Termín pôrodu apríl 2017
Ahojte baby, su tu uz nejake, co maju termin v aprili 2017? Boli ste uz na prehliadke u svojho gyn? Mna objednal doktor na prvu prehliadku az v 8TT tak som nervozna ako prehliadka dopadne. Povedal, ze nema zmysel chodit skor, ze aj tak by nic nevidel 😒
@martuliiik vsak prehadzujem sa jak kura na grile iz sm aj mojho.zobudila
@nikolienko heh mne je zas strasne zima.. priatel kratke tricko a ja 2 mikiny 😊😊 a to aj cez den ked ideme niekam do mesta vsetci su vyletneny len ja zababusena ako v zime 😊😊😊 som zvedava ozaj ked bude zima to co budem nosit 20 svetrov? 😊😊😊 tie hormoony to je svanda ze? 😊😊
@nikolienko ja co som vzdy bola byvala zamrznuta,teraz mi byva teplejsie..darmo,mam viac krvi v tele a lepsi obeh :D
Dobre ranko babenky.
Tak dnesne rano fu katastrofa,take bolestive krce som mala ze az. Dufam ze je vsetko v poriadku.
No mne je dnes strasne dokonca aj ranajky isli prec
Dnes ideme vybavovat hypoteku hadam neovracam tetu v banke asi to potom nevybavime 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂
@nivea777 diky , budes mat pravdu lebo som bola uz 5krat na wc.... ale strasne tvrda stolica. Takze moze byt ze to boli creva. Alebo este moze byt z cibule vcera som jedla , a dnes mi je zle z nej, uplne ju citim fuuj... musim cibulu vylucit ale tazke to bude ked milujem cibulu... 😵 pekny den vam prajem ,,mamicky,, 😉😊😙😙😙
No baby,ja som dopadla, v noci som sa zobudila ze idem na malu,zrazu hrozne krce v zaludku, 5x som hnackovala a nakoniec aj grcala. Citim sa ako vyzmykana a to mame ist dnes na svadbu. Porantany zlcnik,furt sa ozve v ten najnevhodnejsi cas
@pininka ja som mala vcera to iste len v opacnom poradi, najprv som vracala. uz som citila ze je koniec tak som si sadla v kupelke a zachvilu take zvuky zo zaludka ze uz som zase sedela na wcku... hruuuuza. dala som si potom jablko a uz bolo fajn, poviem pravdu to tehotenstvo je zatial riadna divocina 😀
To je ale pocasicko
Toto su stavy rano stanem a hodim sablu a vecer dojde okolo osmej a hodim druhu . Jak den zacinam tak vecer koncim uz aby to preslo
mna dnes od rana strasne svrbi cely clovek, stale si len skriabem ruky a nohy, uz si ozaj pridem jak nejaky blazon pometeny a nie ako tehotna 😒
@nikolienko telo ma svrbi v noci 🙂 dnes ma bolia aj korienky vlasov, vsak som nemala az tak zatiahnuty cop
@36evina36 bolest korienkov vlasov poznam ale iba ako pises ked si velmi utiahnem gumicku 😀 ja uz mam normalne tak ruky doskriabane ako keby som s niekym zapasila
Baby je normalne ze zacinam veacat od 11tt , nemalo by to skor koncit

@nikolienko no to su tie veci ktore sa pomenia v tehotenstve,mne sa pri prvom synovi komplet zmenili chute a jedla som co predtym nikdy a dokonca mi narastla noha o jedno cislo co sa vraj tiez bezne stava a potom ze tehotenstvo nieke choroba :D