Termín pôrodu apríl 2017
Ahojte baby, su tu uz nejake, co maju termin v aprili 2017? Boli ste uz na prehliadke u svojho gyn? Mna objednal doktor na prvu prehliadku az v 8TT tak som nervozna ako prehliadka dopadne. Povedal, ze nema zmysel chodit skor, ze aj tak by nic nevidel 😒
No tak robila som si test, vrchny je z predvcerajska a tie 2 podnim dnes rano... Myslite ze tie ciarky su dostatocne silne? Ked niektore maminky tu daju test aj 4 dni pred ms a maju riadne kolajnice a ja len take slabe ☹ dnes resp. zajtra je den ms.. verim a dufam ze nedojde
@dominini ahoj ja sem nepatrím, ale ze aj ja som mala takúto čiarku pred týmto testom boli dva negatívne a teraz som v 20tyzdni a čakám toho najúžasnejšieho chlapčeka na svete 🙂
@nikolienkaa Dakujem za odpoved a gratulujem teda 🙂 nech ste zdravi 🙂
Dufam aj ja budem ti drzat palce! kolko ti meska ms?
@dominini ciarky su pekne ruzove 🙂 a na oboch rovnake takze kanalik to nebude, ci su slabsie ci silnejsie neries, niektore maju skoro silne ciarky a niektorym zas taku ukaze ked tyzden meska
@nikolienko ano ano o to ide ze niektore maju riadne kolajnice a ja len take slabunke ☹
@dominini to ale nic neznamena, mohlo sa vajicko o nieco neskor oplodnit 🙂 ruzove // su tam a tes sa ! 🙂 sprav si dalsi zajtra alebo pozajtra rano ci zosilnela ciarka 😉
@nikolienko to cakanie ma zabiiija 😀 ale snad bude vsetko ok
Ano vsak je tu foto 🙂 pozri stranku predchádzajúcu
@dominini to ti verim 😀 ja som jeden tyzden nasla na teste //, dalsi tyzden som si volala k dokymu a ten ma objednal vtedy o 2tyzdne neskor 😀 takze cakanie na zajtra ci pozajtra je ozaj nic 😀 len musis zamestnat mysel 🙂 a prsty 😀
@dominini Tak divneako opisujes byva aj mne. Tiez nevraciam ani nic, ale obcas mi je zrazu tak divne, ze rozmyslam, ci sa povraciam ci nie 😀
@dadada8388 dneska rano ked som sa zobudila som tak romzmyslala aj ja 😀
@dominini ja som mala tiez na male uz uz som isla grckat .... ble 😱
Rozchodila som to zo suchym rozkom, a uz tlacim nektarinky a oriesky
@36evina36 na suchich rozkoch som fungovala pri prvom tehu teraz mi je akosi inak zle
@matulindaaa a v kolkom si tt??🙂
Tak mne bolo prvy raz takto zle neviem sa dockat pondelka
@dominini 6tt
@matulindaaa gratulujem🙂 mne ukazuje tehot. kalkulačka že 4 týždeň.. Stačí ak ku dokymu pôjdem až budúci týždeň v pondelok/utorok? Alebo by som mala ísť hneď.
@dominini staci ti isto az buduci tyzden ja som bola tento a doktor povedal ze stacilo aj neskor uvidi viac

@kachita hej viem, len mi nejako bars skacu hormony 😀