icon

Termín pôrodu apríl 2017

dadada8388
10. aug 2016

Ahojte baby, su tu uz nejake, co maju termin v aprili 2017? Boli ste uz na prehliadke u svojho gyn? Mna objednal doktor na prvu prehliadku az v 8TT tak som nervozna ako prehliadka dopadne. Povedal, ze nema zmysel chodit skor, ze aj tak by nic nevidel 😒

pininka
14. sep 2016

Doktor sa smial,ze ma svatoziaru, ale inak je to zlty vacok

36evina36
14. sep 2016

@pininka tak.gratulujem bude to anjel 🙂

pininka
14. sep 2016

@36evina36 dik,no po tych dvoch certikoch co mam doma by sa aj patrilo

dancura
14. sep 2016

@pininka super spravy.gratulujem:)

pininka
15. sep 2016

@dancura dakujem

fatimuska
15. sep 2016

Dievčatá v sobotu mám svadbu a nemôžem posledné dni spávať..cítim neuveriteľný stres..a nemám dôvod..je to.moja tretia svadba/hamba mi/a neviem to nijak potlačiť...😕

pininka
15. sep 2016

@fatimuska svadba je podla mna vzdy stres, ale musis stale mysliet na babo,ze mu to robi zle. Ja som napr vcera v noci pred poradnou cely cas myslela ze dieta tam iz nieje a podobne somariny, ale potom som si povedala,ze dost a zacala som mysliet na to,ako ho budem hojdat v naruci,kocikovat a pod a stres bol prec.

martuliiik
15. sep 2016

@fatimuska mne veľmi pomáha si racionálne rozobrať, z čoho konkrétne mám stres, urobiť všetko čo je v mojich silách v tej veci a potom si uvedomiť, či niečomu pomôžem ďalším stresom. Ale chápem, nie je to vždy ľahké. Skús dať voľnejší priechod radosti a aj to, ako to popisovala
@pininka pomáha mne keď sa neviem zbaviť niektorých pocitov.

atenna
15. sep 2016

@fatimuska noo keby som mala svoju tretiu svadbu tak by som uz stres nemala fakt ziadny! 😀 Som sa vydavala v 20tyzdni tehu, a to som do 05rana tancovala 🙂 Ved sa tes na to a nestresuj! A ked ti nieco robi stres (posledne vybavovacky a pod)tak deleguj vsetko co sa da! 😉

dominini
15. sep 2016

Baby mna to vcera tak draplo s priatelom sme pozerali postielky ptebalovacie pultiky kociariky vanicky a vsetko mozneeee jooj ja uz chcem aby bolo pri naas neviem sa dockat uz 😊😊

dancura
15. sep 2016

Baby, na poslednom sone mi doktorka povedala, ze podla velkosti babatka som v 10tt+1.Podla toho by som teraz mala byt 11+1.no uz par dni ma vobec nebolia prsia (a to pred tyzdnom som sa ich ani chytit nemohla), neni mi ani tolko zle a ani podbrusko necitim take tie roztahovacie bolesti. Velmi sa bojim, aby bolo vsetko v poriadku. Raz som mala zamlknuty potrat v 8tt. Na sono idem az o buduci piatok.Mate aj vy take nieco, ze vam takto ustupili priznaky?A ze by to nic zle neznamenalo?

atenna
15. sep 2016

@dancura nestrestuj sa zbytocne! mna uz prsia vobec nebolia.a od nedele mi je uz aj ovela menej zle, brusko necitim vobec. Urcite je vsetko v poriadku. takze bud len rada 😉

36evina36
15. sep 2016

@atenna aj ja chcem aby ma uz nenapinalo len vam ticho zavidim a v noci som furt hore a to ziadny stres

misiaknunu
15. sep 2016

@dominini môjho muža to už tiež draplo. Doteraz si akoby to ani neuvedomoval. Akoby sme sa iba prispôsobovali tomu, že čakáme dieťa... za posledný mesiac sme minuli strašne veľa peňazí. A to už sme vedeli, že som tehotná. Taká mládežnícka nerozvážnosť v štýle - podnikať môžeš aj tehotná. Chcem, aby si bola šťastná. A ja celé dni v posteli. Tak sme prišli na to, že to nebude dobrý nápad, aby som s tým začínala. Okej. Milion papierov znova vybaviť. Potom máme prenajatý dvojizbový byt a muž sa chce sťahovať do väčšieho. Hovorím mu aj tak platíme veľa za tento dvojizbák a už ani nie som viazaná na toto mesto, ked tu nebudem podnikať. Tak sme zhodnotili, že sa sťahujeme do jeho trojizbového bytu, ktorý vlastní a tam, kým nepostavíme dom budeme bývať.
Proste chceli sme bábo, ale pri tom sme nič nedomysleli. Až za chodu sa tomu prispôsobujeme.
A teraz ho draplo a už mi posiela pôdorys na dom. Poslal mi zoznam súkromných pôrodníc a už kuká po praktickej stránke na kočíky. A ja? Ja som stále v tej posteli. Ale už som schopná aspoň nejakých aktivit.

nika14121
15. sep 2016

Tak aj ja pridávam fotku zo včerajšej kontroly...srdiečko krásne bilo a som dnes 9+1tt 😉 Na prvú oficiálnu poradňu idem 5.10.

36evina36
15. sep 2016

@nika14121 gratulujem 🙂

dancura
15. sep 2016

@atenna dakujem. Uz som kludnejsia.no manzel sa smeje, ze uz len caka, ze kedy mi zase cvrngne nieco do nosu🙂 Doteraz som sa mu stazovala ako mi je strasne zle, ani spavat som nemohla kvoli tomu. Teraz sa mu stazujem, ze mi nic neni🙂

nika14121
15. sep 2016

@36evina36 ďakujem 😀

dejna20
15. sep 2016

@dancura dani okolo 11 t je vraj hladina hcg najvyssia a potom aa to normalizuje. Vtedy viacerym zenam miznu priznaky aj nevolnosti tak klido pido

pininka
15. sep 2016

@dancura ani mna uz skoro vobec nebolia a nieje mi uz ani tak zle,len ten pocit ze mam v kuse plny zaludok, ale to som mala aj predtym.

dydy87
15. sep 2016

ahojte baby ja som v 12tt a je mi stále zle.. od začiatku tehotenstva som strašne veľa vracala dokonca tak že som bola dehydrovaná a týždeň som strávila v nemocnici na infúzkach .. a stále mi nie je dobre .. tajne dúfam že to čoskoro prejde .. 😒

dancura
15. sep 2016

@dejna20
@pininka dakujem vam kocky.hned som kludnejsia☺

36evina36
15. sep 2016

Baby chcem normalne spat zas som v noci tri hodiny strasila

megyyyy
15. sep 2016

No nič aprílovky...po poslednej prehliadke som dostala termín na 24.marec 🙂 takže skor budem marcovka 🙂 babo je vraj velké a dlhéé na svoj vek...no som zvedava akeho valibuka/valibučku si vyčkáme... 🙂 Kedze ja mam narodky v marci , manžel tiež koncom marca...a maličké bude naš narodeninový darček....vetci traja marcoví... toto nemože byt nááááhoda 🙂)))) Teším sa

atenna
15. sep 2016

@36evina36 ja to mam tiez tak, tak aspon citam. Uz som za posledny tyzden precitala 3 knihy.Blbe je len ze som potom rano v praci rozbita ☹

36evina36
15. sep 2016

@atenna mna momentalne nebavi citat inak.dam knihu tyzdene minimalne a teraz nic

pininka
15. sep 2016

@36evina36 ja som bola od druhej do stvrtej hore,na nervy, ked to bude aj tuto noc,zajtra v robote umriem

36evina36
15. sep 2016

@pininka ja od 24 do do pol stvrtej

martuliiik
15. sep 2016

@36evina36 s tým nespanim to poznám. Len čítať nečítam lebo by som muža zobudila, takže len tak ležím a premýšľam. Niekedy aj 3-4 hodiny vkuse.. A ráno zničená a unavená do roboty... Dúfam že toto u mňa prestane. Dlhodobo je to neúnosné...

nikolienko
15. sep 2016

zeny aj vam je tak horuco ?? cez den som mala dnu v dome 24stupnov a chlpy som mala dupkom lebo mi bolo chladno a teraz mi vzdy vecer byva tak strasne horuco aj v noci a to spim pri otvorenych oknach 😀 som dako divno pomylena