Termín pôrodu apríl 2017
Ahojte baby, su tu uz nejake, co maju termin v aprili 2017? Boli ste uz na prehliadke u svojho gyn? Mna objednal doktor na prvu prehliadku az v 8TT tak som nervozna ako prehliadka dopadne. Povedal, ze nema zmysel chodit skor, ze aj tak by nic nevidel 😒
Ďakujem vám. No uvidíme čo Dr povie v pondelok.. bola som 2 tyzdne dozadu na pohotovosť tam bolo len vánok bez plodu o tyzden nato bol aj plod 2 mm ale nič viac.viem ze som mohla len 25.7 otehu l...ale dr ma znepokojila ta tvrdí že u tt už má byť srdiecko;( to cakanie
Ďakujem vám. No uvidíme čo Dr povie v pondelok.. bola som 2 tyzdne dozadu na pohotovosť tam bolo len vacok bez plodu o tyzden nato bol aj plod 2 mm ale nič viac.viem ze som mohla len 25.7 otehu l...ale dr ma znepokojila ta tvrdí že v 7 tt už má byť srdiecko;( to cakanie och
Čaute baby 🙂
Posledna menštruácia 6.7. a hneď dva týždne po oplodnení som vedela, že som tehotná :D Môj priateľ si pri mne zapálil a ja som skoro vrhla dúhu :D Tak segra, že sprav si test si tehotná...pffff vobeeeec :D také dve čiarky jak oči som mala na teste :D
Išla som hneď k dr. ktorý na mna kuká, že akože čo tam robím a ja že veď som tehotná a objednali ste ma...dva týždne po oplodnení a on, že veď nič neuvidím ale poďte....a videl...čiernu bodku a tam kde má byť. Na ďalšie vyšetrenie ma objednal až 13.9 a keďže som spravila veľkú chybu a prečítala som si tu fórum tak som trošku v strese...verím ale, že všetko bude v porádečku. Prečo sem teda píšem? ŽENY! Buďte pozitívne....nepíšte si sem strašidelné veci a podporujte sa 🙂 Pokiaľ chcete nejaká ostať so mnou v kontakte budem rada, lebo som prvorodička a rada sa podelím o skúsenosti a stavy :D PS pregrciala som dva týždne tak, že som si myslela, že nemám už zuby a afty po celej ústnej dutine...schudla som 4 kila, jedine čo som udržala bola pepsi a môj muž keď neušiel vtedy tak už nikdy. Momentálne 3 deň bez zvracania...huráááá :D ale nejem paradajky, mäso, mlieko :D hahahah takže sa smejem, že to je votrelec :D Takže baby držím všetkým palce a pokiaľ chcete ozvite sa mi súkromne a budeme kecať o super veciach čo nás čakajú. Ja už nečítam žiadnu diskusiu !!!! :D Pekný deň
Ahojte baby, tak ja mám za sebou návštevu doktora aj s fotkou 🙂 máme 21 mm. Zaujímalo by ma, že ked som 8tt+6, znamená, že som otehotnela pred 6 tyždnami a 6 dní? Viete mi poradiť? Chcela by som len vedieť, ktoré snaženie bolo to TO, kde sa stal zázrak...
@misiaknunu no to tazko povedat.
kolko ma realne babo? a podla toho sa riad
@nivea777 reálne ako je to myslené? Realne doktorovi na ultrazvuku ukázalo 8t6dní... a 21 mm. Tak neviem ako si to mám vypočítať.
@misiaknunu ja som bola 7+4 podla MS ale babo malo realne 6+4,doktor mi to povedal a mam to aj na sprave od neho..to znamena ze som otehotnela tyzden po MS..ale to neni mozne lebo som mohla otehotniet cca 2 tyzdne po prvom dni MS.. takze vitaminy ktore beriem maju nieco do seba ked babo tak pekne rastlo
@nivea777 tak ja mám podľa ms 8+6 a reálne doktor takisto potvrdil, že 8+6... to znamená, že som otehotnela dva týždne po ms, ked všetko sedí rovnako. Dobre to chápem?
@misiaknunu presne sa do toho nevyznam ale podla mna si otehotnela tesne po MS..a babo to dobehlo .keby si 2 tyzdne po MS tak by podla mna babo nebolo rovnako ako termin podla MS..ale k tomu by sa mohli vyjadrit nejake neprvorodicky
@nivea777 prepac, len si to chcem upresnit. Ked si bola 7+4 podla MS, ale realne 6+4, tak babo bolo mensie nie? alebo som to zle pochopila?
@dadada8388 podla MS 7+4 ale neotehotnela som hned v ten den,tak je jasne,ze babo je mensie..podla MS sa rataju aj dni,resp. 2 tyzdne( pokym ovulka pride) ked som tehotna este nebola
@nivea777 Ale ak ti doktor povedal, ze plod ma realne 6+4, tak to znamena od dna posledneho MS a nie od ovulky. Oni to inak nerataju, vzdy len od posledneho dna MS. Ja len pre upresnenie, lebo si napisala, ze vdaka vitaminom pekne rastlo, ale v skutocnosti bolo o tyzden mensie.
@dadada8388 ako moze mat tolko isto ako podla ms ked som otehotnela az po 2 tyzdnoch od MS...Keby bolo pozadu tak by mi to lekar povedal..Vravel ze je vsetko ok a babo je take ako by malo byt
@nivea777 nechcem sa tu dohadovat, ale lekar hovori vzdy velkost, ktoru pocita od posledneho dna MS a nie od ovulacie. Kludne sa ho na to nabuduce spytaj. Ved ak je plod o tyzden mensi ako ma byt podla poslednej MS, tak je to v poriadku, lebo ty mozes otehotniet aj 5 dni po ovulacii. Ja som bola u lekara presne ako ty 7+4tt a tiez podla sona malo babo 6+4tt, a lekar mi rovno povedal, ze plod je o tyzden mensi, co je ale uplne v poriadku.
@dadada8388 od posledneho dna alebo od prveho dna poslednej MS?
No takto jedna vec je istá. U mna 8t+6 znamená, že moja posledná ms bola pred 8t+6, čo znamená, že som otehotnela presne v polke cyklu, čiže pred 6t+6, kedže lekár ultrazvukom len potvrdil, že ms+bábo zodpovedajú dlžke. Keby som bola od ms 8t+6 a ultrazvuk ukáže 9t+6, znamená, že som otehotnela a ovulácia prebehla týžden po ms. Ak by ulttazvuk ukázal 7t+6 znamená, že som otehotnela 3 týždne po ms a tým pádom bola ovulácia neskôr. Takto to chápem ja.
@nivea777 od prveho dna poslednej MS.
@misiaknunu Ak mas od prveho dna poslednej MS 8t+6 a ultrazvuk by ukazal 9t+6, tak to urcite neznamena, ze si otehotnela tyzden po poslednej MS ale ze si otehotnela este pred poslednou MS. Ved ak mas len 8 tyzdnov od MS, ako by mohlo znamenat pocatie tyzden po az 9 tyzdnov?
@dadada8388 uz chapem :D sorry za dohadovanie,moc sa v tom nevyznam..boli to domienky.. hlavne aby moje babo bolo na dalsej kontrole zdravucke
@nivea777 🙂 jasne v pohode, ved ja som nic v zlom nemyslela, len som ti to chcela upresnit.
Dievcata chcem sa spytat uz ste babuliatkam nieco kupili ? Teraz ma byt nieco v Lidli, velmi sa mi pacia tie body a polodupky <3 ale neviem ci je to vhodne takto dopredu nakupovat. K dr som objednana o cca 2 tyzdne. Co myslite ? Kupit, nekupit ?
@tutu_1 ja som to tiez videla v letaku, neskutocne krasne vecicky. Uz sme sa aj s muzom bavili, ze asi neodolame 😀
@dadada8388 a keby je babo rovnako stare ako podla ms tak to by som akoze kedy otehotnela?hned po ms,ci? lebo si myslim,ze som otehotnela tak na 16-17Dc az

@mimka585 ja som si to nenapisala, tak si nepamatam presny den, ale mam som menstruaciu poslednu mezdzi 4-6.7., cize zhruba ako ty a v 8tt az bolo vidno srdiecko. v 7tt nic. drzim palce 😉