icon

Termín júl 2017

melanka13
31. okt 2016

Ahojte.Tento mesiac som ešte založený nenašla 😉.Uvidíme či to bude aj keď testy sa už tvária"duchovo"😃.Ak to nevide mne dúfam ,že téma poslúži ostatným a verím že nás bude veľa,Tak ktoré uz tušíte? Čakáte?

miriama11
10. dec 2018

@blondie257 ano aspon tam je zabrana.

kattky
16. dec 2018

Toto budu najhorsie sviatky mojho zivota. Vcera nam zomrela nasa babka a maleho prababka. Velmi nam bude chybat...

petrikazuzka
16. dec 2018

@blondie257 a kde vsade sa daju kupit tie hotove tabule? ja som nasla len postielka.sk a tam stoji 65€ v jednom kutiku som videla, ze znacka keebee ale u nas neviem kde hladat, ani cez net som nic nenasla.

petrikazuzka
16. dec 2018

@kattky uprimnu sustrast 😢

kattky
16. dec 2018

@petrikazuzka dakujeme

smiesko20143
19. dec 2018

Prosim Vas mate skusenost, co to je? Drobcovi sa vysypali lica, su cervene, drsne aj pupaciky malinke...
Ma alergiu? Treba ist lekarovi?
Vdaka za rady

ngl
19. dec 2018

@smiesko20143 bud alergia na jedlo alebo ekzem

miriama11
19. dec 2018

@smiesko20143 si myslim ze daco z jedla

katuscakzms
20. dec 2018

@smiesko20143 ahoj mne sa tak maly vysipal cca pred mesiacom..mal to v mensom na jednom licku a potom mu to postupne slo az ku brade a na druhe lice..medzi tym sla k dr a povedala ze je to ekzem a mam natierat...kedze dcerka je atipicka tak mam Linolu kozmetiku ktora jej zaberá a natieram nou aj maleho...zacalo sa mu to zlepsovat ale tie vyrážky postupne uschli a mal len take suche cervene miesto...teraz to este trosku ma a horsie ked prideme z vonku alebo ked nenatriem...ale co je u nas nemusi byt vas pripad...radsej by som sla sa poradit k dr...teraz to ma uz len take

katuscakzms
20. dec 2018

@kattky uprimnu sustrast 😥 ..

katuscakzms
20. dec 2018

Ahojte zienky....velmi dlho som tu nebola, klasika nestíham. .Natanko je torpédo a posledne mesiace stale nachladeny a detto aj dcerka ..takze vecsinou mam doma 2 deti a oni dvaja spolu tak to je večný krik, plac, boj o hracky ...aj sa obcas pekne pohraju a nasmeju, ale maly vecsinou neda dcerke pokoj a taha ju za vlasy, stipe a kuše...uz niekedy som z nich na prášky. .lebo poto plaču obaja... jedena od bolesti a druhy asi zo solidarity? ani netuším . ..malo sme chodili vonku kedze pocasie tu bolo o nicom ale konecne napadlo aj trochu snehu tak sme hned vyuzili 😊 ..na Vianoce sme uz pripraveny vo velkom očakávaní ...prajeme aj Vam Šťastné a Vesele sviatky s vasimi deturencami

kattky
21. dec 2018

@katuscakzms Nas ma presne to iste ako tvoj a ma to aj po ruckach. Kozna nam dala oilatum do vody ked sa kupe a excipial lipolotio mlieko, ze s tym ho natierat kazdy den

kattky
21. dec 2018

My sme sa boly fotit, aby maly mal nejake prve profesionalne foto, tak to dopadlo, ze same grimasy hadzal. Vcera fotografka poslala nahlady, tak ledva som nieco vybrala, tak aspon nejaky nahlad vam poslem

suzie28
21. dec 2018

My už lyžujeme 🎿💪😊

katuscakzms
21. dec 2018

@kattky ano balneum pouzivame aj my....len excipial uz nie...zo zaciatku sme ho pouzivali ale na poradni s atopickym ekzemom pri dcerke mi dr ku ktorej s tym chodime povedala ze nie kazdemu moze robit dobre a to bol aj pripad u dcerky..urea v excipiali jej nerobila dobre a neliecilo sa jej to....nasla som Linolu kozmetiku ktora jej robi dobre tak natieram aj malemu...a na kupanie maju biodermu atoderm na atopicky...

katarinka273
21. dec 2018

Milé julovky, prajem vám šťastné a veselé Vianoce a veeela radosti z našich detičiek 🎄❤️😉

oravocka
21. dec 2018

Krásne sviatky v kruhu najbližších prajeme aj my. Baby, aj vám sa hádžu vaše deti o zem? Moja sandra akonáhle nemá to čo chce, nedám jej rozhádzať skrinku alebo bratovo lego, ľahne si na zem a kope nohami. Na nervy je to😯

katarinka273
22. dec 2018

@oravocka uuuplne to isté. Minule mi to spravila v obchode, hanbila som sa jak pes 🙈 nič na nu nezaberá, ani po dobrom ani po zlom 😖

jarunka102
24. dec 2018

Krásne a požehnané Vianoce 2018 Vám praje Bianka s rodinou 💝🎄🎁😍🎍

olylili
24. dec 2018

Krásne Vianoce prajeme 😊🎄💫

suzie28
25. dec 2018

Pripájame sa .. krásne sviatky prajeme 😘🎄🥂

kattky
25. dec 2018

@jarunka102 Ahoj. Ako sa mas? A ako tehotenstvo?

jarunka102
25. dec 2018

@kattky ahoj...bozinku az mi slzy vysli,ze na mna niejaka dusicka mysli z tejto skupiny 😍 ale nemam sa velmi dobre :/ som v 25tt a hrozi nam predcastniatko :( a vy sa ako mate?

blondie257
26. dec 2018

babenky... sice je uz po sviatkoch a nestihla som. vam. popriat stastne a vesele a. hlavne pokojne....ale myslim na vas vsetky....
my sme mali zhon... a tyzden pred sviatkmi.. lebo nas tatino este len vtedy dosiel dom asa dohanlo co sa nedalo spravit bez neho....
takze tento rok ani vyzdoba ani pecenie nebolo 😒😭 no sviatky presli aj bez toho... hlavne ze sme boli spolu...

@jarunka102 drzkajte sa aby ste to potiahli co najdlhsie ako sa len da.... takze klud pokoj.... a drobcekovi odkazujem ze nech sa neponahla ze mu je tam ešte fajnucko teplucko a vonku zima tak nech este vytrva v brusku

blondie257
26. dec 2018
blondie257
26. dec 2018

@oravocka mali sme obdobie.... iked sa nehodila o zem... ze surovo..... ale s vreskotom.. krikom si sadla... potomlahla.... a becala.... parkrat na ulici.... v obchode ale..... zabralo ak som sa proste otocila... a sla od nej prec.... povedala som jej ze je skareda ze taku Emku nechcem pri sebe.... v tommomente sa postavila a utekala za mnou splacom a stverala sa na mna a mojkala ma aby som ju nenechavala
pripadne zabralo ak sa niekto cudzi ozval... ona sa cudzich ludi boji.... takze sapostavila a utekala za mnou....

uz sa nehdze... proste si to nevsimaj a chod prec od nej... onapochopi ze takto to nedociely.... chceto cas a trpezlivost a nepolavit....

drzkam palce aby ste to obdobie dali

kattky
27. dec 2018

@jarunka102 jeeej az tak ? No tak nezabudla som na teba ... A co sa azda uz otvaras?

jarunka102
27. dec 2018

@blondie257 dakejeme. Kazdy den jej dohovarame,ze este ma cas...ale kazdym dnom je to horsie...

jarunka102
27. dec 2018

@kattky to zatial nie,ale mam strasne bolesti uz akoby kontrakcie,niekedy to az do prisernych krcov vyhusti :( dr ma pozerala,ze to nie je dobre,ze taketo bolesti nemaju byt a kontrakcie tak skoro akoby uz rodit som mala tiez nie. Ak by bolo velmi zle,mam ist na prijem do nemocky a budem tam lezat na infuzkach. Ak nezaberu ani tie,tak sa ide rodit :(

kattky
27. dec 2018

@jarunka102 aha ... Tak snad vydrzis co najdlhsie. Ale pri prvom tehotenstve si nemala take problemi ze?