icon

Termín pôrodu apríl 2017

dadada8388
10. aug 2016

Ahojte baby, su tu uz nejake, co maju termin v aprili 2017? Boli ste uz na prehliadke u svojho gyn? Mna objednal doktor na prvu prehliadku az v 8TT tak som nervozna ako prehliadka dopadne. Povedal, ze nema zmysel chodit skor, ze aj tak by nic nevidel 😒

dominini
27. aug 2016

@nivea777 ja mavam rovnaky tep ako ty len tlak 105/65

anicka245
27. aug 2016

@nivea777 ja dnes rano 95/65 a teraz aj po pohari koly 97/65 tep 86

nivea777
27. aug 2016

@anicka245
@dominini stale mate obe lepsi tlak ako ja... :( co uz no..nejak to prekonam

fatimuska
27. aug 2016

@linda2985 na 6tt je asi v poriadku že ešte videl len vak..chce to aspoň ešte 2 týždne

petuskaa12
27. aug 2016

@nivea777 v nemocke som lezala s kockou v 33tt, malicka, chuducka a tlak 80/60, niekedy aj menej..doktori jej vraveli ze je to normalne, citila sa uplne v poriadku 🙂

nivea777
27. aug 2016

@petuskaa12 ja sa moc v pohode necitim.. to je to :/ dost sa mi hlava kruti.. obcas cernota pred ocami

petuskaa12
27. aug 2016

@nivea777 no tak to je horsie, to uz treba konzultovat s dr.

linda2985
27. aug 2016

@fatimuska snáď to tak bude, teraz už len nech mesiac rýchlo ubehne🙂 a ty ako už ti je lepšie?

36evina36
28. aug 2016

Mozem mat furt chut na pivo

zabka12
28. aug 2016

@36evina36 ja si fičim na radleroch bezalkoholických :D

36evina36
28. aug 2016

@zabka12 ale ja na normalne

zabka12
28. aug 2016

@36evina36 podla mna moze... ale ja obyc pivo nepijem ani netehotna :D tak preto asi ten radler ;)

36evina36
28. aug 2016

@zabka12 vcera som vytiahla mojho no pivo aby som si s neho odchlipla 🙂

fatimuska
28. aug 2016

@linda2985 už sa to lepší

pininka
28. aug 2016

Ahojte,dnes som isla dlhsiu cestu autom,nohy spuchnuteee, ruky mi trpnu, no radost. A to este nemame brucha.

fatimuska
28. aug 2016

@pininka horúčava bola..inak ja som ešte netušila že som v 5tt a išli sme 15hodin do Holandska..a nič☺

pininka
29. aug 2016

@fatimuska to vies,psychika tiez nepusti,hehe. Vcera som vela chodila,to asi aj kvoli tomu, tie ruky mi urcite od chrbtice trpnu.

atenna
29. aug 2016

@pininka mne tiez trpnu ruky vzdy v spanku. Je to hrozne neprijemne. Uz som si nasadila magnesium 500, tak snad bude lepsie. Len sa cudujem ze uz teraz to zacalo. V prvom tehu mi zacali trpnut az ku koncu tehu. A teraz som este len v 8. tyzdni a uz trpnu ☹ Uz co by bol april. Ja osobne teda vobec nelubim byt tehotna..najradsej by som to mala uz za sebou 😒

nivea777
29. aug 2016

@anicka245
@dominini vcera 94/56 tep 91.. spodny tlak sa mi drzi tak 56-60 a vrchny skace.. dnes som nemerala lebo nemam kde

atenna
29. aug 2016

Baby aj vam sa tak tocieva hlava? toto som pri prvom vobec nemala..a okrem toho mam hrozne casto zo vsetkeho kyselinu...bleee je to tak neprijemne...a nehovriac ako mi je zle..sice som este nezvracala, no ale ten pocit je tu stale... 😒 ja fakt neznasam byt tehotna..ale tak pre miminko to musim nejako vydrzat este 7mesiacov..

pininka
29. aug 2016

@atenna ja som zboznovala byt tehotna,vzdy mi chybalo hlavne kopkanie, nechybaju mi len dni ked mi bolo zle a tocila sa mi hlava. Ja budem musiet prestat s magneziom az ked budem mat velke krce alebo trpnutie lebo som opat z neho zacala hnackovat ako minule tehu. Nechodim nejako casto,ale tak predsa, nech zbytocne nejdu ziviny rychlo von. Zatial viem aj to trpnutie zvladnut bez magnezia,len je to neprijemne.

dominini
29. aug 2016

@nivea777 no máš ho nizsky.. A doky ti čo nato hovorí? ...

nivea777
29. aug 2016

@dominini nehovorila som mu o tom,ani sa nepytal.. prvy krat to bolo len potvrdenie tehu a srdiecka.. az na dalsej navsteve budeme riesit tlak,vahu krv moc atd atd

dominini
29. aug 2016

@nivea777 ja idem teraz skrz tlak a búšenie srdca na interné 7.9...

vegalogic
29. aug 2016

@antenna a @pininka ak Vam trpnu ruky,skuste okrem Magnezia aj B-komplex.Ja kvoli krcom a problemom s trojklannym nervom beriem 1tbl.Millgamy,ktora je sice silnejsia,ale lekari(gynekolog,neurolog aj vseobecny) mi ju nezakazali.Ak by som ju nebrala,okrem ruk a noh by som mala aj tiky v kutikoch ust.

misiaknunu
29. aug 2016

@atenna To si vychytala. Ja všade čítam, že aké krásne je byť tehotná. No ja som neni spokojná. Áno, som šťastná budúca mamička. Ale necítim sa vôbec komfortne. Cítim sa furt chorá, zoslabnutá. Nos mám upchatý, dýcham ústami. Chvílu stojím na nohách a príde na mna nával a musím si ľahnúť. Celé dni dá sa povedať, že viac preležím. A to som bola veľmi aktívny človek. A cítim sa neužitočná, nevládna. A ak mi je náhodou dobre, robím všetko pomaly. Ja dúfam, že koncom prvého trimestra tento stav končí a ja budem mať energiu.

anicka245
29. aug 2016

@nivea777 nemerala som si, lebo mam podozrenie, ze mam chybný tlakomer, poobede pojdem k nasim a odmeriam si tam, vezmem aj môj a porovnam, lebo mne sa to nejako nezda..

@atenna
@misiaknunu ja to tiež nerada prispustam, ale ja si to tiež nejako neuzivam, je to aj tým, ze môj syn je akurat v takom období, ze neposlucha, naprieky robi, ja som vynervovana uz.. Mam obavu ako to zvladnem, dufam ze o rok bude zase iný, ze mi bude pomáhať a nie ma trápiť jeho vzdorovitou povahou. Tiež tie navaly, ked mi je zle od zaludka, neviem nic do seba dostať a potom som zase slabá, lebo som nic nezjedla ach.. Dufam, ze to prejde, nech si to aj uzivame 🙂

nivea777
29. aug 2016

@anicka245 preco sa ti nezda? kolko nameral?

hubinka17
29. aug 2016

@vegalogic Ja ked som bola prvy krat tehotná neodporucali mi millganu, aj som ju prestala užívať. Ale asi závisí od lekara.

miolisko
29. aug 2016

Ahojte tehulky, pridavam sa a mam otazocku moze sa sexikovat alebo radsej do konca 3mesiaca celibat?