Termín júl 2017
Ahojte.Tento mesiac som ešte založený nenašla 😉.Uvidíme či to bude aj keď testy sa už tvária"duchovo"😃.Ak to nevide mne dúfam ,že téma poslúži ostatným a verím že nás bude veľa,Tak ktoré uz tušíte? Čakáte?
@1aduliatko1 drzim palce na vysetreni. Ja som prave vysla z ordinacie. Ardiecko nam bije 😊😊😊 a velkost presne ako vychadza 7tt+3 tak som trosku kludnejsia na chvilku. Teraz idem 19.12. Na poradnu.
@1aduliatko1 mi nezobrazilo posledny prispevok takze som nevedela ze si uz po vysetreni. Tak super. Gratulujem k srdiecku ;) tiez idem 5teho na krv
@stacie96 kedy si mala posledný menzes?
ďakujem aj tebe gratulka...hlavne že bije 🙂
@1aduliatko1 posledny menzes 30.9. Termin mi vychadza na 7.7.
@stacie96 presne tak som mala aj ja, 30.9.....no asi je bábo o týžden menšie teda...šak uvidíme pri ďalšom meraní
Ahojte maminky a buduce maminky 😊 pridavavam sa aj ja k vam do skupiny. Tri dni dozadu som si robila digitalny test a vyslo mi, ze som tehotna a v 4-5tt 😊 zatial to nemam od lekara potvrdene, ale mam uz synceka, cize som si vuac nez ista, ze tehu som 😊 na nete som si pocitala datum porodu a vychadza mi na 17.7 a ze som v 7tt 🙂 uvidime ako to dopadne tento tyzden u lekara 😋
Joooj úplne ma to dojalo💜 až sestrička vybehla a vravela mi aj s Dr že nech neplačem lebo keď vyjdem von z ambulancie tak si ostatné budú myslieť že ma vnútri týrali 😂
Ahojte 🙂 pridávam sa aj ja k júlovčatkám 🙂 ale neviem či nám srdiečko bije už lebo som bola u dr piatok a nebilo a ideme zajtra tak dúfam že ma potešia dobrou správou 🙂 podľa mojich výpočtov by som mala mať termín 8.7. 2017 🙂
@bibkak tak držím palce, aby zajtra pekne bilo 😉
Ahojte mamičky a nastávajúce mamičky🙂 pridávam sa. Môj test bol pozitívny ešte pred očakávaným menzesom🙂 hcg 11330 a potom o deň 22430 takže pekne stúpa🙂 srdiečko nám bije tak už len doma oddychujeme. Som po 2 potratoch takže automaticky rizikové tehotenstvo mám. Odbery mám 8.6 🙂 príjemné tehuľkovanie
😀 8.12 😀 nie 8.6
@lyly11 držkaj sa a dávaj na seba pozor
Inak baby aj vy ste také unavené? ja nemám síl, energiu, je mi zle, na odpadnutie - mávam nízky tlak, keď sa nenajem, je mi zle, keď sa najem je mi ťažko a brucho nafúknuté ako balón....dnes som si s malým pospala na obed skoro 2 hodiny 😀 😀
v noci som nemohla spať, akosi sa mi zle dýchalo, musela som stále vetrať..
@kchan aj ja som dnes bola 7tt som dneška.
Ahojte dievčatá 🙂 ja som v 6.týždni. K Dr mám ísť az v pondelok 28.11. Som hrozne nedockava najradsej by som sla hned. Inak nemam ziadne príznaky. Prsia ma boleli asi 3 dni intenzívne a teraz uz takmer vobec. Jedine co tak ma strašne ku koncu dna nadúva :D az mam strach ci je to normálne ze nic necítim a je mi viac nez fajn.
Dievčatá aj vy máte problém nakupovať potraviny?Ja som bola dnes v obchode ako mechom udreta.Pri všetkom čo som hodila do košíka má bud naplo..alebo som musela sto krát v hlave prehodnotit čo budem variť. Vsetko mi smrdi. Asi budem posielať muža nakupovať,bo ak to pôjde takto dalej..budeme mať v chladničke len kečup. 🙂
@sushizienka mna dnes natiahlo, keď som ráno otvorila chladničku. išla som len krpcovi zohriať mliečko.. Takže ťa chápem, mne tiež nič nejde na chuť ☹
@1aduliatko1 ja mám to isté..toto je moje druhé tehotenstvo a vôbec si nepamätám že by som bola pri prvom tak unavená ako som teraz.
Ahojte baby, tak sa k Vám pridávam. Ešte síce nemáme ofiko potvrdenie od mojej gynekologičky a však včera na pohotovosti, nám pani doktorka ukázala naše dva poklady zodpovedajúce veľkosťou 5t+6. Podľa poslednej MS, máme predpokladaný termín 16.7. ale prvá veľká kontrola, snáď už aj s bijúcimi srdiečkami nás čaká až budúcu stredu
@sushizienka zle mi bolo aj pri prvom...ale takáto unavená som nebola, chodila som aj do roboty, teraz som fakt k.o. 😀 😀
@lucik284 jééj, tak tebe dvojnásobná gratulácia 😉 ak sa smiem spýtať, prirodzene sa podarili dvojky?
@1aduliatko1 Ďakujem krásne, len teraz trošku stresu, keďže som cez víkend špinila a musím brať duphaston. A dr. v nemocnici mala len nejaké slabšie sono, tak nevedela, či nám srdiečka bijú alebo ešte nie, ale aj keby nie ešte je to v pohode. Už len vydržať do tej stredy.
@lucik284 ja tiež beriem duphaston...aj pri prvom som brala, špinila som a pomohol 🙂 držím palce
Baby ja tiež beriem duphaston už preventívne nakoľko už 2x neúspešne. Ale verím, že tentokrát to zaberie🙂

Tak srdiečko nám bilo pekne, podľa sona som len 6+2 (týžden mi tam lieta) ...kontrola a na krv idem 5.12., ak bude všetko v poriadku, dostanem aj tehot. knižku 😉