icon

Termín júl 2017

melanka13
31. okt 2016

Ahojte.Tento mesiac som ešte založený nenašla 😉.Uvidíme či to bude aj keď testy sa už tvária"duchovo"😃.Ak to nevide mne dúfam ,že téma poslúži ostatným a verím že nás bude veľa,Tak ktoré uz tušíte? Čakáte?

miriama11
12. mar 2019

@slniecko323 jasne , bude len lepsie, este keby si zvykol na flaskove tak by bolo super, uz by bol pokoj

kattky
Autor odpoveď zmazal
kattky
19. mar 2019

@jarunka102 ahojky moja. Uz ste doma?

jarunka102
20. mar 2019

@kattky ahojky 🙂 aaano konecne nas v nedelu pustili domov. Sice s miernou zltackou,ale predsa. Chodime na kontroly,zatial je to ok a Elenka pekne napreduje,snad sa to udrzi. Bianka ju prijala dobre,az prilis. Stale ju chce vidiet,mojkat,hladkat a pusinkovat 😍 uz mame ako taky system doma,takze zatial je to ok 🙂

kattky
20. mar 2019

@jarunka102 super teda. Mas doma babinec. Mas dost mliecka? My sme dnes boly prvykrat v skolke na dvore pri detoch

jarunka102
20. mar 2019

@kattky juuuj smejo,jaky je rozkosny 😍😍😍 mlieko zatial chvalabohu mam,ale papame stylom,ze ja si odsajem a ked vstane,davam jej z flase lebo na prsniku mi zaspava a potom malo spapa...ale ked papa z flasky,tak sa napapa dobre. Je to namahavejsie,ale tak musi vela papat kvoli zltacke,takze zatial fungujeme takto. A hej,mam babinec 🙂 bude to zaujimave ked bude vacsia,taka rocna...lebo teraz este len spinka,tak to ani nevieme,ze ju mame

ngl
20. mar 2019

@jarunka102 a ako fungujete cez den? Ja mam z toho dost nervy...napr ked idete von a starsia vymysla? 🤔

kattky
21. mar 2019

@jarunka102 tak aj z tej zltacky je ospala. Mne ked daju moje krsniatko na ruky, ta ja uz tak s nou opatrne robim, lebo uz som zabudla aj s takym malym babom narabat. Ja by som tiez raz cgcela mat dievcatko ak by to vyslo. Teraz nemam ta paradim krsniatko

jarunka102
21. mar 2019

@ngl vies co,dnes sme boli prvykrat sa prejst v parku,lebo bolo fajne a kedze nam dnes oznamila dr. ze zltacka je uz zazehnana,tak sme sa rozhodli stravit poobedie prechadzkou. Aj tak dievcatam treba slniecko a starsia by sa doma nudila. Aj ona tiez vymysla pri obliekani,pri jedeni...je drza a vrieska a tiez sme z toho na nervy. Dnes mal muz otrasnu naladu a odniesla som si to ja :( od kedy som doma si ma poriadne este nepomojkal,ani nic take...na to ako ma chcel mat doma som cakala nieco viac...este psom sa ujde viac pozornosti ako mne a presne toto ma vystavuje este viac...je to tazke...teraz sa to este ako tak da,nejako si dievcata stale s manzelom podelime,aby sme sa vychystali zavcasu. Aj co sa tyka domacnosti, pomaha mi dost... Ale ked od buduceho tyzdna nastupi do prace,neviem ako zvladnem obe vonku. Este obycajnu prechadzku ano,ale napr. obchod ostane asi na manzelovi...no len kym sa vsetky tri vychystame von,aj tma bude 😂😂😂

jarunka102
21. mar 2019

@kattky hej no,ako pises...kvoli zltacke je taka. Ale dnes sme po kontrole a Elenka vyhrala nad zltackou 🙂 je to mala bojovnica,ale spekuluje presne ako Bianka 😂 ja som tiez chcela parik,chlapca dievca...ale vysli nam dievcata,som stastna a vdacna...srdce sice stale tuzi aj po synovi,ale telo a psychika,no neviem ci sa na to este dam. Ked aj,tak az ked budu dievcata v skolke alebo v skole...
Drzim ti palce,aby sa ti postastilo aj dievcatko 🙂 je to super mat baby...tolko sponiek uz mame doma 😂😂😂

kattky
22. mar 2019

@jarunka102 hmmm verim tomu. My sme aj vcera boly v skolke a bolo super. Este lepsie ako pred vcerom. Isly sme domov s placom, lebo necgcel ist

miriama11
22. mar 2019

@kattky ja som bola zo starsou v skole a tiez nechcela odist😂nevie co ju caka 😂ale isli sme bez placu

kattky
22. mar 2019

@miriama11 jemu sa tam tak deti tesia a aj mu pomahaju ked prelieza cez nieco aby nespadol, alebo by ho chcely na kolotoci vozit, no to im nedovolim, lebo oni rychlo krutia a to by spadol

miriama11
22. mar 2019

@kattky mojej stelke tiez sa paci v skolke, pojdeme uz na zapis teraz co bude

slniecko323
10. apr 2019

Ahojte. Uz ste niektora davali dietatko do velkej postele so zabranou? Maly mi tam nechce spinkat...

ngl
10. apr 2019

@slniecko323 ano,uz 2 mesiace tam spi. Zacala som na poobedny spanok,jasne ze najprv stale za mnou chodila s akutnymi prosbami ako cikat atd ale potom pochopila a teraz bez problemov

oravocka
10. apr 2019

@slniecko323 my máme veľkú postieľku 140x70, tam sa jej páči a má dosť miesta. Z veľkej postele odchádza, to pre ňu nie je na spanie, ale na hranie. Zatiaľ teda ostáva vo svojej. Ale cez leto chceme prerábať, lebo budeme mať školáka, tak možno zmeníme posteľ

slniecko323
10. apr 2019

No ono mozno nebude problem v postielke, ale v tom,ze bol.pred mesiacom odstaveny.. Cumel nema, tak nevie zaspinkat. Neviem ako mu mam pomoct. Inak zle som napisala uvodny príspevok. Nechce mi spat v postielke, tak uvazujem o posteli.. Asi tym ale nic nezmenim :(

kattky
11. apr 2019

@slniecko323 Moj este len teraz zacal spat cez den v postielke ale cez noc je este vzdy s nami.

slniecko323
12. apr 2019

@oravocka my mame klasiku postielku, ale zacal nam hystericky plackat ked uz ideme do spalne na spanie.. takze to asi nebude postielkou, ale ma strach ostat sam... hoci som vzdy pri nom ked zaspava.

jarunka102
12. apr 2019

@kattky cosiii a my sa chystame kupit Bianke postel 🙂 lebo Elenka nechce velmi spat v koliske a Bianke sa minule stala nehoda v postielke,tak radsej jej chceme postel.

kattky
14. apr 2019

@jarunka102 azda spadla z postielky? Ja co poznam kamosky ta vsetko teraz dievcatka maju, alebo cakaju. Ja tiez by som velmi chcela no uvidime. Mozno ku koncu roka. Mozno na Vianoce su dame darcek ak by sa zadarilo na prvykrat ako aj pri malom sa zadarilo. Uvidim este co na to moj povie. A mozno sa aj svagrine zadary, tak by sme naraz boly v ocakavani.

kattky
15. apr 2019

@vierkadominik1 ahojik ako sa mate? Mala ako? Uz dlho si tu nic nepisala ...

vierkadominik1
15. apr 2019

@kattky ahojjjj kattky no to veru že dlho som tu nebola a to preto lebo pri mojich 3 deťoch mám dosť celý deň nabitý 😉sofinka sa ma dobre je to riadny sintir 😁 akurát sme boli chorý vracala mi aj hnackovala nechcela jesť iba MM .s čo ty ako aj malý damianko zdravý ste?

jarunka102
15. apr 2019

@kattky vies co,nespadla. Ale ked schadzala dole,zakvacila sa jej nozka a ostala tam chuda vysiet za tu nozku a strasne plakala :( ja som to nevidela nastastie, muz po nu siel. Preto nechceme riskovat a radsej sme jej objednali postel.
Drzim palce pri skusani babatka a nech sa teda zadari dievcatko 🙂 my skusime ak Pan boh da neskor chlapceka,ked budu dievcata uz chodit do skoly a ja budem pracovat.
A ano zase bol urodny mesiac na dievcata😍

kattky
15. apr 2019

@vierkadominik1 my sme dravy chvalabohu. Cizze kojis este? Damkovi akurat ocne zuby idu, tak je mrzutejsi a tiez je velky zbojnik. Keby mohol, tak aj na hlavu mi vyjde

kattky
15. apr 2019

@jarunka102 tak snad sa to nam obrati. Nam na dievca a vam na chlapca

vierkadominik1
19. apr 2019

@kattky najhlavnejšie je zdravie.prajem veľa zdravicka.no tak to mi hovor aj moja keby mohla tak mi vylezie na hlavu haha

jarunka102
21. apr 2019

Milé dámy,pekné,pokojné a požehnané Veľkonočné sviatky Vám prajú Bianka a Elenka 💗

kattky
21. apr 2019

@vierkadominik1 ale lepsie, ze su zive ako utiahnute by maly byt