Termín pôrodu apríl 2017
Ahojte baby, su tu uz nejake, co maju termin v aprili 2017? Boli ste uz na prehliadke u svojho gyn? Mna objednal doktor na prvu prehliadku az v 8TT tak som nervozna ako prehliadka dopadne. Povedal, ze nema zmysel chodit skor, ze aj tak by nic nevidel 😒
@miolisko pokial nemas nejake spinenie,alebo ti to vyslovene nezakazal lekar,tak v pohode. Ja som pri oboch minulych tehu normalne s muzom sexovala,dokonca v druhom trimestry som nanho mala stale chut,az sa z toho smial. Teraz mi bolo dost zle,tak sme to nejako nechceli silit,ale inak v pohode.
baby, aj vas niektore v noci tak strasne boli brucho ze sa az zobudite? Nieje to podbrusko ale brucho cele akokeby svalovica alebo ja neviem co, dost to boli a v noci sa casto budim nato.. ☹
Ahojte, este taka otazocka uz ste oznamili novinku v praci? Ak ano ako a co od vas chceli- knizku alebo nejake tlacivo?
Zdravím dievčatá, pridávam sa. Zistili sme včera a stále tomu nemôžem uveriť. Kukala som na ten test ako puk, musela som si v návode pozrieť či to dobre chápem 😀
Jaj prvy deň po dovolenke v práci a uz zas unavená, ten malý oskvarek ma inak vyčerpáva
No dnes mi je dobre na h.... Isla som si odmerat tlak, lebo ma zas bralo do stran a mala som 100/60, tep 91. Dnes aj prvykrat kyselina jak das, to som tiez predtym nemala.
Baby treba vas asi dobre nasrat aby sa vam zvýšil tlak 🙂 mne staci vyplatna paska a cely mesiac tlak neklesa
o moj tlak sa stara zamestnavatel.... :D takze, nakolko mavam nizky uz vyse tyzdna je ideal 😎
U mna to vyzera tak, ze si vazne budem musiet kupit tehu gate. Som uplne spuchnuta. Co bude neskor ? Vobec tomu nerozumiem, ved ledva zjem svoju beznu porciu. Cez vikend z obedu len polievku. Som z toho cela nestastna. Nechcem vela pribrat 😔

@miolisko ja som preistotu nie, aj tak mám už dosť problémov, radšej si tú túžbu nechám na 2 trimester