Termín júl 2017
Ahojte.Tento mesiac som ešte založený nenašla 😉.Uvidíme či to bude aj keď testy sa už tvária"duchovo"😃.Ak to nevide mne dúfam ,že téma poslúži ostatným a verím že nás bude veľa,Tak ktoré uz tušíte? Čakáte?
@blondie257 a kde vsade sa daju kupit tie hotove tabule? ja som nasla len postielka.sk a tam stoji 65€ v jednom kutiku som videla, ze znacka keebee ale u nas neviem kde hladat, ani cez net som nic nenasla.
@kattky uprimnu sustrast 😢
@petrikazuzka dakujeme
@smiesko20143 bud alergia na jedlo alebo ekzem
@smiesko20143 si myslim ze daco z jedla
@smiesko20143 ahoj mne sa tak maly vysipal cca pred mesiacom..mal to v mensom na jednom licku a potom mu to postupne slo az ku brade a na druhe lice..medzi tym sla k dr a povedala ze je to ekzem a mam natierat...kedze dcerka je atipicka tak mam Linolu kozmetiku ktora jej zaberá a natieram nou aj maleho...zacalo sa mu to zlepsovat ale tie vyrážky postupne uschli a mal len take suche cervene miesto...teraz to este trosku ma a horsie ked prideme z vonku alebo ked nenatriem...ale co je u nas nemusi byt vas pripad...radsej by som sla sa poradit k dr...teraz to ma uz len take
@kattky uprimnu sustrast 😥 ..
Ahojte zienky....velmi dlho som tu nebola, klasika nestíham. .Natanko je torpédo a posledne mesiace stale nachladeny a detto aj dcerka ..takze vecsinou mam doma 2 deti a oni dvaja spolu tak to je večný krik, plac, boj o hracky ...aj sa obcas pekne pohraju a nasmeju, ale maly vecsinou neda dcerke pokoj a taha ju za vlasy, stipe a kuše...uz niekedy som z nich na prášky. .lebo poto plaču obaja... jedena od bolesti a druhy asi zo solidarity? ani netuším . ..malo sme chodili vonku kedze pocasie tu bolo o nicom ale konecne napadlo aj trochu snehu tak sme hned vyuzili 😊 ..na Vianoce sme uz pripraveny vo velkom očakávaní ...prajeme aj Vam Šťastné a Vesele sviatky s vasimi deturencami
@katuscakzms Nas ma presne to iste ako tvoj a ma to aj po ruckach. Kozna nam dala oilatum do vody ked sa kupe a excipial lipolotio mlieko, ze s tym ho natierat kazdy den
@kattky ano balneum pouzivame aj my....len excipial uz nie...zo zaciatku sme ho pouzivali ale na poradni s atopickym ekzemom pri dcerke mi dr ku ktorej s tym chodime povedala ze nie kazdemu moze robit dobre a to bol aj pripad u dcerky..urea v excipiali jej nerobila dobre a neliecilo sa jej to....nasla som Linolu kozmetiku ktora jej robi dobre tak natieram aj malemu...a na kupanie maju biodermu atoderm na atopicky...
Krásne sviatky v kruhu najbližších prajeme aj my. Baby, aj vám sa hádžu vaše deti o zem? Moja sandra akonáhle nemá to čo chce, nedám jej rozhádzať skrinku alebo bratovo lego, ľahne si na zem a kope nohami. Na nervy je to😯
@oravocka uuuplne to isté. Minule mi to spravila v obchode, hanbila som sa jak pes 🙈 nič na nu nezaberá, ani po dobrom ani po zlom 😖
@jarunka102 Ahoj. Ako sa mas? A ako tehotenstvo?
@kattky ahoj...bozinku az mi slzy vysli,ze na mna niejaka dusicka mysli z tejto skupiny 😍 ale nemam sa velmi dobre :/ som v 25tt a hrozi nam predcastniatko :( a vy sa ako mate?
babenky... sice je uz po sviatkoch a nestihla som. vam. popriat stastne a vesele a. hlavne pokojne....ale myslim na vas vsetky....
my sme mali zhon... a tyzden pred sviatkmi.. lebo nas tatino este len vtedy dosiel dom asa dohanlo co sa nedalo spravit bez neho....
takze tento rok ani vyzdoba ani pecenie nebolo 😒😭 no sviatky presli aj bez toho... hlavne ze sme boli spolu...
@jarunka102 drzkajte sa aby ste to potiahli co najdlhsie ako sa len da.... takze klud pokoj.... a drobcekovi odkazujem ze nech sa neponahla ze mu je tam ešte fajnucko teplucko a vonku zima tak nech este vytrva v brusku
@kattky
@olylili
@jarunka102
krasni ste
@oravocka mali sme obdobie.... iked sa nehodila o zem... ze surovo..... ale s vreskotom.. krikom si sadla... potomlahla.... a becala.... parkrat na ulici.... v obchode ale..... zabralo ak som sa proste otocila... a sla od nej prec.... povedala som jej ze je skareda ze taku Emku nechcem pri sebe.... v tommomente sa postavila a utekala za mnou splacom a stverala sa na mna a mojkala ma aby som ju nenechavala
pripadne zabralo ak sa niekto cudzi ozval... ona sa cudzich ludi boji.... takze sapostavila a utekala za mnou....
uz sa nehdze... proste si to nevsimaj a chod prec od nej... onapochopi ze takto to nedociely.... chceto cas a trpezlivost a nepolavit....
drzkam palce aby ste to obdobie dali
@jarunka102 jeeej az tak ? No tak nezabudla som na teba ... A co sa azda uz otvaras?
@blondie257 dakejeme. Kazdy den jej dohovarame,ze este ma cas...ale kazdym dnom je to horsie...
@kattky to zatial nie,ale mam strasne bolesti uz akoby kontrakcie,niekedy to az do prisernych krcov vyhusti :( dr ma pozerala,ze to nie je dobre,ze taketo bolesti nemaju byt a kontrakcie tak skoro akoby uz rodit som mala tiez nie. Ak by bolo velmi zle,mam ist na prijem do nemocky a budem tam lezat na infuzkach. Ak nezaberu ani tie,tak sa ide rodit :(
@jarunka102 aha ... Tak snad vydrzis co najdlhsie. Ale pri prvom tehotenstve si nemala take problemi ze?

@blondie257 ano aspon tam je zabrana.