Termín pôrodu apríl 2017
Ahojte baby, su tu uz nejake, co maju termin v aprili 2017? Boli ste uz na prehliadke u svojho gyn? Mna objednal doktor na prvu prehliadku az v 8TT tak som nervozna ako prehliadka dopadne. Povedal, ze nema zmysel chodit skor, ze aj tak by nic nevidel 😒
@martuliiik gratulujem zo srdca 🙂
@martuliiik kludne mas cas ist az po 7tt+0 a neskor..to uz bude urcite vidiet babatko a srdiecko bit..TP sa urcuju viac krat prvy krat v 12tt a druhy neviem kedy :P zabudla som :D zalezi to od velkosti babatka..moze sa stat ze tebe napr vychadza na 25.4,v 12tt ti povedia napr 1.5 a na dalsom urcovani ti povie 27.4.. chcela som ti to prikladne ukazat.babo si aj tak samo vyberie den
Baby kwby konecne prestanem byt tak strasne unavena vcera som mysle ze v robote zaspim a to som bola na 8 cke a cez vikend ma cakaju 12tky
Tak nastastie vsetko v poriadku, mame pravidelny plodovy vacok, kontrola o tyzden v stredu, uz by malo bit aj srdiecko.
Ahojte pridavam sa ku vam. dva tehotenske testy mi ukazali 2ciarky, nemam ziadne krvacanie, mala by som byt dnes presne 5+4 cize 6. tyzden tehu..nooo uz asi dva dni ma nejako menej bolia prsia..predtym tak ze som sa ledva na posteli obracala a teraz skoro nic. V podbrusku mam tlaky stale..nooo fakt neviem s tymi prsiami. Asi zajtra rano znovu otestujem, lebo doktora mi dala prvy termin az na 06.09. Takze hned otazka na vas , stale vas vsetky bolia rovnako silno prsia? Inak ani chute nemam, ani vone neprecitujem - no aj tak este je dost skoro. Pri prvom mi vsetky tieto priznaky zacali az okolo 8. tyzdna..no tie prsia sa mi zda ze boleli hned od zaciatku..tak fakt neviem ci sa tesit alebo nie. Inak byvam hrozne unavena..ale to ja stale, tak neviem ci to suvisi s tehu.. 😀
super. Takze este nebolo vidiet srdiecko? Noo to asi preto moja doktorka ma az tak neskoro objednala...aj pri prvom som isla na prvu kontrolu az v 8. tyzdni a to som aj krvacala. No ked som valala na gyndu, ze ona s tym aj tak nic nespravi - ze je to len na prirode. Ze sa mam otestovat ked krvacanie prejde
ahojte, tak sa pridávam k vám aj ja 🙂 v nedeľu ma prekvapili // na teste 🙂 dnes je to 5T+0D 🙂 na prvé sono idem 31.8.2016 tak dúfam že bude všetko v poriadku 🙂 držím palce všetkým tehulkám z tejto skupiny 🙂
@maja2517 gratulujem a vitaj 🙂
@kvetakinderko
@sunnytt Ďakujem 🙂
@atenna gratulujem! Mňa prsia boleli pred asi troma dňami a teraz skoro vôbec. Ale mm tvrdí že sú trošku väčšie. A sú na nich vidno žilky.
baby mne sa stala uplne hrozna vec... mala som este jeden test a reku ho uz miniem.. a vysla mi uplne slabucka ciarocka
a ms mi meska 6 dni ...
@dominini nie som odborník, ale myslím že cez deň a hlavne keď veľa vody vypijes môže byť koncentrácia hcg v moči oveľa nižšia... Nepanikár, bude to ok 🙂
@dominini Zlatko, ja tam tú čiarku vidím. Slabučká, ale je. Len si si rozriedila moč 😉
@martuliiik takto vyzera po zhruba 10 min.. strasne sa bojim preroze za poslednych 5 dni som zazila nesmierne mnozstvo stresov, bolesti, smutku a trapenia..

@sunnytt ďakujem 🙂 podľa rôznych kalkulaciek samozrejme rôzne, ale na konci apríla. Ku lekárke pôjdem trošku neskôr, dnes je to len 4.deň čo mi mešká. Takže pôjdem asi o tyzden-dva. Strašne sa teším, ale vďaka lekárke tehotnejsia nebudem, tak samu seba presviedcam aby som bola trpezlivá.
@nivea777 ďakujem a aj za info, toto som napr nevedela
Taktiež vám všetkým gratulujem baby!