Termín pôrodu apríl 2017
Ahojte baby, su tu uz nejake, co maju termin v aprili 2017? Boli ste uz na prehliadke u svojho gyn? Mna objednal doktor na prvu prehliadku az v 8TT tak som nervozna ako prehliadka dopadne. Povedal, ze nema zmysel chodit skor, ze aj tak by nic nevidel 😒
@dancura ja si tiez myslim, ze voda je to cierne okolo plodu
@dejna20 ja mam aprilovca jedneho a teda fusak sme nepotrebovali. stejne sme von nechodili este, max na kusok na dvor a bol v perinke a ak tak deka. a zas keby bolo moc chladno, ja osobne by som s takym malinkym nesla nadlho ani von.stejne u nas je taky zvyk, ze na prechadzky po meste az po krstinach, cize u nas ozaj len dvor 😉
@dancura
@kvetakinderko
@maja2517
No plodovy vak to je. Ale neviem ci uz maju plodovu vodu? Ta sa netvori, az ked sa ukonci vyvoj obliciek?
@dejna20 uz hned od zaciatku obmyva babatko plodova voda. Dokonca aj ked je len gastracny vacok, tak ten je uz nou naplneny v malom mnozstve.
Ja len vidim, ze zvycajne je na sone cela velka 'machulka'. Na mojom obrazku jej je ovela menej. Doktorka mi nevravela nic. Ani som sa jej na to nepytala, kede vtedy som si take veci nevsimala. Len som este nevidela take sono, kde by jej bolo tak malicko...no neviem, mozno zbytocne stresujem 🙂
Dievcata predchvilou som si vsimla ze trosku spinim ale uplne malinko, myslite ze je to v pohode? zatial sa mi to este nestalo
Uz som sa chcela chcalit ze nevolnosti presli dva dni uplne v klude a dnes rano uz mi je zas zle
@sunnytt ja som prve tehotenstvo spinila niekolkokrat, dokonca som mala raz aj normalnu krv a vsetko bolo vzdy ok nastastie. Teraz druhe tehu som dufala ze budem v poriadku ale prd makovy. Spinim ovela viac,alebo teda castejsie. Skoro kazdy den. Niekedy je to len taka vlasocnica hneda, fakt minimum a niekedy je toho viac. Kym to je len hnede malo by to byt ok. Ja beriem na to dufhaston a pri krvacani ascorutin a samozrejme oddych
Baby mne pomaha na nevolnost stolverka klasicka ovocna divne ale funguje to
Babulky ja sa s vami musim rozlúčiť, prave som prišla z pohotovosti a hcg aj utz len 5tt, uz by som podľa ms mala byt 8tt, začala som krvacat a mam krce ☹ ak by sa to udrzalo uz by som istotne nebola aprilovka ale majovka, aj keď akosi mam veľmi zlý pocit, ze sa asi zastavil vývoj ☹ mam len plodovy vak, vy uz mate malilinke babatka. V utorok idem na kontrolu.. Zaujimave, ze dnes by mi mala prísť druhá ms od poslednej ms. Drzte sa a dávajte na seba pozor :-*
@zabka12
@pininka
@36evina36 ďakujem ❤ krvacam ako pri ms, nedokazem myslieť pozitivne, je mi to ľúto, ale citim, ze odchádza.. Ale možno takto je to miernejšie, ked nebol plod, ani este nebilo srdiečko.. a aká som bola happy, ze som na prvý šup otehotnela, vysnívaný termín.. Ale ma to tak byt, ci už to dobre alebo to zle, vsetko je tak ako ma byt...
@anicka245 Anicka, to mi je velmi luto. Mne sa to stalo v aprili tohto roku a vtedy mi na hematologii doktorka povedala, ze prvy krat sa to vela stava...ze telo zeny sa akoby potom 'nauci' ako reagovat a potom to vyjde. Taktiez vraj je lepsie skor ako neskor. Bola to naozaj slaba utecha, no trosku mi to pomohlo prekonat to tazke obdobie. Aj ked si myslim,ze my zeny nikdy nezabudneme. Anicka, si zdrava zienka, podarilo sa vam na prvy krat.Drzim palceky, aby vsetko dobre vyslo
@anicka245 je mi to luto držkaj sa
@anicka245 je mi to luto :( drzkaj sa :( urcite sa vam to opat coskoro podari...

@dejna20 Ja len deku. Uz jednu aprilovu slecnu mam a byva teraz v aprili uz celkom teplo, koncom aprila uz velmi prijemne, takze na fusak to nevidim, ked tak hrubsiu decku max