icon

Termín pôrodu apríl 2017

dadada8388
10. aug 2016

Ahojte baby, su tu uz nejake, co maju termin v aprili 2017? Boli ste uz na prehliadke u svojho gyn? Mna objednal doktor na prvu prehliadku az v 8TT tak som nervozna ako prehliadka dopadne. Povedal, ze nema zmysel chodit skor, ze aj tak by nic nevidel 😒

lambrett
11. aug 2016

@kachita hej viem, len mi nejako bars skacu hormony 😀

dominini
12. aug 2016

No tak robila som si test, vrchny je z predvcerajska a tie 2 podnim dnes rano... Myslite ze tie ciarky su dostatocne silne? Ked niektore maminky tu daju test aj 4 dni pred ms a maju riadne kolajnice a ja len take slabe ☹ dnes resp. zajtra je den ms.. verim a dufam ze nedojde

dominini
12. aug 2016

hops zabudla som pridat foto 🙂

dominini
12. aug 2016

a teraz ked uschli, je to uz po 5 minutach moze sa to este ratat?

nikolienkaa
12. aug 2016

@dominini ahoj ja sem nepatrím, ale ze aj ja som mala takúto čiarku pred týmto testom boli dva negatívne a teraz som v 20tyzdni a čakám toho najúžasnejšieho chlapčeka na svete 🙂

36evina36
12. aug 2016

@dominini mysli pozitivne ja to skusala s priatelom prvy mesiac a vyslo to , hoci som tomu neverila ze by sa aj take mohlo stať , test som si robila az ked som zacala vyjedat tuniaka a to konzervu za konzervu 🙂

dominini
12. aug 2016

@nikolienkaa Dakujem za odpoved a gratulujem teda 🙂 nech ste zdravi 🙂

dominini
12. aug 2016

@36evina36 verim a dufam, ze vsetko je ok. Ja citim naval nevolnosti ale nevraciam len mi je tak divne, a stale mam tlaky pichanie v podbrusku

36evina36
12. aug 2016

@dominini v podbusku mam tlaky furt ale ze vraj to je normálne nieco , dnes je prve rano co mi bolo zle normalne som mala pocit ze sa povracam,
Pondelok idem na prvy raz doktorovy tak dufam ze bude vsetko ok

dominini
12. aug 2016

Dufam aj ja budem ti drzat palce! kolko ti meska ms?

nikolienko
12. aug 2016

@dominini ciarky su pekne ruzove 🙂 a na oboch rovnake takze kanalik to nebude, ci su slabsie ci silnejsie neries, niektore maju skoro silne ciarky a niektorym zas taku ukaze ked tyzden meska

dominini
12. aug 2016

@nikolienko ano ano o to ide ze niektore maju riadne kolajnice a ja len take slabunke ☹

nikolienko
12. aug 2016

@dominini to ale nic neznamena, mohlo sa vajicko o nieco neskor oplodnit 🙂 ruzove // su tam a tes sa ! 🙂 sprav si dalsi zajtra alebo pozajtra rano ci zosilnela ciarka 😉

36evina36
12. aug 2016

@dominini 4.7 som mala posledne 🙂
Keďže nemavam moc pravidelnu 28 -34dni tazko povedat

dominini
12. aug 2016

@nikolienko to cakanie ma zabiiija 😀 ale snad bude vsetko ok

dominini
12. aug 2016

@36evina36 a testik si si uz robila?

36evina36
12. aug 2016

Ano vsak je tu foto 🙂 pozri stranku predchádzajúcu

nikolienko
12. aug 2016

@dominini to ti verim 😀 ja som jeden tyzden nasla na teste //, dalsi tyzden som si volala k dokymu a ten ma objednal vtedy o 2tyzdne neskor 😀 takze cakanie na zajtra ci pozajtra je ozaj nic 😀 len musis zamestnat mysel 🙂 a prsty 😀

dadada8388
autor
12. aug 2016

@dominini Tak divneako opisujes byva aj mne. Tiez nevraciam ani nic, ale obcas mi je zrazu tak divne, ze rozmyslam, ci sa povraciam ci nie 😀

dominini
12. aug 2016

@dadada8388 dneska rano ked som sa zobudila som tak romzmyslala aj ja 😀

wikyi
12. aug 2016

@dominini ked skusis iny test nez je pepino, napr woman secreet alebo rapiclear bufes mat aj ty krasne kolajnicky neboj 😊
Len pepino nema vela farbiva tak preto sa ti zda ze slabe ciarky mas 😊
Neboj 😊 vsetko je urcite v poriadku 😊

matulindaaa
12. aug 2016

@dominini ja som mala tiez na male uz uz som isla grckat .... ble 😱

36evina36
12. aug 2016

Rozchodila som to zo suchym rozkom, a uz tlacim nektarinky a oriesky

dominini
12. aug 2016

@36evina36 ja si akurat davam jablcko s mrkvickou a prihrievam kapustnicu 😀

matulindaaa
12. aug 2016

@36evina36 na suchich rozkoch som fungovala pri prvom tehu teraz mi je akosi inak zle

dominini
12. aug 2016

@matulindaaa a v kolkom si tt??🙂

36evina36
12. aug 2016

Tak mne bolo prvy raz takto zle neviem sa dockat pondelka

matulindaaa
12. aug 2016
dominini
12. aug 2016

@matulindaaa gratulujem🙂 mne ukazuje tehot. kalkulačka že 4 týždeň.. Stačí ak ku dokymu pôjdem až budúci týždeň v pondelok/utorok? Alebo by som mala ísť hneď.

matulindaaa
12. aug 2016

@dominini staci ti isto az buduci tyzden ja som bola tento a doktor povedal ze stacilo aj neskor uvidi viac