Termín júl 2017
Ahojte.Tento mesiac som ešte založený nenašla 😉.Uvidíme či to bude aj keď testy sa už tvária"duchovo"😃.Ak to nevide mne dúfam ,že téma poslúži ostatným a verím že nás bude veľa,Tak ktoré uz tušíte? Čakáte?
@jarunka102 na kolko ti kleslo zelezo?vraj je dobra melasa na doplnanie zeleza.
@jarunka102 ou ... Tak snad tie lieky zaberu. Ako malo mamiciek uz tu chodi.
@jarunka102 ja som bola na tom tiež tak počas tehotenstva a tiež som mala problém so železom . Zvyšovali mi dávku a stále nič ... nikto má neupozornil že železo je potrebné brat s vitamínom C aby sa vstrebalo .. potom som našla nejaký Syrup ktorý obsahoval železo a Vitamin C ... po tom som mala level železa v norme.... stále nižší ale už som nebola pod čiarou v tých ich tabuľkách ..
Ahojte kocky. Prosim vas, tie, ktore nedojcite, davate detom umele mlieko alebo uz aj kravske? Kolko mlieka vam vypiju denne? Dakujem krasne 🙂
@kattky no dnes som mala na hematologii este menej hemoglobinu...velmi rychlo mi to klesa. Dufam,ze zaberu,inak dopadnem velmi zle. A mas pravdu,uz tu skoro nik nechodi do tejto skupiny. Skoda :/dufam,ze v aprilovkach to takto po porode neskonci...
@vallll ahoj...my davame nasej umele mlieko 180ml rano a kravske mlieko 180ml vecer. A cez den dostava mlieko formou pudingu,jogurtu....
@jarunka102 ahoj. Ja tu chodím, kukam ako sa máš, ako sa darí. Keď tie naše babuľky nás tak zamestnávajú, že asi nie je čas ani napísať😂 držím palce, nech sa ti darí, aby ti dobre dopadlo. Ferro-folgama - z toho ti tiež býva ťažko? Ja som užívala to
@oravocka ano to som brala pri Bianke a horor to bol
@jarunka102 no predtym tu aj @zuzacka16 chodila a aj blondie a teraz ked sme tu styri ta az vrla
babuleeee, je nás tu viac, ja sledujem, keď mám čas, len neni času prispievať. naša drobka neznáša, keď som pri PC, mobil pri nej nepoužívam, keď nemusím. v prvom rade, držím prsty, jarunka, nech to dobre dopadne a malá sa ešte zdrží v brušku čo najdlhšie. obdivujem, že ste sa tak skoro odhodlali na druhé. my sme s mužom skôr nejak ticho odsúhlasili, že bude jedináčik, jedine, že nááááhodou sa pošťastí :D
inak nám slečna začala chodiť až na 15mes., ale vynahrádza si to teraz. je nezastaviteľná. máličko spí, veľa rozpráva, ale je to zlatíčko :D ľudia vonku sa pri nej zastavujú, že také malinké dietko už chodí :D :D ostala drobučká, má len 8,5kg, 75cm, takže vyzerá o dosť mladšie.
@jance333 to nevadi,ze ti zacala chodit az neskor. Nasa tiez ked zacala chodit,tak sme sa stretli s komentarmi,bozeee jaka malinka cupka 😂 teraz trosku podrastla a pribrala...ma 81cm a 9,2kg 🙂 ale aj tak ked sa na nu clovek pozrie je drobec 😂 no a co...hlavne,ze su zdrave 😍
Maja babuľka vyzerá ako dvojročná sesternica a bratranec. Má 14 kg a výškou je ako oni. Neposedi ani chvíľku, len keď spí. Ohybna je neskutočne, dá si nohu za hlavu😂
@jarunka102 mne práve toto super sadlo, užívam dlhodobo
@oravocka super...mne to robilo problem
Ahojte dievčatá ;) niekto ma tu nedávno označil, lebo že sem chodí čoraz menej mamičiek, áno je to pravda, lebo väčšinou sú mamičky v súkromnej skupine, takže asi preto, no ja sem chodím, čítam vaše príspevky, ale väčšinou neodpisujem, lebo len tak rýchlo to preletím..vidím, že viaceré z vás už opäť čakajú prírastok, čomu sa teším a prajem vám všetkých príjemné a hlavne úspešné tehuľkovanie ;)
My sa máme celkom fajn, to moje 18 mesačné šidlo je zas choré po mesiaci, ale teraz tak vážnejšie, má zápal prínosových dutín, tak som z toho už nešťastná, lebo pred mesiacom to bol sopeľ a potom kašel a predtým asi 3-4 týždne tiež sopeľ a kašeľ, neviem ako ju ubrániť pred tým už, von chodíme, s deťmi sme tak normálne, tak ja už neviem, potom keď príde škôlka, tak to bude asi katastrofa :( momentálne sa ju snažím učiť na nočník, lebo vie pekne ukázať, keď sa vykaká do plienky alebo pociká, no nočník či redukciu na veľké WC nechce ani vidieť :/ už nám chýbajú posledné 4 stoličky zadné a máme kompletný chrup..s jedlom problém nemá, zje všetko, čo nezje ju :D :D
Pekný týždeň všetkým ;)

@milagros no to bude problem...ja mam uz strasne zniceny zaludok...zo vsetkych liekov na zelezo ma boli zaludok :/