Termín pôrodu apríl 2017
Ahojte baby, su tu uz nejake, co maju termin v aprili 2017? Boli ste uz na prehliadke u svojho gyn? Mna objednal doktor na prvu prehliadku az v 8TT tak som nervozna ako prehliadka dopadne. Povedal, ze nema zmysel chodit skor, ze aj tak by nic nevidel 😒
Este otazka mate doma niekto psa ,furt chce na mne spat lezi mi na bruchu a drichme na nom este ze je to maly pes a ne vlcak 🙂
@36evina36 my mame 2fenky (6kg a 8kg), kde sa pohnem tam ma prenasleduju a to hlavne ta mensia, idem len cikat na wc a ona mi knuci pred dverami, cely den ta mensia spava na mne okolo mna a ked niekto pride tak zase ta väcsia si na mna vylezie oprie si mi hlavku o rameno a tak ma strazi, ked sa niekto nablizi ku mne tak vrci (ale nikdy nehryzla ani nehryzie 🙂 ) a spavam asi takto ako na foto 😀 + v noci mi vzdy jedna hreje chrbat a druha brucho 🙂 vzdy to boli moje maznacky ale az taketo nie
@kachita ja som tiez taka zduta, nechapem, ale este stale si robim nadeje, ze to prejde a brusko porastie pekne pomalicky. Ja si ten Femibion davam, vcera som si kupila. Ci je to nutnost neviem, ale istotne neublizi si myslim. Na placebo funguje urcite a snad aj na ine pomoze 😉
@nikolienko my sme si vcera uvedomili, ze psik to vedel skor ako my. nikdy predtym neprisiel a nelizal mi pupok a nesnazil sa mi lezat na podbrusku. teraz tak spava stale, zasadne primknuty k brusku 😉
@36evina36 mám psíka a tiež ma furt prenasleduje. Štverá sa po mne. Spáva mi tak, že má hlavu na brušku. Je to maznátor prvého stupňa. 🙂
@kvetakinderko je to tak oni to vedia vycitit velmi skoro 🙂
@36evina36 tak to si beriem z teba priklad
@kvetakinderko
@nikolienko mne by manzel do postele psa nepustil, ale s mojim poslednym psikom sme spolu spavali a bolo to neopisatelne krasne
@kachita aj moj bol na zaciatku taky ze maju pelechy nech spia tam 😀 a teraz ked je doma tak ich sam vola do postele aby im nebolo smutno 😀 ja sa skor snazim ked je manzel doma tak aby aspon zaspavali vo svojich pelieskoch a nad ranom sa vzdy pridu zohrievat k nam pod paplon 🙂 len teraz ako som zistila ze budeme mat mimi tak sa viac a viac pchaju do postele a ja ich to chcem odnaucit lebo ked pride babo tak bude plnka v posteli 😀
@kachita
@nikolienko moj kocur bol tak nauceny , ked manzel bol doma, tak spal v pelechu a ked bol v robote, tak kocur mne pri nohach
@kachita My mame tiež mačku a v novembri som hľadala o tom a prenáša sa to iba ak máš ten zachodik vnútri a cistis to ... Že ona to má v tých výkaloch a tehotné by to čistiť nemali 🙂 a každých pár hodín by sa mal ten zachodik čistiť keď si tehotná 🙂 inak by sa to prenášať nemalo 🙂 so mnou mačka spáva aj spávala a chodi normálne vonku sa vyspinit a chvalabohu aj keď mi brali krv tak všetko v pohode 🙂 veľa báb vravelo že to majú doktori len zafixované že mačka a atehotna nemozu byť spolu a pritom nemali žiadne problémy z toho 🙂
@nikolienko moja ma tiez pelech a este aky drahy a ma v nom akurát hracky nahadzane
@nikolienko u nas to vyzera takto
@36evina36 takto to bude vyzerat za niekolko mesiacov 😀 😀
@nikolienko hahaha, super foto
@kachita to som uz daaaavno daavno videla na FB tak som si to stiahla a poslala manzelovi ze takto to dopadne u nas doma 😀
Baby myslite ze vecerny rozhovor stilu citujem svadbu chces pred alebo po mozem brat ako ziadost o ruku
Skoro som na nom umrela od smiechu
@36evina36 to znamena, ze o tom rozmysla, normalne mu povedz ze chces zasnuby, teda nejake poziadanie o ruku, kludne humorne, ale povedz to. Ja som vzdy rozpravala o zasnubach, smiala som sa z mm ze kedy to bude, velmi som sa tesila z nas dvoch a tak ma mm prekvapil (robi si srandu, ze aby mal pokoj, tak ma radsej poziadal o ruku, ale je to skryty romantik)... Ta mala cervena bodka som ja
Baby, ja som včera bola znovu po týždni na kontrolnom ultrazvuku a lekár mi vraví, že všetko v poriadku. A potom z neho vyšlo... Sakra.... Zľakla som sa, že čo mi ide povedať, pretože minulý rok som v novembri potratila. A on že, veď sú tam dve!!! Som v šiestom týždni a už im bijú srdiečka. O tri týždne idem na sono zasa, veľmi sa teším, ale aj bojím. Ale hovorím si, že všetko je (a bude) tak, ako má byť. Verím, že to bude v poriadku. Snažím sa byť v pohode, lebo mám už 32 a budú to naše prvé detičky.
Ahojte, tak aj som v tom 🙂 radosť veliká, posledná menstrucia 13.7. doktor ma objednal 23.8. bude už nievo vidiet? moje prve tehu a mám hrozný strach aby bolo vsetko ok. inak prsia bolia velmi a troskku krce v podbrusku a brucho velmi nafuknute vyzeram jak v 5 mesiaci.vsetci v robote na mna pozeraju 🙂 je to Ok?
dakujem

@kachita zduta som aj ja v noci vyfuknem a od rano nafukujem nanovo