Termín júl 2017
Ahojte.Tento mesiac som ešte založený nenašla 😉.Uvidíme či to bude aj keď testy sa už tvária"duchovo"😃.Ak to nevide mne dúfam ,že téma poslúži ostatným a verím že nás bude veľa,Tak ktoré uz tušíte? Čakáte?
@jarunka102 tak dakujem pekne, lebo v januari mi dr nasiel nieco na maternici no nepovedal mi ani vo to je lebo sam nevedel no cytostery vysli v poriadku. Nekazal mi ani prist na kontrolu ci sa to nezvacsuje alebo co. A teraz som bola na dovere ta mi tam dal diagnozu nejake slabsie prednadorove ochorenie a vysetrenie kvoly zapalu krcka maternice tak neviem teraz ze co a ako. Ci sa mam potom preventivne objednat na kontrolu ked sa to trocha s tym virusom utisi, alebo co ... no neviem ...
@kattky cozeee?😱😱😱joj moja,tak snad to nie nic vazne a das sa dokopy🙏
@jarunka102 ved to ze neviem kvoky comu mi take diagnozy tam dal ked ja neviem onicom. A chcela som ze pohdem na kontrolny USG no teraz uz sa nedostanem nikde a este som stale chora. Uz druhy tyzden. Stale kaslem ako tuberak a beriem uz druhe ATB
@kattky och🙈skore uzdravenie
@jarunka102 dakujem krasne. A vy ste zdravy?
Ahojte. Ako to zvladate doma?
@kattky ujde to
@jarunka102 Damiankovi je uz tak dlho, ze uz place ked ide od nas niekto autom prec, ze chce ist aj on. Maly sme uz 2x po 14 dni karantenu, tak to bola hroza
@kattky no nase dievcata su tiez z toho na nervy...snazime sa chodit aj von,ale nie tak casto ako by chceli a potrebovali. Snazim sa ich doma zabavit,ale darmo,taha ich to von 🙈 uz len vydrzat. Vcera Bianke kupil muz kolobezku,tak trenujeme 😁
@jarunka102 my sme kupili Damkovi detsky krovinorec. Susedkyn syn mal a vzdy bol velky plac ked ho videl s nim kosit, lebo velmi ho chcel.
@jarunka102 no ake su zlate ... bambulky ... 🙂
@kattky dakujem🥰
@jarunka102 moj Damianko sa najradsej hra zo svojou sesternicou. Je sice medzi nici 10 rokov rozdiel, ale laska nadovsetko. Sestrine deti sa s nim moc nechcu hrat a to su mkadsie od nej. Ale co uz ...
@jarunka102 a tak si frajeruje pri aute 😁 asi trepe konovi ze vsetke fotky otaca opacne
@kattky 😁😂😂hej riesia to aj zienky v inej skupinke kde som,ze fotky naspak sveta🙈
Kraaasny chlapcek😍
@jarunka102 vsetko najlepsie Bianke prajeme 😘
@kattky dakujemeee 🥰
@kattky všetko najlepšie k narodeninám prajeme 🎂🍀😊
@katarinka273 dakujeme 😊
Ahojte . Neviete mi poradiť .. Mala bude mat tento mesiac tri roky .. takze mi konci rodičovský príspevok ... kam mám ísť sa potom nahlásiť? Rušia to automaticky alebo musím prísť osobne ? ďakujem

@kattky podari moja,neboj nic...my sme sa tiez natrapili,pri prvych dvoch tehu,aj pri Bianke. Bianka bola pozehnany anjel z neba...a Elenka sa podarila na prvykrat ako darcek 🥰 budem ti drzat palce 💗