Termín pôrodu apríl 2017
Ahojte baby, su tu uz nejake, co maju termin v aprili 2017? Boli ste uz na prehliadke u svojho gyn? Mna objednal doktor na prvu prehliadku az v 8TT tak som nervozna ako prehliadka dopadne. Povedal, ze nema zmysel chodit skor, ze aj tak by nic nevidel 😒
@nivea777 v nemocke som lezala s kockou v 33tt, malicka, chuducka a tlak 80/60, niekedy aj menej..doktori jej vraveli ze je to normalne, citila sa uplne v poriadku 🙂
@petuskaa12 ja sa moc v pohode necitim.. to je to :/ dost sa mi hlava kruti.. obcas cernota pred ocami
@nivea777 no tak to je horsie, to uz treba konzultovat s dr.
Mozem mat furt chut na pivo
Ahojte,dnes som isla dlhsiu cestu autom,nohy spuchnuteee, ruky mi trpnu, no radost. A to este nemame brucha.
@pininka mne tiez trpnu ruky vzdy v spanku. Je to hrozne neprijemne. Uz som si nasadila magnesium 500, tak snad bude lepsie. Len sa cudujem ze uz teraz to zacalo. V prvom tehu mi zacali trpnut az ku koncu tehu. A teraz som este len v 8. tyzdni a uz trpnu ☹ Uz co by bol april. Ja osobne teda vobec nelubim byt tehotna..najradsej by som to mala uz za sebou 😒
Baby aj vam sa tak tocieva hlava? toto som pri prvom vobec nemala..a okrem toho mam hrozne casto zo vsetkeho kyselinu...bleee je to tak neprijemne...a nehovriac ako mi je zle..sice som este nezvracala, no ale ten pocit je tu stale... 😒 ja fakt neznasam byt tehotna..ale tak pre miminko to musim nejako vydrzat este 7mesiacov..
@atenna ja som zboznovala byt tehotna,vzdy mi chybalo hlavne kopkanie, nechybaju mi len dni ked mi bolo zle a tocila sa mi hlava. Ja budem musiet prestat s magneziom az ked budem mat velke krce alebo trpnutie lebo som opat z neho zacala hnackovat ako minule tehu. Nechodim nejako casto,ale tak predsa, nech zbytocne nejdu ziviny rychlo von. Zatial viem aj to trpnutie zvladnut bez magnezia,len je to neprijemne.
@atenna To si vychytala. Ja všade čítam, že aké krásne je byť tehotná. No ja som neni spokojná. Áno, som šťastná budúca mamička. Ale necítim sa vôbec komfortne. Cítim sa furt chorá, zoslabnutá. Nos mám upchatý, dýcham ústami. Chvílu stojím na nohách a príde na mna nával a musím si ľahnúť. Celé dni dá sa povedať, že viac preležím. A to som bola veľmi aktívny človek. A cítim sa neužitočná, nevládna. A ak mi je náhodou dobre, robím všetko pomaly. Ja dúfam, že koncom prvého trimestra tento stav končí a ja budem mať energiu.
@nivea777 nemerala som si, lebo mam podozrenie, ze mam chybný tlakomer, poobede pojdem k nasim a odmeriam si tam, vezmem aj môj a porovnam, lebo mne sa to nejako nezda..
@atenna
@misiaknunu ja to tiež nerada prispustam, ale ja si to tiež nejako neuzivam, je to aj tým, ze môj syn je akurat v takom období, ze neposlucha, naprieky robi, ja som vynervovana uz.. Mam obavu ako to zvladnem, dufam ze o rok bude zase iný, ze mi bude pomáhať a nie ma trápiť jeho vzdorovitou povahou. Tiež tie navaly, ked mi je zle od zaludka, neviem nic do seba dostať a potom som zase slabá, lebo som nic nezjedla ach.. Dufam, ze to prejde, nech si to aj uzivame 🙂
Ahojte tehulky, pridavam sa a mam otazocku moze sa sexikovat alebo radsej do konca 3mesiaca celibat?

@nivea777 ja mavam rovnaky tep ako ty len tlak 105/65