icon

Termín pôrodu apríl 2017

dadada8388
10. aug 2016

Ahojte baby, su tu uz nejake, co maju termin v aprili 2017? Boli ste uz na prehliadke u svojho gyn? Mna objednal doktor na prvu prehliadku az v 8TT tak som nervozna ako prehliadka dopadne. Povedal, ze nema zmysel chodit skor, ze aj tak by nic nevidel 😒

anicka245
6. sep 2016

@martuliiik 🙂 a ja mam PM 21.7. 🙂 baby mozno budeme aj majovky, vychadza nam to na koniec aprila 🙂 ja idem na kontrolu az 19.9. - na uplne prvu kontrolu, dufam, ze bude vsetko vidiet a vsetko v poriadku 🙂

dejna20
6. sep 2016

Ja som bola vcera, lebo som zacala spinit. Srdiecko bije, male malo velkost 6+1, podla ms 6+3. Len mam hematom, tak mam prisny kludovy rezim.

anicka245
6. sep 2016

@36evina36 ahoj, tu horucu sprchu mozem potvrdit, ze nie je dobry napad... ja som vcera bola taka uzimena, ze dam si horucu sprchu a ako som vystupila z vane ja som mala nesmierne tocaky, skutocne som myslela, ze odpadnem, neviem ci sa mi tak znizil tlak, ale ja som sa velmi nalakala, hned otvorila okno a prosila Paneboze mam tu maleho a ked odpadnem co bude so mnou ten maly clovek robit, nejako som sa asi vystresovala, lebo hned mi zacalo silno busit srdce a ked som si merala tlak a mala som ho v norme - 135/77, cize ja som asi musela mat dost nizky tlak po tej horucej sprche. Nebolo mi vsetko jedno..

kakatulik
6. sep 2016

@dejna20 😀 si to ty ta dejna s endocystami?

dejna20
6. sep 2016

@kakatulik jo 😂 pekny privlastok 😂😂😂

kakatulik
6. sep 2016

@dejna20 no lebo so nezachytila ze si tehu...ziadnu prezentaciu testikov a taak.
Ale o to srdecnejsie gratulujeeeeeem 😀 😀 😀

kvetakinderko
6. sep 2016

@dejna20 ja som mala pri prvej dcere do 6 mesiaca, ako rastla, zatlacala ho a vstrebaval sa, takze drzim palce. Oddychuj a bude to dobre 😉

kvetakinderko
6. sep 2016

@martuliiik drz sa, verim, ze budeme vsetky/vsetci ok! 😉

atenna
6. sep 2016

@dejna20 sestra mala hematom cele tehotenstvo. Ako rastol maly,rastol aj ten hematom. Krvacala brutalne silno cele tehu. Od zaciatku bola na rizikovom.podstupila aj amiocentezu koli tomu ci je maly zdravy. No nakoniec cisarsky akutny v 34. Tyzdni.Matteo ma uz tri roky a je to nadherny sikovny chlapec 😉

dejna20
6. sep 2016

@kakatulik tak bojim sa tesit predcasne, a uz tam nejak nevidim zname nicky( teba, renimac, senselinku, buterfly pomenej a celkovo).

dejna20
6. sep 2016

@atenna no tak diki pekne. Ja dufam, ze sa vstrebe. Cele tehu lezat je pre mna nerealne, bo uz jedno dieta mam.

scales
6. sep 2016

@anicka245 ja mám PM 20.7. 🙂

kakatulik
6. sep 2016

@dejna20 tak ano....uz asi nepotrebujeme velmi rozne veci riesit.... 🙂

baduska1990
6. sep 2016

@dejna20 ahoj ja mam tiez hematom bola som vo stvrtok v nemocnici kvoli krvacaniu a vcera mi moja doktorka povedala,ze som krvacala kvoli hematomu aj mi vsetko do detailov ukazala na sone a ze sa bat nemusim ze este budem spinit ale ze ho bud babo vytlaci alebo sa vstrebe lebo ho mam nad krckom...drzim palce aby cim skor zmyzol a neobtazoval 😉 tiez mam problem s kludovym rezimom lebo uz jedno dieta mam ale vzdy sa snazime zahrat tak aby to vyhovovalo obom 🙂 nastastie mam uzasneho chlapa ktory aj navari,uprace aj sa o nas krasne postara 🙂 nedovoli mi nic robit..

dejna20
6. sep 2016

@baduska1990 moj je uz nastastie v skolke, tak aspon do pol stvrtej mam klud. Tiez neupratujen ani nic a este tam ten hematon tiez mas?

baduska1990
6. sep 2016

@dejna20 ano vcera som bola na kontrole z nemocnice a bol tam...tak beriem progesteron a pre istotu mam doma lieky ascorutin...moj ma 2 roky takze je este doma ale je zlaty berie ohlad namna 🙂

atenna
6. sep 2016

@dejna20 nooo moja sestra otehotnela hned po sestonedeli, takze mala doma male babatko cele rizikove tehu. Nelezala ako mala-nedalo sa.dokonca aj na 2tyzdnovu dovolenku do turecka isla ked bola v 28.tyzdni 😀 A malicky je tu. Ale aj tak prajem nech sa rychlo vstrebe!!

atenna
6. sep 2016

Baby ja cakam na svoju uplne prvu kontrolu u gyndy. Uz som v 9.tyzdni tak dufam ze vsetko pekne potvrdi a hlavne vyluci dvojicky 😀 My uz doma jedno dieta mame,tri by sme nezvladli-kedze uz vobec viem co to jedno babatko obnasa🙂

puffu
6. sep 2016

@atenna ja idem zajtra na prvu kontrolu, no tie dvojky by teraz vystrelili aj mna na mesiac kedze doma mam 3mesacne dieta, hoci sompo dvojkach vzdy tuzila ale terza radsej nie... 😀 ale teda hlavne nech je vsetko v poriadku..

pininka
6. sep 2016

@puffu aj ja som vzdy chcela dvojicky,ale mam uz dvoch chlapcov,tak by ma teraz asi piclo,kebyze dvojcata a este chlapci. No u nas v rodine je kopec dvojiciek,tak uvidime.

puffu
6. sep 2016

@pininka my mame v rodine tiez vela dvojciat ale vsetko iba prizenene alebo privydate takze skoda... 😀 myslim ze u nas dvojky nehrozia... 😝

atenna
6. sep 2016

Tak srdiecko bije,nastastie len jedno! 🙂 Vsetko v poriadku. Dalsia kontrola o 3 tyzdne. Potom dostanem uz tehotensku

pininka
6. sep 2016

@puffu moj muz zahlasil,ze ked uz to prislo,ze co uz aj keby boli dvojicky,no ved jemy sa povie,on to nemusi nosit,ja som otehotnela mesiac po vynechani anitikoncepcie,cize aj v tom by bola sanca,ale tak dufam,ze nie.

dejna20
6. sep 2016

@baduska1990 a zmensuje sa ci ani nie?

dejna20
6. sep 2016

@atenna joj no, to mala tazke sa nenamahat s takym malym babatkom. Ale tak hlavne, ze to dobre dopadlo 😀

baduska1990
6. sep 2016

@dejna20 zatial neviem uvidim 20.9 co a ako...

dejna20
6. sep 2016

@baduska1990 tak si drzime palce. Je to ostara bat sa aj pohnut 😒

zabka12
6. sep 2016

@kvetakinderko sme na tom uplne rovnako PM 19.7 a tiez mam kontrolu v utorok😉 som zvedava... Mozme si potom hodit info😊

farebnymotylik
6. sep 2016

@renusssska blahozelaaam 🙂 aj mne vychadza termin na 29.4.2017 🙂 zajtra idem na sono 🙂

puffu
6. sep 2016

@pininka tak to ano po antike je zena velmi plodna vraj, ja som otehotnela hned po 600nedeli tak uvidim zajtra ci som bola plodna az natolko zeby boli z toho dvojky... 😀