icon

Termín pôrodu apríl 2017

dadada8388
10. aug 2016

Ahojte baby, su tu uz nejake, co maju termin v aprili 2017? Boli ste uz na prehliadke u svojho gyn? Mna objednal doktor na prvu prehliadku az v 8TT tak som nervozna ako prehliadka dopadne. Povedal, ze nema zmysel chodit skor, ze aj tak by nic nevidel 😒

dejna20
7. sep 2016

@06lienocka kolko mas byt zajtra?

nivea777
7. sep 2016

@threetail lebo si asi v 9tt ale babo zodpoveda velkosti 7tt+6 co je uplne v poriadku..konik rata podla poslednej MS a na sone ti povedal skutocnu velkost

extempore
7. sep 2016

Ahojte dievčatá, prikladám dnešné foto zo sona 😊 srdiečko bilo, zatiaľ vsio ok. Dostala som teh. preukaz

ivuss01
7. sep 2016

Ahojte, tak dnesna kontrola parada, srdiecko bije, babo ma 19mm, dr masla este jeden zltok, ze za dva tyzdne uvidime, co bude, zeby dvojcata?

ivuss01
7. sep 2016

Preco mi nechce pridavat fotky?

ivuss01
7. sep 2016
ivuss01
7. sep 2016

musela som to cez notebook poriesit. Takze dnes 8+1 podla utz a termin porodu zatial na 17,4, za dva tyzdne idem na krv a dostanem aj tehu knizku uz. Dnes som dostala kufricek, kde je cumlik, plienka, vzorka kremu a letaky 🙂

farebnymotylik
7. sep 2016

@renusssska ahoooj 🙂 u nas uz bilo aj srdiecko 🙂 velmi sa tesim 🙂)) aj ja idem o 2 tyzdne 🙂 21 🙂

tutu_1
7. sep 2016

Jéj dievčatá, ako pekne sa na to pozerá. Držím Vám palce nech je všetko ok. My ideme na kontrolu o necelé dva týžde. Dúfam, že budem mať tiež takú peknú foto a knižku k tomu 🙂
@nivea777 materská sa počíta podľa toho čo mesačne zarobíš - čo máš na páske, alebo podľa toho čo máš na zmluve 😕 ? Mne sa zdalo, že je to podľa toho koľko mesačne zarobím.. Hm musím sa spýtať kamarátky ona sa v tom vyzná, ja nie som na takéto veci.

nivea777
7. sep 2016

@tutu_1 z coho odvadzas odvody...

tutu_1
7. sep 2016

nivea777 na konci roku mi socialna poisovňa vždy pošle z čoho odvádzal môj zamestnávateľ odvody a sedí mi to s výplatnými páskami, tak som si myslela, že to z toho sa mi vypočítava aj materská (odrobila som totiž tento rok aj viac nadčasov, takže výplatu nemám každý mesiac rovnakú, ale podľa nadčasov vzššiu, nižšiu ale rozhodne vyššiu ako to čo mám v zmluve)

nivea777
7. sep 2016

@tutu_1 ja si ratam priemer z miezd..lebo jeden mesiac mam viac nadcasov a dalsi menej

tutu_1
7. sep 2016

@nivea777 takže potom sa materská počíta podľa toho z akej čiastky zamestnávateľ odviedol odvody ? Dobre tomu rozumiem ?

nivea777
7. sep 2016

@tutu_1 ano..cize ak si mala jeden mesiac 800 potom 500 potom 600..si to zratas,vydelis poctom dni dokopy za tie mesiace a vyjde ti denny VZ..

36evina36
7. sep 2016

@farebnymotylik 21 idem aj ja to uz bude 12 tyzden prva oficialna poradna

tutu_1
7. sep 2016

@nivea777 tak to mi odľahlo 😀

nikolienko
7. sep 2016

baby idem si po trochu pozitivnej energie, dneska mam taku smutnu naladu ze by som furt revala ☹ asi mojim hormonom uz siblo, dlho som tu nebola tak som vsetko citala spätne.. patrim tiez do klubu s "odcestovanym manzelom v zahranici", teraz bol prec 6tyzdnov, prisiel minulu stredu a dnes rano uz isiel spät a zase bude 6,5tyzdna prec ☹ fungujeme takto od zaciatku takze pre mna ziadna novinka akurat vzdy bol doma aspon 12dni ale teraz maju velmi vela roboty tak sa musel ledva po tyzdni vratit a mne to prislo tak luto a tak smutno je mi ako uz dlho nie 😢 za 3tyzdne idem na poradnu tak aspon to mam take male svetielko ze uvidim mimi

nivea777
7. sep 2016

@nikolienko moj je prec na 3,5 mesiaca vkuse.. da sa to prezit kedze chodim do prace a ked pridem domov uz len telka oddych..pomaly ale dni plynu..o chvilu ho mas doma

nikolienko
7. sep 2016

@nivea777 jasne da sa to prezit vzdy som to normalne ustala ale dneska mi to nejako neslo uz rano ako som sa zobudila mi bolo do placu, ja si vzdy pisem do kalendarika ked mi pride mm domov a ked odchadza prec a minule som ratala ze za rok 2015 bol doma 3,5 mesiaca cize skoro 9mesiacov z roka bol prec, jasne nie vkuse ale aj tak, pokial ho poslali do ciech alebo do rakuska chodila som obcas za nim ale ked je v nemecku to je 10hodin cesty autom a ma volno iba v nedelu tak by bolo dost o drzku tam ist takze mi zostava jedine cakat do konca oktobra 😒 to by mal byt doma tych 12dni a potom pride az pred vianocami

nivea777
7. sep 2016

@nikolienko moj je 14 000 km odo mna takze u mna nehrozi ist za nim..mal by prist koncom novembra a potom uz prec nepojde...keby necakame babo tak nech ide ale takto s tym nesuhlasim a on tiez nechce aby babo bolo bez neho..chce ho vidiet vyrastat..co robi tvoj drahy?

nikolienko
7. sep 2016

@nivea777 ved to aj ja chcem aby ho manzel videl vyrastat tak dostal prikazom aby ho "prevelili" do rakuska odtial je to k nam tak 1,5hodky a to moze byt vikendy doma, moj robi pre jednu nemecku firmu (na svete su iba 2take) a vyrabaju testovacie komory pre automobilky kde na autach robia vsetky mozne zatazove testy.. z firmy ich posielaju po celom svete na montaze lebo oni tie komory vyrabaju a potom musia ist priamo do tej automobilky na montaz a celu kameru vyskladat, teraz maju ist do ruska a do indie ale to som velmi rychlo zatrhla ze nech povie ze nema uz platny pas nech poslu niekoho kto nema rodinu

06lienocka
7. sep 2016

@renusssska zajtra píšem že ako čo

06lienocka
7. sep 2016

@extempore gratulujem

06lienocka
7. sep 2016

@dejna20 6+2

dominini
7. sep 2016

Baby mna dnes nehorazne pobolieva podbrusku cely den ozaj je to bolest.. hnedy vytok som nemala, ale na papieri som mala 4 take hnede bodocky ☹ neviete co to moze byt? Som riadne vyplasena...

36evina36
7. sep 2016

@dominini kedy si bola u lekara

pininka
7. sep 2016

@dominini neboj sa,len si poriadne oddychni,nohy hore a keby to neprestalo ani zajtra chod radsej k doktorke. Mna tiez dnes velmi bolelo brucho ale cez den si v robote sotva oddychnem,navyse nosim nove deticky na rukach, asi sa budem musiet dat vypisat,lebo sa bojim,aby som to zmakla s malym

dominini
7. sep 2016

@36evina36 v utorok.. ked ja nemam ani vytok ani nic proste to neboli ani kvapky len ako keby z niecoho odlupene

dominini
7. sep 2016

@36evina36 nikdy v zivote by som si nepomyslela ze to bude take tazke ☹ ja ani do prace nechodim snazim sa oddychovat a sem tam nieco doma porobim dnes som prala a vesala pradlo nic viac ... ☹

36evina36
7. sep 2016

@dominini mozno este neaky divny zvysok po vysetreni