icon

Termín pôrodu apríl 2017

dadada8388
10. aug 2016

Ahojte baby, su tu uz nejake, co maju termin v aprili 2017? Boli ste uz na prehliadke u svojho gyn? Mna objednal doktor na prvu prehliadku az v 8TT tak som nervozna ako prehliadka dopadne. Povedal, ze nema zmysel chodit skor, ze aj tak by nic nevidel 😒

pininka
16. sep 2016

@nikolienko no to su tie veci ktore sa pomenia v tehotenstve,mne sa pri prvom synovi komplet zmenili chute a jedla som co predtym nikdy a dokonca mi narastla noha o jedno cislo co sa vraj tiez bezne stava a potom ze tehotenstvo nieke choroba :D

36evina36
16. sep 2016

@martuliiik vsak prehadzujem sa jak kura na grile iz sm aj mojho.zobudila

dominini
16. sep 2016

@nikolienko heh mne je zas strasne zima.. priatel kratke tricko a ja 2 mikiny 😊😊 a to aj cez den ked ideme niekam do mesta vsetci su vyletneny len ja zababusena ako v zime 😊😊😊 som zvedava ozaj ked bude zima to co budem nosit 20 svetrov? 😊😊😊 tie hormoony to je svanda ze? 😊😊

36evina36
16. sep 2016

@dominini mne je zima len na nohy spavam sice z otvorením oknom ale v hrubych ponozkach

dancura
16. sep 2016

@36evina36 ta nespavost je hrozna.Mne zacala v 5tt a odvtedy ju mam stale.zvycajne som hore medzi 3-5/6, ale napr dnes som hore od 2.50 az do rana.A to chodim spat medzi 22-24.A v robote potom vyzeram jak vypluty rezanec☺Uz chcem spinkaaaaaat

nivea777
16. sep 2016

@nikolienko ja co som vzdy bola byvala zamrznuta,teraz mi byva teplejsie..darmo,mam viac krvi v tele a lepsi obeh :D

natika045
16. sep 2016

Dobre ranko babenky.
Tak dnesne rano fu katastrofa,take bolestive krce som mala ze az. Dufam ze je vsetko v poriadku.

nivea777
16. sep 2016

@natika045 nechcem ta plasit,ale ked sa ti to zopakuje tak bez k lekarovi.. mna sestricka upozornovala,ze krce nie su znamenie nicoho dobreho..Mohlli to byt inak aj vetry..

36evina36
16. sep 2016

No mne je dnes strasne dokonca aj ranajky isli prec

nivea777
16. sep 2016

@36evina36 skus si zobrat k posteli bebe alebo suchar.. ked este lezis v posteli si daj trochu.. potom sa pomaly postav.. toto mi pomahalo

36evina36
16. sep 2016

@nivea777 ja som vstala ok aj naranajkovala som sa a ale pol hodky potom ze fuu a uz som bola na wc

nivea777
16. sep 2016

@36evina36 tak ked ti byva zle velmi tak skus torecan..

36evina36
16. sep 2016

@nivea777 doteraz som male zaludok na vode a to preslo len teraz bez varovaania ma nadrapne a uz letim 🙂 neviem co je horsie hlavne v praci kym preletim cez obchod :-P ale zas ako pobavit kolegyne odporucam

36evina36
16. sep 2016

Dnes ideme vybavovat hypoteku hadam neovracam tetu v banke asi to potom nevybavime 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂

fatimuska
16. sep 2016

@dancura ani mi nevrav..treti den som nespavec..a co prj dnesnom silnom splne😑

natika045
16. sep 2016

@nivea777 diky , budes mat pravdu lebo som bola uz 5krat na wc.... ale strasne tvrda stolica. Takze moze byt ze to boli creva. Alebo este moze byt z cibule vcera som jedla , a dnes mi je zle z nej, uplne ju citim fuuj... musim cibulu vylucit ale tazke to bude ked milujem cibulu... 😵 pekny den vam prajem ,,mamicky,, 😉😊😙😙😙

dancura
16. sep 2016

@fatimuska ☺to si mi ani vraviet nemala.ked je spln tak nikdy nespim....hlavne jed viem,ze je☺☺☺☺

dancura
16. sep 2016

@fatimuska hihi a spln plus pripravy na svadbu..dufam,ze tebe sa bude dobre spat,aby si bola zajtra do ruzova vyspata krasna nevesticka☺

pininka
17. sep 2016

No baby,ja som dopadla, v noci som sa zobudila ze idem na malu,zrazu hrozne krce v zaludku, 5x som hnackovala a nakoniec aj grcala. Citim sa ako vyzmykana a to mame ist dnes na svadbu. Porantany zlcnik,furt sa ozve v ten najnevhodnejsi cas

tutu_1
17. sep 2016

@pininka drz sa 😉 aj mne byva teraz vselijak

nikolienko
17. sep 2016

@pininka ja som mala vcera to iste len v opacnom poradi, najprv som vracala. uz som citila ze je koniec tak som si sadla v kupelke a zachvilu take zvuky zo zaludka ze uz som zase sedela na wcku... hruuuuza. dala som si potom jablko a uz bolo fajn, poviem pravdu to tehotenstvo je zatial riadna divocina 😀

36evina36
17. sep 2016

To je ale pocasicko

36evina36
17. sep 2016

Toto su stavy rano stanem a hodim sablu a vecer dojde okolo osmej a hodim druhu . Jak den zacinam tak vecer koncim uz aby to preslo

nikolienko
17. sep 2016

mna dnes od rana strasne svrbi cely clovek, stale si len skriabem ruky a nohy, uz si ozaj pridem jak nejaky blazon pometeny a nie ako tehotna 😒

36evina36
17. sep 2016

@nikolienko telo ma svrbi v noci 🙂 dnes ma bolia aj korienky vlasov, vsak som nemala az tak zatiahnuty cop

nikolienko
17. sep 2016

@36evina36 bolest korienkov vlasov poznam ale iba ako pises ked si velmi utiahnem gumicku 😀 ja uz mam normalne tak ruky doskriabane ako keby som s niekym zapasila

36evina36
18. sep 2016

Baby je normalne ze zacinam veacat od 11tt , nemalo by to skor koncit

nivea777
18. sep 2016

@36evina36 kazda je ina.. niektore grckaju cele tehu.. niektore od 12 uz nic.. urcite to prejde..mne tiez byva este vseliako

36evina36
18. sep 2016

@nivea777 tak zaludok ma bolel uz dlho teraz dva tri krat denne vracam. Skoda obedu dnes

nivea777
18. sep 2016

@36evina36 zaludok ma boli na dotyk uz pred MS.. a odvtedy vkuse :( ale ja som aj predtym mala problemy s travenim,nic mi sice nezistili na gastre... asi psychika alebo ja neviem