icon

Termín pôrodu apríl 2017

dadada8388
10. aug 2016

Ahojte baby, su tu uz nejake, co maju termin v aprili 2017? Boli ste uz na prehliadke u svojho gyn? Mna objednal doktor na prvu prehliadku az v 8TT tak som nervozna ako prehliadka dopadne. Povedal, ze nema zmysel chodit skor, ze aj tak by nic nevidel 😒

nikolienko
19. sep 2016

Tak baby, idem zajtra smer pecenove testy ☹ snad dopadnu dobre a nebude to nic zle a ohrozujuce mimi

nivea777
19. sep 2016

@fatimuska ahoj..morfologicky utz. sa robi od 18tt..toto ides asi na skreening na NT a NB...

fatimuska
19. sep 2016

@06lienocka mne o tom povedala nasa dr..len sivtam zavolas..specialne asi nie..len take podrobnejsie..pozri si stranku Mudr. Grochal

fatimuska
19. sep 2016

@nivea777 hm..nieco take..ale ze si tam priblizne pol hodinu a skuma co sa len da

nivea777
19. sep 2016

@fatimuska no podobne aj hej... meria NT a NB ktore vedia odhalit syndromy... a morfologicky je podrobnejsi,,,robi sa neskor lebo sa pozeraju aj klbiky,chrbat,srdiecko atd atd,viac veci sa vie pozriet..ale obe vysetrenia su dobre..Ja chcem ist na morfologicky urcite..

martuliiik
19. sep 2016

Baby musím sa pochváliť. Konečne na dovolenke! Nemohla som sa celý rok dočkať, všetky kolegyne už zrelaxované a teraz budem konečne aj ja 🙂 držte sa, oddychujte, zasa sa k vám pripojím po návrate. No teraz vypínam telefón a idem na čerstvý vzduch 😉

dominini
19. sep 2016

@fatimuska ahoj konecne som sa dovolala tomu Grochalovi a objednal ma 10.10 to budem presne 12+3tt 😊

nivea777
19. sep 2016

@nikolienko mas problem s pecenou?

jakales
19. sep 2016

Ahojte , rastie Vam v 12tyzdni uz Trosku brusko? Lebo mam pocit ze mne uz ano ale hmotnost mam mensiu len obvod pasu vacsi

nivea777
19. sep 2016

@jakales ja este stale idem dole na vahe.. a chlap mi dnes povedal,ze este nemam brusko.. tak teda nemam :D a ja som sa uz trochu tesila,ze trochu vykuka

nikolienko
19. sep 2016

@nivea777 volala som dokymu ze ma uz 3dni naozaj strasne svrbia ruky, nohy, dlane ci je to v poriadku.... tak ze aby som hned rano prisla zoberie mi krv na pecenove testy, bud to moze byt tehotenska dermatitida (to by bol ten lepsi pripad) alebo nieco co sa vola cholestaza - ide o zlu funkciu pecene alebo zlcnika ktora sa nevie vysporiadat s progesteronom... tam je riziko potratu ☹

nivea777
19. sep 2016

@nikolienko popravde. minule ked si pisala o tom svrbeni,som ti aj chcela napisat ze tu baby spominali,ze to mozu byt problemy s pecenou ( ja som o tom napriklad predtym vobec nevedela,az tu som sa dozvedela),ale potom som si povedala,ze ti nic nebudem pisat aby som ti nesposobila stres :( Hlavne bud v klude,pojdes k lekarovi,ten ti povie vysledky a potom sa budes nadtym zamyslat.Teraz si len ublizis a budes sa trapit... Budem ti drzat palce a potom daj vediet

nikolienko
19. sep 2016

@nivea777 dakujem, snazim sa byt v klude len ono to moc nejde ked neviem co sa deje 😒 dufam ze tie vysledky budu este zajtra a nebudem musiet cakat do dalsieho dna lebo sa zblaznim

nivea777
19. sep 2016

@nikolienko este nas tolko krat nieco naplasi :( teraz zacalo mna vsetko svrbiet :D ale to je vsugeracia.. mna napr svrbia ruky ale ja to mam z alergie,ako som vysadila kozie mlieko tak sa mi to zhorsilo

fatimuska
19. sep 2016

@jakales som ako v 5mesiaci

nikolienko
19. sep 2016

@nivea777 dufam ze to bude "iba" ta dermatitida, mna minuly tyzden jeden den tak svrbeli ruky vecer a hovorim si co to sibe mi ci co.. potom par dni nic a teraz sobota/nedela/dnes to proste stale svrbiii a take male bodky sa mi spravia na rukach, ked ma to bude svrbiet cele tehu tak to vydrzim hlavne nech je mimi zdrave, kozie mlieko sa nemoze v tehotenstve ?

nivea777
19. sep 2016

@nikolienko nemalo by sa nic co nie je pasterizovane,,aspon tak som citala..Kedze ja to mlieko nemozem prevarat(straca ucinky-podla rad predavajucej) a nemozem pit ani surove,tak som ho uplne vysadila..

nikolienko
19. sep 2016

@nivea777 to viem ze nic nepasterizovane len kozie mlieko nepijem a tym prevarenim by asi prislo a vsetko dolezite co obahuje to je pravda

pininka
19. sep 2016

Ahojte,dnes rano som sa vazila a smiala som sa s muzom,ze najlepsia dieta je zaciatok tehotenstva, za tri dni som dala dolu tri kila. No fakt ze toto tehotenstvo je uplne odlisne od tych predtym, ale ze sa mi takto vratia nevolnosti,tak to som fakt necakala.

tutu_1
19. sep 2016

@pininka závidím ☹ Ja stále priberám napriek menším porciam a nechutenstvu. Muž sa mi smial keď som plakala na váhe. Vraj sa mu snívali stvoricky 😲

jakales
19. sep 2016

@tutu_1 v tehotenstve sa aspon mame naco vyhovorit ked priberieme viac... Osobne mi neprekaza ak priberiem ved to pojde rychlo dolu 😀 aspon sa spolieham na genetiku ze som po mame 😀

dominini
19. sep 2016

@jakales ano mne uz vykuka🙂

36evina36
19. sep 2016

No ja za posledny tyzden schudla 2 kg to vracanie mi nerobi dobre

tutu_1
19. sep 2016

@jakeles len pri prvom som pribrala 25kg a to tak ľahko dole nešlo keď som šla rodiť mala som skoro 90 kg 😨

06lienocka
19. sep 2016

@fatimuska dakujem ti

puffu
19. sep 2016

@tutu_1 ja som pri prvom pribrala 20,5kg a toto tehotenstvo sa na take cislo rozhodne nehodlam vysplhat, mne to nastastie islo celkom dobre dole, v porodnici som nechala 10kg aj napriek tomu ze mal syn len 2.5kg, doma este 3kg isli dole za 2tyzdne a potom som sa zastavila na 7kg navyse az do tohoto tehu kedze mi na zaciatku nechutilo jest tak mi isli dole 3kg este ale urcite si budem davat pozor na porcie a na to co jem, rozhodne sa hladovat a dietovat nechystam ale zase ani prejedat ako som to robila pri prvom

misiaknunu
19. sep 2016

Baby, čo ste boli na vyšetrení už po 12-tom týždni. Čo všetko Vám robili? A čo všetko zisťovali? Čaká ma vyšetrenie buduci týždeň a som zvedavá, čo všetko by som sa mohla pri tom vyšetrení dozvedieť. Napríklad, či je všetko vyvinuté, či nie sú predpoklady na nejaké ochorenia a tak... alebo to sa dozviem ešte neskôr?

tutu_1
19. sep 2016

@puffu nič to keď pôjdem k lekárke spýtam sa čo s tým. Hádam tie stvoricky nám nehrozia 😀

36evina36
20. sep 2016

@misiaknunu idem zajtra dam ti vediwet

dominini
20. sep 2016

@36evina36 drz sa, napises aj mne co ti robili? drzim palce 💛