icon

Termín júl 2017

melanka13
31. okt 2016

Ahojte.Tento mesiac som ešte založený nenašla 😉.Uvidíme či to bude aj keď testy sa už tvária"duchovo"😃.Ak to nevide mne dúfam ,že téma poslúži ostatným a verím že nás bude veľa,Tak ktoré uz tušíte? Čakáte?

kattky
21. apr 2019

@jarunka102 aj vam kraaasnu velku noc prajeme ...

kattky
23. apr 2019

Nas maly sibac. Najviacej vysibal psa u babky 😀

jarunka102
23. apr 2019

@kattky eeej,ale mu ti sekne 😉

kattky
23. apr 2019

@jarunka102 Na klobuciku mal este folk stuhu a aj korbac mal s fadebnymi a aj folk stuhami. Tento rok bol vyfesakivany. Kazdy vravel, ze takeho sibaca este nemaly

jarunka102
23. apr 2019

@kattky nooo vidis,tak si bola pysna mamina 🙂 zlaty je 😍

miriama11
23. apr 2019

@kattky jej rozkosny je.😉aj ja som starsiu obliekla do ludoveho ale tak bolo to na 5minut😂a uz bola mokra

kattky
24. apr 2019

@jarunka102 samozrejme, len uz ku koncu sa mu nechcelo sibat a u babky mal aj zastavku na spanok

kattky
24. apr 2019

@miriama11 jemu to na prekvapenie dlho vydrzalo ajurat uz pred poslednym miestom co isiel krsntnu vysibat, tak si odtrhil snurku na koseli

vierkadominik1
25. apr 2019

@kattky to áno veru tak

vierkadominik1
25. apr 2019

@kattky krasavcek jak z časopisu je

kattky
28. apr 2019

@vierkadominik1 ma velmi dlhe a huste mihalnice a kazdy cudzi co ho zvada, tak hned ze ake ma krasne mihalnice, alebo rovno ze oci a potom mame s nin balamuty, lebo je zly ako cert.

jarunka102
12. máj 2019

Krásny deň matiek prajem 😘

katarinka273
12. máj 2019

Maminky, krásny deň vám prajem 💐

kattky
20. máj 2019

@jarunka102 ahojik. Ako sa mate? Ako to zvladas s babami?

jarunka102
20. máj 2019

@kattky ahoj...tak ja som uz jak zombik,unavena,ubolena...mam oretazenu pravu ruku a uz sa k nej pridali v noci aj krize. Hrozne bolesti mam,sa neviem ani pretacat a ked musim k malej vstavat,tak so zatatymi zubami a slzami v ociach....Baby maju premenlive obdobia,podla pocasia. Su dni,ked ja uz revem a najradsej by som z okna vyskocila...ale su dni,ked je zas fajn,vsetko si pekne stiham,no co ti poviem,tak rozne...ale hlavne,ze su zdrave 🙂 a vy ako?

kattky
21. máj 2019

@jarunka102 tak Damiankovi idu ocne zuby naraz zo stolickami. Mal nadchu a aj chytene hlasivky za tyzden. Boly sme aj preventivne u dr aby ho preistotu popocuvala, tak reval este sme len do cakarne prisly a pri dr ani nehovorim ako reval. Najhorsie je ked nemoze ist vonku. Vtedy je akoby znudeny a je aj mrzuty. Dnes prsi, tak vonku niesme no zatial ok. Uvidime dokedy

jarunka102
21. máj 2019

@kattky joooj to aj nasa Bianka place este len do cakarnr vojdeme a triaska ju chyta,ked vojdeme do ambulancie,rakze viem o com pises. Nasej ocne zubky uz vysli vsetky,teraz ostali uz len stolicky. A pocasie sa veru pokazilo a Bianka je z toho tiez znudena doma a zla...no ale ta co narobim :/ musime zase pockat na lepsie pocasie...uz nech je konecne teplo,ja uz chcem leto :( nemusi byt 300 stupnov vonku,staci aby bolo prijemne teplo,tak na tricko a kratasy,aby som s babami mohla chodit vonku

kattky
22. máj 2019

@jarunka102 no veru. V nedelu tusim bolo uzasne. Maly mal kratasky a tricko. Uz ma take hnede opalene rucky a aj krk. V lete bude ako cokoladka. Len tu iz nik nechodi. Na zaciatku a pocas tehu tu to bolo super.

vierkadominik1
27. jún 2019

@kattky ahoj ako sa mas?? Ja som nazad tehotna neplanovali sme to ale stalo sa.len sa toho bojim ze ako to zvladnem 4 deti to je na mna uz vela

jarunka102
27. jún 2019

@vierkadominik1 jeeej gratulujem 🥰 nejak to uz zvladnes...v skupinke apriloviek 2019 mame take mnohodetne maminky...a dokonca jedna mala tri, cakala stvrte a v osmom mesiaci tehu jej zomrel manzel 😥 vsetky nas to zasiahlo😥 ale kvoli detom to zvlada super a my ju vsetky povzbudzujeme a obdivujeme. Tak sa neboj...si super mamina a budes nou aj pre dalsie babo😉 a spolu to zvladnete😉

vierkadominik1
28. jún 2019

@jarunka102 dakujem za podporu a je mi velmi luto tej zeny ze prisla o manzela😢

kattky
28. jún 2019

@vierkadominik1 Ahoj. Jeeej super. My planujeme tiez ale az koncom roka ak sa zadary. Nechcem rodit opat v lete. Ty mas kedy termin? Blahozelam. A zvladnes to uvidis 😉

oravocka
28. jún 2019

Ahojte baby. Ako sa máte? Ja si malú užívam omnoho viac ako prvého syna. Je aktívna, zlatá, máme vonku bazén, tak sa bavkame. Muž ide od augusta na materskú, tak ja asi pôjdem do roboty. Ale veď aj on má nárok starať sa, tak nech si užije. Máme také super obdobie hádzanie sa o zem, všetko chce a tak. Dnes nám začínajú prázdniny, tak sa teším. Pa. Užívajme si naše drobce. Krásne leto prajem

vierkadominik1
29. jún 2019

@kattky ahoj a diky tak termin by som mala mat podla vypoctu tu na nete 28.2.2020.ked som cakala sofi tak som sa na to tehu velmi tesila a uzivala si to a ked som sa dozvrdela ze som nazad v tom tak je to sklamanie.sorry ze tak pisem ja viem ze dieta je Bozi dar ale mne uplne stacia 3 deti

cammille
29. jún 2019

@vierkadominik1 citam ze cakate stvrte dietatko😊 neboj, bude to super, my cakame sieste, a je uzasne mat tolko deticiek, je to to najkrajsie, co nam zivot mohol dat🤩 da sa to zvladnut uplne v pohode, a ked ich uvidis vsetkych styroch pohromade ako sa spolu hraju...niet krajsi pocit😊

kattky
Autor odpoveď zmazal
kattky
29. jún 2019

@vierkadominik1 zvladnes to uvidis. Drzim palce, aby ti to vsetko dobre dopadlo. Potom priebezne pis co a ako 😉

jarunka102
1. okt 2019

Ahojte. Blížia sa nám Vianoce. Tie čo máte dcérky,čo sa chystáte kupovať pod stromček?

miriama11
2. okt 2019

@jarunka102 teraz vidim ze si dala prispevok. Minule asi do inej skupiny

jarunka102
Autor odpoveď zmazal