliane126
10. okt 2018

@petrikazuzka verim ze je to narocne. Isto sa uz nudi v kociku a nie vzdy sa da po 4 behat po zemi. Nas chodil okolo nabytku uz vo februari a chodit zacal v auguste. 7 mesiacov kk

juliane126
10. okt 2018

@petrikazuzka kym sa sam pustil. Na nevydrzanie, bo vsetky chodniky zametal.

jarunka102
12. okt 2018

Ahojte kamosi a kamosky 🙂 nasa Bianka sa od dnes uci priborovat a slo jej to na jednotku 😍Samozrejme,polievky jej radsej budeme davat este my,aby sa nou nepoumyvala cela😂 a konecne sa zacina kamaratit aj s nocnikom. Sice don este necikala,ani nekakala,ale aspon uz na nom sedi vez placu 😉

lentilka77
12. okt 2018

@jarunka102 tak to máte teda šikovnú slečnu 👍 naša ešte nič z toho 😂🙈

jarunka102
12. okt 2018

@lentilka77 dakujeme 🙂 tak snazi sa a tiez som prekvapena,ze sa to naucila hned po prvom ukazani 🙂

kattky
13. okt 2018

@jarunka102 tiez Damkovi davam papat samemu ale zatial len jogurt. Dam mu ho do misky na ktorej je zo spodu prisavka a tak papa. Do nocnika pisa ked sa ide kupat a aj krd vstane po obednajsom spanku. Este ho davam na nocnik ak sam pride k nemu a vacsinou vzdy sa vypisa. Sikovne tie nase deti su

jarunka102
13. okt 2018

@kattky veru ze sikovne su 😍😍😍 len tak dalej 🙂

jarunka102
20. okt 2018

Ahojteee...ako sa mate? Bianka bola trosku nachladena,do toho hnacky a nakoniec jej vysiel 10zubok 🙂 tesite sa na Vianoce tak ako ja? Ja som z toho uz uplne paf,mozno to budu aj tie tehu hormony 😂 ake darceky planujete?

kattky
20. okt 2018

@jarunka102 Damianko tiez teraz ma riedku stolicu a aj dneska ho uz prehnalo, ta asik opat idu zuby. Je aj mrzuty a len na ruky ku mne sa pyta vzdy. Taky moj cecok je teraz

miriama11
20. okt 2018

@jarunka102 aj ja rozmyslam uz teraz co na vianoce 😂starsej sme uz jeden darcek kupili, a malej neviem ale nasla som taku husenice co sa klepu kladivom😂poslem fotku, mozno by ich to bavilo.a inak aj stelke vyliezol zub , slintala neskutocne az jej z ust kvapkalo

jarunka102
20. okt 2018

@miriama11 ooo ja nasej nemozem take zatlkacky kupit...ona dost trepe zo vsetkym aj bez toho

miriama11
21. okt 2018

@jarunka102 😂no to ma nenapadlo , sa stavym ze moja by tiez zacala vsetko mlatit z kladivom.ale tak pozerala som lego duplo farmu, alebo nieco zo zvieratkami.alebo sa predavaju take drevene farmy a normalne zvieratka plastove.knizku dajaku lebo to ma rada.rozmyslam co sme starsej kupovali v takom veku a mam normalne vypadok.

smiesko20143
23. okt 2018

Mamulky co vam deturence vstavaju rano kolem 6-6:30...kolko vydrzia byt hore do dalsieho spanku...pripadne kolko spinkavaju...

jance333
23. okt 2018

@smiesko20143 naša vydrží hore aj 14hod :/ za posledný mesiac je skôr výnimočné, keď zaspí cez deň. a keď zaspí, tak cca o druhej alebo po tretej. na 2hod. max.

jarunka102
23. okt 2018

@smiesko20143 u nas to je take rozne. Ak vstane o pol7-7 tak potom ide spat na obed,ked zje polievku a spi aj tri hodky. Ak vstane po osmej,tak velmi sa jej uz potom nechce ist spat,horko tazko zaspi. Uz mam pocit,ze mi prestane spat cez den.

juliane126
23. okt 2018

@miriama11 nas tiez zas slinta o dusu i ked sa mu predrali vsetky ocne minuly tyzden. Tak ci do dozvuky tych? Hadam mu nejdu uz posledne 4 stolicky. Pozrebujem chvilku pauzu:()

miriama11
23. okt 2018

@smiesko20143 vstane okolo pol 7 a spi tak na obed okolo 12tej

kattky
23. okt 2018

@jarunka102 ahoj. Akp sa mas?Rastiete? A ako malicka v brusku? To v kolkom tyzdni uz si?

jarunka102
23. okt 2018

@kattky ahojky. Dnes som mala poradnu,tak sice som malu nevidela,ale srdiecko jej bije ako zvon. Kombinovany test ok,krv ok,moc ok,len ten moj tlak 90/60 ojojoooj,ale nevadi uz bolo aj horsie. Dnes mi brala krv na triple test,tak som zvedava ako dopadne. Malinku uz par dni citim,dava o sebe vediet hlavne vecer,ked si sadnem pred telku 🙂 a dnes som 15tt+4 no do tehu knizky mi napisala 15tt+6,tak ja teraz neviem. Takze tak 🙂